Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

cieszę się że robią takie coś w GT6, że będą dymać idiotów którzy łykną te creditsy, jak jest możliwość to niech takich kroją ile się da :teehee:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Warto zaznaczyc:

Eurogamer's Martin Robinson has been playing the game and tells me GT6's economy works exactly the same as GT5's, with progression, payouts and car prices very similar.

Czyli przynajmniej nie zmienili zasad gry jak w Forzie tylko by zachęcic do mikrotransakcji. Kochane Sony. Zawsze wiedzialem, ze sa po dobrej stronie.

Opublikowano

Ale w GT łatwiej sie zarabia te kredyty niż w Forzie, prawda?

Good guy Sony.

Opublikowano

Zarabianie kredytów jest so 2012 ;/. Nowa generacja, Figaro. Koniec z nudnym grindowaniem. Teraz wszystko jest na wyciągnięcie karty kredytowej. Welcome to the future!

Opublikowano

Jest to trochę zabawne, bo w zasadzie to płacisz za grę, a potem płacisz aby w nią nie grac!

Opublikowano

Ciekawe kiedy zaczną pobierać opłaty za transfery w FIFA, albo wprowadzą tryb ustawiania meczów. :teehee:

Opublikowano

Spuszczacie się nad tymi mikrotranzakcjami jakby to się niedawno pojawiło... W Fifie już chyba od 11 w FUT można kupować paczki za normalną kasę i również nie są to wcale malutkie pieniądze, wręcz przeciwnie. Ja nigdy nie kupiłem choć 1 paczki za złotówki, ba, sprzedawałem nawet coinsy na allegro i jakoś ani trochę nie było mi smutno z tego powodu, bo normalnie grając można osiągnąć to samo.

Co innego gdy w Forzy specjalnie obniżają granty za zwycięstwo, bo to już jest czyste chamstwo.

Opublikowano

Good guy Sony.

I find it to be a fairly lopsided comparison at best. And definitely splitting hairs. Let's be fair, for me it has been fairly easy at this point to obtain credits in forza--I believe, without actually playing, I've earned well over 6,000,000 cr payout with rewards and drivatar benefits alone, necessitating no extra spending on my part.

Zabiłem ci bonera pewnie, sorry jak coś.

Opublikowano

Good guy Sony.

I find it to be a fairly lopsided comparison at best. And definitely splitting hairs. Let's be fair, for me it has been fairly easy at this point to obtain credits in forza--I believe, without actually playing, I've earned well over 6,000,000 cr payout with rewards and drivatar benefits alone, necessitating no extra spending on my part.

Zabiłem ci bonera pewnie, sorry jak coś.

Bardziej wierzę swoim przeczuciom, niż jakimś głupim opiniom ludzi, którzy faktycznie zagrali w te gry.

Opublikowano

czy ten jaguar to standard?

Opublikowano

cieszę się że robią takie coś w GT6, że będą dymać idiotów którzy łykną te creditsy, jak jest możliwość to niech takich kroją ile się da :teehee:

Nie ciesz sie z pazerstwa firm. Dzis mozna kupic to co i tak odblokujesz. Jutro będą do kupienia rzeczy zablokowane specjalnie bez mozliwosci zdobycia za darmo

Tylko czekać az zaczną sprzedawac trofea i achivmenty

Edytowane przez Yano

Opublikowano

to akurat moze uratowac od szalenstwa

Opublikowano

Warto zaznaczyc:

Eurogamer's Martin Robinson has been playing the game and tells me GT6's economy works exactly the same as GT5's, with progression, payouts and car prices very similar.

Czyli przynajmniej nie zmienili zasad gry jak w Forzie tylko by zachęcic do mikrotransakcji. Kochane Sony. Zawsze wiedzialem, ze sa po dobrej stronie.

Turn10 posłuchało oburzenia graczy i zmieniają stawki, i zdobywane w grach kredyty. Ale klapki mają ustawione powiadomienia na neogafie chyba tylko na negatywne posty o XO.

Opublikowano

Warto zaznaczyc:

Turn10 posłuchało oburzenia graczy i zmieniają stawki, i zdobywane w grach kredyty. Ale klapki mają ustawione powiadomienia na neogafie chyba tylko na negatywne posty o XO.

beka z bluberka. liczo sie intencje. tak samo MS zrezygnował z drm, ale wszyscy wiemy, że ze strachu przed niskimi słupkami sprzedażowymi (i pewnie dalej myślą nad innym jego zastosowaniem). sony nigdy tego nie wprowadziło ani nie planowało z powodu czystej, krystalicznej miłości do graczy. jest różnica, prawda?

Opublikowano

Doszło do tego, że dwa obozy się kłócą kto ich mniej rucha :thumbsup: gdzie taka sytuacja (forza/gt) nie powinna mieć wgl miejsca bytu.

Opublikowano

Warto zaznaczyc:

sony nigdy tego nie wprowadziło ani nie planowało z powodu czystej, krystalicznej miłości do graczy.

Tak se mów xD

Opublikowano

rozyebuje mnie ta kwestia xbotów xD

"Turn10 posłuchało oburzenia graczy"

"microsoft posluchalo graczy"

nastepnym razem poproscie by wam mowili mile słowka podczas sondy analnej

Opublikowano

zmień ten avatar, gnojku

no dokladnie, myślałem, że red stał się klapkiem

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.