Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

A po co mam kupować konsole, na którą nie ma wartych uwagi gier? Taki ze mnie klap, że gram w gry, a nie kupuje sprzęt do samego przechwalania się na forum.

Quoted for truth!!!

A kto sie jarał Killzonem Knakiem itd ?  xDD

Niby ja? Proszę o cytaty. Killzone wygląda ładnie, ale nawet jakbym miał konsole to bym nie kupił fpsa nastawionego na online. A Knack to crap.

Trochę cie z tym klapem poniosło, ot tyle.

Edytowane przez Observer

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Lista klapów bez PS4

Yeti

Figaro

Yano

Observer

2uibxhw.jpg

Opublikowano

Gran Turismo 5 ma już taką samą średnią na metacritic co forza 5 - 81%. Wygląda na to że xboty za wcześnie dostały orgaz.mu.

Opublikowano

To Yeti nie ma ps4? Myślałem, że pierwszy w Polsce złożył preordera.

Opublikowano

Lista klapów bez PS4

Yeti

Figaro

Yano

Observer

eX4cT_PL (buehehe xDDDDDDDDDD)

Kogo dopisujemy?? :lol:

(chyba też swoje przed gwiazdką opier.dole jak dostane nówke z gwary)

Po pierwsze ja nie jestem sonybojem. Nie fapuje do plejadla zasady

Po drugie i wważniejsze juz z 10 razy mówiłem ze nigdy nie kupuje konsoli na premiere. Nie widze sensu. Za stary jestem zeby kupowac dla samego szpanu posiadania. Kupuje konsole jak widze realne powody do kupna. Czyli GRY!

Oczywiste jest ze tytuly startowe są co najwyżej średnio-dobre. Napewno nie są system selleremi. Dlatego ja (tak jak mowilem 10razy). Kupie next gena pewnie za rok albo dwa. Wtedy kiedy bede mial liste gier w ktore chce zagrać. Dzis ta lista pokazuje zero. Na oba nextgeny.

Oczywiście sklaniam sie bardziej do ps4 ale nie wykluczam kupna XO jesli gry mnie przekonają (chociaż obecna sytuacja i mocarne ruchańsko w dupala przez MS nie zachęca)

Kupie tą konsole na ktorej będę mial w co grać i tyle. Zawsze wysmiewalem kupowanie sprzętu na premiere i granie w ochlapy (sory).

Na starość zrobilem sie wybredny i nie gramw co popadnie jak 15 lat temu. Dlatego tez z namyslem wybieram sprzęt do grania.

Rocznie kupuje z 6-8 gier. Z czego 2-3 naprawde są strzałem w 10. Pozostale to "no dobra skoro kupilem to zagram". Dlatego serio nie podnieca mnie premiera nexrgenow i crapy jakie sie pojawily

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Resogun jest dla mnie lepszy niz wiekszosc exow jakie ogrywalem na PS3, tak wiec tlumaczcie sie jak chcecie.

Poczekajcie sobie 3/4 lata z zakupem, a pozniej robcie drame na forum, ze po co nowa generacja skoro wydaliscie ledwo co uzbieranego tysiaka na konsole.

Opublikowano

No jezeli myslisz, ze kupilem PS4 dla Resogun to musisz miec niezla papke pod kopula.

Opublikowano

Lista klapów bez PS4

Yeti

Figaro

Yano

Observer

eX4cT_PL (buehehe xDDDDDDDDDD)

Kogo dopisujemy?? :lol:

(chyba też swoje przed gwiazdką opier.dole jak dostane nówke z gwary)

Ani razu nie napisałem, że kupuję PS4 w najbliższym czasie, zawsze powtarzałem, że zrobię to za jakieś 2-3 lata wiec nie wiem o co chodzi :?:

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Niby wszystko słusznie i w ogóle spoko, ale w co będziecie grać przez najbliższe 2-3 lata zanim kupicie nextgeny ? Serio pytam, bo jak ja sie nad tym zastanawiałem to uznałem, że oprócz dlc do gta 5 i 3 gier do narobienia, które mnie całkiem interesują to nic innego ciekawego do ogrania nie mam i już raczej nie będe mieć.

Opublikowano

Niby wszystko słusznie i w ogóle spoko, ale w co będziecie grać przez najbliższe 2-3 lata zanim kupicie nextgeny ? Serio pytam, bo jak ja sie nad tym zastanawiałem to uznałem, że oprócz dlc do gta 5 i 3 gier do narobienia, które mnie całkiem interesują to nic innego ciekawego do ogrania nie mam i już raczej nie będe mieć.

Jest masa świetnych gier z poprzednich lat,będzie w co grać. 

ale i tak jakoś na zimę 2014 kupię nextgena bo troszke mam parcie 

Opublikowano

hahaha. zanim ja ogram wszystkie klasyki z ps3, x360, Wii, PS2, N64, SNESa, DS-a, 3DSa, PSP, Vity, PC... Ja mogę poczekac.

Opublikowano

Ale co nie mozna szanowac marki ?

No nie mozna XD

Opublikowano

No oczywiscie, ze masa gier do ogrania .. dla ludzi, ktorzy kupili nowy sprzet 3/4 lata po jego premierze.

Opublikowano

Najlepiej maja Ci ktorzy maja zycie osobiste.

Moga poczekac i konczyc setki gier na rozne konsole.

Jak ktos młuci gry 6h dziennie to jest skazany na nowa generacje.

Przez ragusa nastepna konsola jaka kupie ebdzie wii, albo wii u, jego recka mario world mnie nagrzala.

Opublikowano

xDDDDD

Zapewne sa takie jednostki, ale podejrzewam, ze osoby, ktore kupily PS4 na premiere to akurat przeciwienstwo tego co piszesz.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

xDDDDD

Zapewne sa takie jednostki, ale podejrzewam, ze osoby, ktore kupily PS4 na premiere to akurat przeciwienstwo tego co piszesz.

Ja mam konsole od prawie premiery i teraz nawet z samego plusa zostało mi jeszcze kilkanaście gier do ogrania i kilka pudełkowych. Jak ktoś nie ma rodziny i pracy to może sobie tłumaczyć że już wszystko ograł i teraz będzie rok tłukł w jednego Resoguna do czasu aż wyjdzie RDR2 czy inna gra warta zmiany generacji. Mi to wygląda jak dramatyczna próba usprawiedliwiania nieprzemyślanego zakupu.

Zresztą o czym my gadamy - twierdzi że wszystko ograł, a w podpisie jak byk stoi "Games: 124", z czego większość ledwo liźnięta po raz odpalona. Faktycznie ograne z tego może 30 gier - no tak cała generacja odhaczona, czas na przesiadkę. :teehee:

Edytowane przez Observer

Opublikowano

A zauważyłeś, że oprócz profilu PSN Ins ma też profil XBL w sygnaturze? I tam >80 000 GS? Tam jest kolejne 187 gier ogranych. No całkiem sporo jak na moje oko. I to ocenianie stopnia ukończenia gry po ilości troefów, przezabawne. Tutaj zresztą nie ma dobrej odpowiedzi, bo albo konsolomaniaki wyśmieją, że za mało grałeś i nie masz nawet 50% ukończenia tych marnych 120 gier, albo ktoś Ci powie, że nie masz rodziny, przyjaciół, dziewczyny i życia, bo grasz 6h dziennie.

Opublikowano

1. Nie mam rodziny - nie mam jeszcze dzieciaka, tyle mozesz mi zarzucic w tym momencie.

2. Nie mam pracy - blad

3. Zycie towarzyskie - blad. No chyba, ze chodzi o wypady na imprezy co dwa dni i szlajanie sie po miescie jak bezdomny, fajne to bylo ale 10 lat temu

4. Ledwo co lizniete gry ale na PS3, na X360 troche lepiej czyz nie ?  

Kupno next gena to glownie zachcianka. No ale nowych ciekawych exow brak na horyzoncie jezeli chodzi o stara generacje, a teraz rzadza multuplatformy wiec wole miec lepszy sprzet do tego (nie gram na PC wiec mi z tym nie wyjezdzac).

Edytowane przez Ins

Opublikowano

1. Nie mam rodziny - nie mam jeszcze dzieciaka, tyle mozesz mi zarzucic w tym momencie.

2. Nie mam pracy - blad

3. Zycie towarzyskie - blad. No chyba, ze chodzi o wypady na imprezy co dwa dni i szlajanie sie po miescie jak bezdomny, fajne to bylo ale 10 lat temu

4. Ledwo co lizniete gry ale na PS3, na X360 troche lepiej czyz nie ?  

Kupno next gena to glownie zachcianka. No ale nowych ciekawych exow brak na horyzoncie jezeli chodzi o stara generacje, a teraz rzadza multuplatformy wiec wole miec lepszy sprzet do tego (nie gram na PC wiec mi z tym nie wyjezdzac).

GS: 85.000

Trophies: 15 lvl

:sorcerer:

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

Masa jeszcze została ci do ogrania na tej generacji, więc śmieszy mnie rzucanie "ja jestem hardkorowy gracz, mam konsole od premiery, ograłem wszystko, muszę zmienić generację i grać w indyki, bo na poprzedniej już każdego ukończyłem" - tobie, jak i większości innych graczy została masa świetnych gier do ogrania na poprzedniej generacji, więc nie wmawiaj że w takiej sytuacji są tylko gracze co kupili konsole niedawno. Mi np. jako pierwsza z brzegu została cała seria Demon/Dark Souls - której jak widać też nie ruszyłeś, a te gry jakoś jarają mnie bardziej i prezentują lepszą jakość niż cokolwiek co wyszło i zostało zapowiedzane na next geny. O dziesiątkach indyków na poziomie Resoguna lub lepszych nawet nie wspominając.

Opublikowano

Masa jeszcze została ci do ogrania na tej generacji,

Tak ciężko ci zrozumieć że mógł ograć wszystko co go interesowało? Niech (pipi) będzie to nawet dziesięć gierek i (pipi) ci do tego. Bo tytuł x  bardziej cię jara od tytułu y to i on musi w to zagrać ? Przestań bo (pipi) każdy gra w to co chce i (pipi) ci do tego w co grał lub nie no ale jeśli cię jakaś gierka "jara" to wszyscy muszą w nią zagrać :pinch:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Wbij sobie do lba, ze ogralem wszystko co MNIE interesowalo. Czego nie rozumiesz ?

Opublikowano

Wbij sobie do lba, ze ogralem wszystko co MNIE interesowalo. Czego nie rozumiesz ?

No ale nie grałeś w to co go jara a tak być nie może :teehee:

Opublikowano

No a to co ogralem to bylo na iksboksie, a nie na plejstejszyn, jak ja moglem !!!111

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.