Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

No co może jakiś pecetowiec sie skusi. Dla nich wydac 4kafle na sprzęt do grania to codzienność

Opublikowano

w FM5 każde auto jest zrobione na poziomie autovista.

Jak nie? Przed premierą było głośno o tym że wszystkie furki obejrzysz w autoviście.

Ja tam nie wiem czym się różni Autovista od Forzavista

MaZZeo wygrał dzisiejszy dzień czy mi się zdaje.

stunik chciałem dac Ci plusika, bo zdrowo mnie rozbawiles - choć n.t. waszej dyskusji zdania nie mam, a wycelowalem w minus :( Chooj by strzelił ten tablet. Ja przepraszam!
Opublikowano

No co może jakiś pecetowiec sie skusi. Dla nich wydac 4kafle na sprzęt do grania to codzienność

oj coś Ciebie boli chyba ;) Gdybyś nie kupił MH 17, który nie różni się niczym od 16 poprzednich to może byś miał na 1 ratę #nadkonsolę

Opublikowano

co ty pierniczysz?

zaprzeczytsz ze pecetowcy wydają po 4kafle na kompa do gier?

no zaprzecz, wyzywam cie

Opublikowano

Jak chcą, to i mogą po 15 tys wydawać. Ja wydałem 2,5 kafla i żyję.

Opublikowano

co ty pierniczysz?

zaprzeczytsz ze pecetowcy wydają po 4kafle na kompa do gier?

no zaprzecz, wyzywam cie

Ale wiesz, że aż kipisz bólem tyłka w takich postach?

tak samo podchodzisz do sąsiadów jak się dowiesz, że kupił większy i droższy telewizor niż Ty?

Opublikowano

9ee1cfb8a4fc259d6ead995189273b85f059c477

o czym ty do mnie rozmawiasz?

jakiś ziutek zapodał zaporową cene konsoli a ja sobie zażartowałem że pecetowcy i tak wydają takie sumy więc ich ta cena nie powinna przerażać a ty dorabiasz do tego drugie i trzecie dno i jakiś głupie insynuacje

skoro już mówisz o sąsiadach to ostatnio jeden kupił telewizor większy od ciebie więc może przestań kozaczyć

Opublikowano

Ale to nie ma co rozmawiać, wszyscy cebulą tam gdzie staje się to możliwe i popularne. Ten sam pcebulak który wydał równowartość ponad dwóch tysięcy obiadów dla biedujących dzieci w Libanie, jednocześnie będzie wydawał po cztery zeta na cele charytatywne   za humble bundle. Jasne, są jakieś nielogiczne wyjątki, ale nie ma co ukrywać że ludzie chcą za najmniej jak najwięcej. I to samo odnosi się do wydawców, tylko że wtedy wydawcy stają się pazernymi świniami. Poza tym cieszy mnie że co raz częściej oburzenie klientów, staje się podstawą do zmiany polityki, szkoda że EA jeszcze tak bardzo ma to w d*pie, ale może za czwartym razem z rzędu jako najgorsza firma w tej części galaktyki, i coś się tam ruszy. To jak tresura psa - dasz mu włazić do wyra, to kiedyś obudzisz się z jego jajami na twarzy ;)

Opublikowano

o czym ty do mnie rozmawiasz?

jakiś ziutek zapodał zaporową cene konsoli a ja sobie zażartowałem że pecetowcy i tak wydają takie sumy więc ich ta cena nie powinna przerażać a ty dorabiasz do tego drugie i trzecie dno i jakiś głupie insynuacje

skoro już mówisz o sąsiadach to ostatnio jeden kupił telewizor większy od ciebie więc może przestań kozaczyć

No ale za każdym razem się rzucasz w stronę ludzi co grają na pc i zaglądasz im w portfel. Są tacy co i na pc wydają po 30tyś i (pipi). Stać ich nich sobie wydają. Znam wiele innych co wydają na pc równowartość ps4 i też żyją. 

Osobiscie bym w zyciu nie dal za ten zestaw 4k. Ba nawet nie dałbym za ps4 1699 bo dla mnie ten sprzęt nie jest tyle wart

Opublikowano

Było że PSYGNOSIS aka Studio Liverpool powracają jako Firesprite ? Co ciekawe współpracowali z Studio Japan przy The Playroom.

Opublikowano

Jak można robić wyścigi 5 lat i wypuścić produkt, który jest pełen niedoróbek, po czym wypuścić sequela, ktory nadal momentami wygląda jak jakaś beta.

Beka w ch.uj. No ale jak ktoś tam dzisiaj napisał w temacie o GT6 - grać i nie gadać.

(*)

Edytowane przez ragus

Opublikowano

ale pomimo wszystkiego to nadal gt, krecenie złotek strasznie robi,  a nie kazdy przelecial kazda czesc serii.

Opublikowano

Gran Turismo dostaje 6/10 xdd

Gran Turismo dostaje 6/10 xdd

Eurogamer 9/10

Polygon 9/10

I co terassssssssssss?

Opublikowano

może 74%

Opublikowano

gt dostalo baty za upodobnienie sie do forzy

Opublikowano

beka z tych którzy oczekiwali po GT czegoś innego niż było w poprzednich GT

i btw grałem w każde GT , z czego w niektóre części po grubo ponad kilkadziesiąt godzin. ale ta seria mnie zmęczyła, i przy GT5 bardzo szybko sie znudziłem (mimo że grałem na kierownicy)

ma ona kilka archaizmów, i jak sie nie jest fanatykiem samochodów i samochodowych smaczków to poprostu jest dosyć nudnawo

Edytowane przez Yano

Opublikowano

to w sumie śmieszne, gnioty jak ryse w niektórych portalach dostały 7/10 a tymczasem gra która jednak przedstawia jakąś wartość też ma 7/10

Opublikowano

prawie mi  du,pe rozerwało

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.