Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

p1dMdhA.png

NrGH2qs.png

No i gdzie krul konsolowych simracerow? xd

Edytowane przez Szprota

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Only on Xbox One

Opublikowano
No i gdzie krul konsolowych simracerow? xd

...spokojnie, project C.A.R.S. sie dopiero robi...

Edytowane przez kermit

Opublikowano

w forsie5 jest ciekawa rozbieżność między ocenami dziennikarzy a ocenami graczy

prawie mi  du,pe rozerwało

zachowaj swoje gejowskie doznania dla siebie

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Raczej ocenami w prasie a sonoklapami co maja taki bol dupska ze robią 1000 kont na mc i spamuja

Ps

Jak tam gt6 i super wnętrza samochodów w wersji standard ?

Edytowane przez kubson

Opublikowano

ciezko kupic standarda, gra daje Ci prezenty  premiumy,  a w sklepie standardy to raczej takie zolte fordy Ka. A jak juz sie trafi lepszy standard to i  tak po zobaczeniu ze galeria nie dzial to sie odechciewa i sie szuka dalej.

Opublikowano

kubson

to samo powiesz o takiej rozbierzności ?

http://www.metacritic.com/game/xbox-360/call-of-duty-ghosts

http://www.metacritic.com/game/pc/call-of-duty-ghosts

http://www.metacritic.com/game/playstation-3/call-of-duty-ghosts

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/call-of-duty-ghosts

http://www.metacritic.com/game/wii-u/call-of-duty-ghosts

tylko kto w tym wypadku ma bul dupki?

i kto to kufa kupuje? :confused:

mam wrażenie że ostatnio mimo że cod nadal sie świetnie sprzedaje to gracze podzielili sie na 2 grupy:

1 ci co nadal go kupują niezależnie od wszystkiego

2 cała reszta która go nienawidzi

(różnica polega na tym że zwykle podział jest na tych którzy kupują i na tych którzy po prostu nie kupują)

Edytowane przez Yano

Opublikowano

75 jak dla gry na past geny to świetny wynik, w dodatku takiej w której każda nawet najmniejsza niedoróbka jest szeroko komentowana.

Opublikowano

Szeroko? To, że na forach internetowych 0,0001% zapaleńców zastanawia się czy lusterko w GT6 w modelu XYZ jest wymodelowanie lepiej czy gorzej i czy soft-shadowing czy cośtam poprawiło się od czasów GT5P to nie znaczy, że 5 milionów januszów nie pobiegnie do sklepów z wywieszonym jęzorem.

Aha, no i PS4/X1 są na razie dwa tygodnie, a Ty już jedziesz z tekstami, że "75% na past-geny to dobry wynik". Wyborny damage control.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Założę się, że 2-3 lata temu dla większości gry poniżej 85 były crapami, a teraz 75 to już bardzo dobra średnia. Ciekawe. 

Porównywanie coda do forzy też niezłe. Sam Yano słusznie wypunktowałeś powody tak niskiej oceny coda wiec o chu* ci chodzi?

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

14 critics vs 54 critics

jak chcecie sie spuszczać nad średnią, to poczekajcie troche

Opublikowano

Sex1 nie porownuje coda do forsy tylko putam cubsona czy w przypadku coda tez fanboje czegoś tam zanizaja oceny

Opublikowano

Co ten Baron Xboxa na początku xD

Opublikowano

Przykro mi, jestem kretynem

Dziwnym nie jest.

GT5 Prologue i cenę jaką miało na start (71/6 za $39) to śmiem twierdzić, że Forza 5 z tymi swoimi "jedynie" dwustoma samochodami i czternastoma trasami jest nawet tania.

A wliczyłeś mikropłatności?

A co byś chciał na start generacji ?  po za tym to demo ma dużo więcej do zaoferowania niż demo GT ile tam tego było 16 samochodów?

71. Co za nieudany comeback bota po cichych tygodniach. :empathy3:

Grzecznie zapytałem, a ten mi tu od botów wyjeżdża, co was siedzie, że od razu człowieka atakujecie w dodatku taką cienizną.....następnym razem postaraj się bardziej albo zamilcz, bo chamstwa nie znoszę.

Opublikowano

a to cham bezczelny prostak niewychowany jeden. jak śmiał

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

"Chmstwa nie znosze" hahaha uwielbiam takie teksty orazu mam wyobrażenie typa który zamiary ma "splamiłeś mój honor! Stawaj do pojedynku!" Ale w rzeczywistości wychodzi na "jesteś u pani!!! Psze pani a zenek mnie przezyyywaaa! ;("

Dobra beka z takich. Internet serious business

Opublikowano

Soul co się wypierasz? Botem jesteś od lat na każdym forum na jakim się pojawisz. Ostatnio po kolejnych porażkach MS coś tam jeszcze próbowałeś bronić ukochanej firmy, ale ze wstydu zamilknąłeś na dłuższy czas - a teraz wracasz i udajesz że żadnym botem nie jesteś i jeszcze chamstwa nie zniesiesz, jak byłeś przez lata najbardziej agresywnym fanbojem na gameonly? Na pewno ktoś się nabierze. :whistling:

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Mazzeo, jak tam sprzedajesz PS4 czy zostawiasz ja?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

mazzeo jest taki meski, ale dzieki temu bedzie mogl znowu nastepne lata meczyc nas statusami " kupuje trzecia ps4, dam jej jeszcze jedna szanse" "sprzedm ps4 znowu" "kupuje szrota po raz 5, ktos chetny do kupna  po przejsciu LoU3?" " co za szrot, po co go kupilem, xone foreve".

Opublikowano

Czezky? to sorka, myslalem ze to ty miales 3 ps3 na chacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.