Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

@up

Otototototo. Jesli interesuja cie gry multi (jak mnie) to nie ma sensu siedziec na PS360 i ogrywac gorsze wersje gier, tylko o wiele lepszym pomyslem jest kupno PS4. 

No i te widoki w Killzone, bajka.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Część, chciałem tylko napisać, ze już nie mogę się doczekać kolejnego Anczarted. Jedna z lepszych serii trafi na nadkonsole. Znów nas czeka niesamowitą przygoda rodem z filmu Indiana Jones. Wszyscy będą fapowac do niesamowitej grafiki. No i ten multiplayer, jeden z lepszych w jaki grałem. Kocham Uncharted, mam nadzieję, ze wy też kochacie ten tytuł, a jeżeli nie, to przynajmniej go szanujcie.

Najpierw trzeba miec tę nadkonsole a nie tylko o niej pierd.olić

:BADUMTSS:

Opublikowano

Uncharted 2 to gra generacji.

xd

The Last Of Us,Gta V,Bioshock 1,Infinite Andrew grales?

Opublikowano

xd

Infinite [*]

Opublikowano

xd

Infinite [*]

Popieram , ja wiem że gusta itp. ale naprawdę ciężko mi sobie wyobrazić Infinite jako GOTG, nie , nie jestem w stanie ! :)

Opublikowano

Infinite fajna gierka, ale na pewno nie GOTG, tak samo TLoU. IMO GTA V to krol odchodzacej generacji.

Opublikowano

Standardy z GT6 wyglądają całkiem nieźle

6j32.jpg

56kp.jpg

Ilestam standardow zostalo podrasowanych. Poszukaj foto slawnej Alfy 147 w gt6

Opublikowano

Moje top 3 odchodzącej generacji:

1. The Last of Us

2. LittleBigPlanet

3. Uncharted 2

Poza nimi wiele innych gier, które dla mnie są warte wyróżnienia: U3, CoD4 (za multi swego czasu), GTA IV, GTA V, Blur, MotorStorm 1 i 2, mimo wszystko GT5, Dead Nation, Burnout Paradise, Killzone 2 za multi, inFamous 2, swego czasu też pierwszy Dead Space.

tyle razy były tutaj wyliczanki.. to tym razem w końcu i ja się dorzucę :P

e: Niektóre (nieliczne) standardy w GT6 zostały wymodelowane od nowa.. jako swego rodzaju "pół'premiumy", którym brakuje tylko drobnych detali, prawidłowego wykonania świateł i wnętrz (np. Ruf RGT na zdjęciu, Ruf BTR, CTR, Nissan 390GT i trochę innych). To już baza pod zrobienie z nich pełnoprawnych premiumów.

Część została lekko podrasowana - wygładzone/wymienione tekstury i czasem lekko poprawione modele.

Reszta (najpewniej większość) pozostała bez zmian od czasu GT4.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

TLoU, RDR, GTA5, pierwsze Gears of War, cala seria Uncharted I Bioshock....tyle tego bylo ze nie jest mozliwe zrobienie optymalnej listy Top 10...

Co do nowe generacji to Destiny wychodzi dopiero we wrzesniu, beta w lecie a wiec do tego czasu raczej moje ps3 nie bedzie styglo....

Opublikowano

Ten RUF wygląda "całkiem nieźle"? To jakiś żart?

A jak tam bateria w padzie od PS4, już oficjalnie zmusza do ładowania 3x częściej niż moje aku w padzie od 360, czyli co śmieszne 8 godzin? Ostatnio grałem na kablu jakieś 5 lat temu po nieudanym zakupie Play&Charge i rozumiem, że jeśli nie zamierzam korzystać z 2 padów na przemian, wówczas te "wspaniałe" czasy powrócą?

Opublikowano

Nie wywołuj wilka z lasu bo zaraz znowu przeczytamy,ze wbudowane akumulatory sa lepsze od wymiennych.

Opublikowano

Moim zdaniem to wina tego światła w padzie. Widziałem w necie zdjęcie jak facet grał w przyciemnionym pokoju i na kanapie lampka dawała ponad metrową smugę światła, więc świeci całkiem mocno.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Raczej tam sa zwykłe diody. Elektrykiem nie jestem ale diody raczej dużo prądu nie ciągną

Chociaż napewno troche wiecej niż gdyby ich nie bylo.

Pewnie wibratory najwięcej prądu zjadają

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Chociaż napewno troche wiecej niż gdyby ich nie bylo.

Genialne!

Opublikowano

to teraz mi powiecie że diaody zjadają więcej prądu niż silniczki wibratorów?

codname lubisz płynąć z prądem i dowalić jak inni dowalają?

to bardzo prosze - powiedzcie mi gdzie jest błąd w zdaniu że diody mało prądu pobierają? bo takie dopieprzanie sie z dupy jest nudne

ale tak swoją drogą to mogli by dać możliwość wyłączenia tego światła, zwłaszcza jak ktoś nie ma kamerki, to tylko mu sie w TV odbija światełko a jedyna jego funkcja to ewentualna zmiana kolorów żeby zasygnalizwoać coś w grze, czyli kompletny bzdet który jest nie warty tego żeby światło sie odbijało w tv i przeszkadzało

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Moim zdaniem to wina tego światła w padzie. Widziałem w necie zdjęcie jak facet grał w przyciemnionym pokoju i na kanapie lampka dawała ponad metrową smugę światła, więc świeci całkiem mocno.

Taka prawda, jak gram wieczorem po ciemku to moge sobie oswietlac droge tym swiatelkiem w padzie :D

Opublikowano

to teraz mi powiecie że diaody zjadają więcej prądu niż silniczki wibratorów?

człowieku te mA to nie w kij dmuchał ;)

Opublikowano

Beka z Xbone'a zawsze na propsie :) Jak oni mogli (pipi)c wszystko to co osiagneli w poprzedniej generacji to ja nie wiem  (chociaz w sumie od 2010 ostro probowali).

PS. Predkosc sciagania na PS4 ssie tak samo jak na PS3 ... myslalalem, ze skoro teraz zadaja kasy za granie po sieci to chociaz wiecej serwerow postawia ale widze, ze olewka konkretna. Niestety na PS4 nie ma opcji pauzowania i wznawiania wiec nawet nie mozna recznie tego przyspieszyc =/

Oj nie zgodze sie kolego,mi zapierdziela az milo,wlacz tryb uspienia podczas sciagania.Na pracujacej konsoli leci bo leci.

Opublikowano
Predkosc sciagania na PS4 ssie tak samo jak na PS3

mi na ps3 potrafi ściągnąc 10gb w 20 minut,  czy to aż tak źle?

Opublikowano

Predkosc sciagania na PS4 ssie tak samo jak na PS3

mi na ps3 potrafi ściągnąc 10gb w 20 minut,  czy to aż tak źle?

jak sciagasz jakis crap zapomniany przez swiat to nie ma problemu. Ale jak np pojawi sie patch do uncharted to idzie to jak za czasów modemów

Opublikowano
Opublikowano

Ilestam standardow zostalo podrasowanych. Poszukaj foto slawnej Alfy 147 w gt6

Alfa_Romeo_147_GTA_%2702.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.