Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Pamietam, jak przy pierwszym zyboksie mozna bylo fajnie modowac pady. Na przyklad dorobic sobie zlacze usb, fajna sprawa, oczywiscie latwiejsza do zrealizowania w związku z tym,że był przewodowy.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

MS znowu na fali. Chcialem kupic nowego pada na swieta, ale lolnope - sterowniki dopiero "gdzieś w 2014". To nara.

Opublikowano

Dlatego też kupiłem se pada od 360 i jest gitara. Raz, że taniej, a dwa, że nowy podobno nie jest na tyle zaje.bisty, żeby płacić za niego ponad 200zł.

Opublikowano

Opublikowano

Dlatego też kupiłem se pada od 360 i jest gitara. Raz, że taniej, a dwa, że nowy podobno nie jest na tyle zaje.bisty, żeby płacić za niego ponad 200zł.

Od 360 mam jeno przewodowy. No i d-pad troche lewy jednak wiec chcialem zrobic upgrade a jak sie bawic to sie bawic. Ulepszony bezprzewodowy to jakies ~160 z dingdongiem wiec mala roznica w stosunku do tego od X0.

Opublikowano

To chyba logiczne, że Forza 5 wygląda lepiej a różnicę chyba najlepiej widać podczas widoku zza kierownicy. Porównanie z du.py trochę, bo Forza 5 to już nowa generacja. Chyba, że chcieli pokazać przeskok graficzny a nie parować te gry ze sobą. 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

No w sumie. Mi krzyżak nie jest potrzebny, bo od tego mam Dualshocka 3, który mi się ostał po sprzedaniu PS3.

Opublikowano

te gry są chyba z różnych generacji

anyway, GT6 - 80 metascore (27 critics)

Opublikowano

Od 360 mam jeno przewodowy. No i d-pad troche lewy jednak wiec chcialem zrobic upgrade a jak sie bawic to sie bawic. Ulepszony bezprzewodowy to jakies ~160 z dingdongiem wiec mala roznica w stosunku do tego od X0.

A to się nie da dokupić tylko tego wireless przekaźnika? Dla kup od Yaczesa z PT bo ma nówke, zafoliowaną i dokup za 30zł ten pyerdolnik. 

Opublikowano

No dongiel oddzielnie bo s(pipi)ynsyny tej nowej wersji z wysuwanym krzyzakiem nawet nie pakuja razem. Chcialem nowego pada i mi hajp opadł wiec zostaje przy starym. #cebula

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

LOL xD

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

(pipi)a genialne 

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

http://thesurvivor2299.com/

;((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Opublikowano

Genialne i jakie prawdziwe :D

Choć w sumie dałbym wiele za takiego BFa w realiach WWII.

Opublikowano

Typek wrzucil jeszcze jeden fajny filmik, o balansie broni, oczywiscie troll style:

"TEAM BALANCE LAUNCHER" xD

"Most balanced game we've ever made" ...

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

te gry są chyba z różnych generacji

anyway, GT6 - 80 metascore (27 critics)

Jeśli tak to niemal dogoniło Forzę 5.

A odnośnie grafiki to moim zdaniem należy porównać raczej DriveCluba niż GT6.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

BC 2 najlepszy :o

Mówią tak tylko konsolowe kmiotki. 

Opublikowano

Typek wrzucil jeszcze jeden fajny filmik, o balansie broni, oczywiscie troll style:

"TEAM BALANCE LAUNCHER" xD

"Most balanced game we've ever made" ...

Tym akurat filmem nie trafił... bronie które użył w filmie nie są dostępne z poziomu loadoutu żołnierza. Są rozrzucone na mapie, może ją używać tylko jedna osoba w danym momencie i pojawia się co jakiś czas, bo są tak mocne właśnie.

Opublikowano

no, BC 2 na PC to był jeszcze większy rozpi.erdol 

Opublikowano

no, BC 2 na PC to był jeszcze większy rozpi.erdol 

Ale ja nie o tym mówie. Tylko chodzi o to, że BC to stricte konsolowa część BF. Nie była tak rozbudowana jak np BF2 na PC.

Opublikowano

Beka z przedświątecznej ofensywy marketingowej ms w naszym kraju. Na wszystkich kanałach co chwila reklamy żydboksa czyjstaszejśdziesiąt z kinectem i jakimiś star whoresami. Internetowa świeczka dla wszystkich dzieci, które nieświadomie zostaną xbotami, bo ich ojciec wąsaty janusz kupi w media markcie najnowszą technologię rodem z NASA za jedyne 888 zł (*)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.