Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Szkoda tylko, że obie firmy słuchają graczy dopiero po fakcie...  No bo kto by pomyślał, że opcja płacenia za samochody realną kasą może się nie przyjąć, no kto :D ?

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Szkoda tylko, że obie firmy słuchają graczy dopiero po fakcie...  No bo kto by pomyślał, że opcja płacenia za samochody realną kasą może się nie przyjąć, no kto :D ?

co ty pie.rdolisz, gracze przez całą ostatnią generację z otwartymi ustami przyjmowali korporacyjne kut.asy, godząc się na każdą pozycję seksualną. sam na ich miejscu bym wprowadzał mikrotransakcje będąc w garniturze, widząc jak bardzo gracze są poddanymi owieczkami nie potrafiącymi sie przeciwstawić

Opublikowano

Gracze to biedacy, taka prawda. Czekają na steam sale, kupują używki, notorycznie wymieniają gierki, czekają na wersje goty i olewają mikrotransakcje. A prawdziwa szlachta, gracze casualowi nie wnikają i kupują ile chcą i jak chcą, bo ich stać i dla nich wydać dyszkę na auto to jak puścić pierda w fotel. Taka prawda, kąsolowe biedaki, zacznijcie zarabiać a nie brać kabzę od matki to nie będą was irytować te rzeczy.

Opublikowano

Gracze to biedacy, taka prawda. Czekają na steam sale, kupują używki, notorycznie wymieniają gierki, czekają na wersje goty i olewają mikrotransakcje. A prawdziwa szlachta, gracze casualowi nie wnikają i kupują ile chcą i jak chcą, bo ich stać i dla nich wydać dyszkę na auto to jak puścić pierda w fotel. Taka prawda, kąsolowe biedaki, zacznijcie zarabiać a nie brać kabzę od matki to nie będą was irytować te rzeczy.

Dobra uwaga. Pozwolę sobie dodać, że w świetle Twej opinii, zauważyłem, że te całe mikrotransakcje to taka lekcja da was, gracze biedacze cebulacze, że powinniście odejść od tego telewizorka i zamiast wspinać się w rankingu gry online, powinniście zacząć się wspinać po korporacyjnych szczeblach. Otwórzcie oczy. Dzięki, mikrotransakcjo, za danie mi lekcji, której potrzebowałem. I ku.tas karny do MS, za ulegnięcie i zmniejszenie cen transakcji w Forzie, zachęcając graczy do cebulowania i faktycznego grindowania, odpychając ich od robienia kariery, tej w prawdziwym życiu. tak to widzę, sorry.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Doszło do tego, że dwa obozy się kłócą kto ich mniej rucha :thumbsup: gdzie taka sytuacja (forza/gt) nie powinna mieć wgl miejsca bytu.

Po odkryciu płatnego dostępu do sieci na X-Box Live, 7 latach panowania current genów i 744 stronach tego tematu też to dostrzegłem! 

Opublikowano

Wygląda na to że wyścigówki na next genach można sobie odpuścić.

Opublikowano

rozyebuje mnie ta kwestia xbotów xD

"Turn10 posłuchało oburzenia graczy"

"microsoft posluchalo graczy"

nastepnym razem poproscie by wam mowili mile słowka podczas sondy analnej

A Ty jak zwykle gadasz jak potłuczony.....

Ludzie marudzą to jest odzew z ich strony, to chyba dobrze? 

Co do M$ to już temat był wałkowany wiele razy.

Milan masz jakieś analne kompleksy? 

Opublikowano

Aha, czyli twierdzisz ze Micro i Turn10 mieli dobre zamiary i sadzili ze to sie spodoba graczom? Czyli jestes frajerem. Chcieli sprawdzic ile im wolno, tak samo jak te s(pipi)ysyny od GT, wyciagaja Ci pieniadze z  portfela i sprawdzaja kiedy sie pokapujesz ze cos za duzo brakuje. Kebabiarz postanowil na Tobie zaoszczedzic i wsadza zamiast miecha surowke, przylapany informuje ze sadzil ze surowka jest lepsza,a ty mu dziekujesz ze o Ciebie dba.

Nie mam nic do transakcji ktore pozwalaja za siano isc na skroty, wiecej mozliwosci lepiej dla gracza. Ale jesli ktos przy okazji zniecheca do grania obnizajac walute w grze to juz robi sie niefajnie.

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

Battlefield 4 na PS4 ma ok. 10 FPS więcej przy wyższej natywnej rozdziałce niż Xbox One. MaZZeo i co terass.

Zródło eurogamer.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Pograłem tam trochę na tym DS4 i mam mieszane odczucia. Niby jest to DS i to samo w sobie czyni go COTG (Controller of the Generation), no ale jest trochę tknięty skazą - triggery będą mnie wkurzać w bijatykach bo mają większy opór, a w DS3 wystarczyło te skośne muskać, a na gałkach ODROBINĘ GORZEJ mi się biega w BF-ie gdzie gałkę trzeba wcisnąć i ją przechylać. Na szczęście to uczucie zbyt małego dystansu między L1/R1 a L2/R2 to tylko wrażenie poza grą, w grze da się to ogarnąć. Trzeba też się przyzwyczaić do obecności touchpada, którego gry używają na siłę albo wcale i nawet w przeglądarce www touchpad nie działa jak... touchpad. Na plus uchwyty i jego lekkość.

Niestety słyszałem że ludziom się te pady psują, no i czas naładowania to mega fail :confused:

Ps. Aha i głośniczek daje radę ;)

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

Battlefield 4 na PS4 ma ok. 10 FPS więcej przy wyższej natywnej rozdziałce niż Xbox One. MaZZeo i co terass.

Zródło eurogamer.

ja gram w 1080p 60 fps

jak gra się nie wiesza

teras i co

Niby jest to DS i to samo w sobie czyni go COTG (Controller of the Generation)

7433019188_7633bcfd09_o.gif

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Milan jaka cebula, nie stać cię na autko za 13zł to idź zarób

Forsa Motorsport :sorcerer:

Opublikowano

E tam, akurat obie serie po równo doją.

Opublikowano

No GT to już w ogóle najpierw wydali demo później betę a teraz po wielu latach pełną wersję i mikro transakcjami  :teehee:

Opublikowano

No GT to już w ogóle najpierw wydali demo

Forza 5 - 14 tras i 200 samochodów

GT6 - 71 trasy i 1200 samochodów

W takim razie MS jest dopiero w fazie dema.

Opublikowano

Ile z tych 1200 samochodów to takie ślicznotki?

oahg.jpg

I dlaczego porównuje się Forzę 5 z next-genów do GT6 z current-genów? Forza 4, która premierę miała już dwa lata temu ma 500 samochodów. Wszystkie "premium" patrząc na standardy z GT5. Zobaczymy ile samochodów będzie miała pierwsze wersja Gran Turismo 6 HD Prologue Concept na PS4 (czy jak wczesna alpha demo GT7 się będzie nazywać) i kiedy Kaz zaszczyci wszystkich swoim next-genowym dziełem z piskiem opon z PSX.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Ile z tych 1200 samochodów to takie ślicznotki?

24

I dlaczego porównuje się Forzę 5 z next-genów do GT6 z current-genów?

Czemu porównuje się najnowsze odsłony serii, zamiast porównywać najnowszą z tą wydaną dwa lata temu, albo czekać kilka lat na wydanie kolejnego GT? No ciekawe, naprawdę, ale myślę że jak się mocno wysilisz, to się domyślisz.

Wszystkie "premium" patrząc na standardy z GT5

Wszystkie :sorcerer:  Only 24 cars in the game support the Autovista feature - te 24 możesz porównywać do setek w GT6

Zobaczymy ile samochodów będzie miała pierwsze wersja Gran Turismo 6 HD Prologue Concept na PS4

Zobaczymy, czy też będzie kosztować połowę ceny jak GT5 Prologue, a nie pełną cenę jak półprodukt Forza 5.

Edytowane przez Observer

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.