Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Beka z klapersów, którzy miesiącami szydzili z kinecta a teraz na streamie co drugi ma kamerkę do PS4 i pokazuje swoją mordę jak wystrzeliwuje qtasem białe robociki z pada.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Beka z przedświątecznej ofensywy marketingowej ms w naszym kraju. Na wszystkich kanałach co chwila reklamy żydboksa czyjstaszejśdziesiąt z kinectem i jakimiś star whoresami. Internetowa świeczka dla wszystkich dzieci, które nieświadomie zostaną xbotami, bo ich ojciec wąsaty janusz kupi w media markcie najnowszą technologię rodem z NASA za jedyne 888 zł (*)

Tak jak ty zostaleś klapkiem bo twoi rodzice ci wcisnęli psx'a.

Opublikowano

Nie, ja byłem świadomym konsumentem i męczyłem rodziców o psx-a trochę czasu zanim się ugięli. Poza tym szanuj markę, suko.

Opublikowano

Beka z klapersów, którzy miesiącami szydzili z kinecta a teraz na streamie co drugi ma kamerkę do PS4 i pokazuje swoją mordę jak wystrzeliwuje qtasem białe robociki z pada.

Co ma kamerka w PS4 do Kinecta? Przecież kamerki w PS istnieją od czasu Eye Toya... a zapomniałem, jak to wyszło to grałeś na pegasusie, więc faktycznie może ci się wydawać, że kinect to pierwsza kamerka do konsoli i Sony zrzyna od MS lol

Kinecta w planach wtedy jeszcze nie było. Tobie i innym nowicjuszom polecam poduczyć się trochę historii konsolowej rozrywki.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Pozatym hejty na kinekta dotyczą tego ze jest drogi. Ze zmuszają do kego zakupu z każdą konola. Ze ma beznadziejne gry. Ze jest reklamowany jako cud techniki i innowacji a ledwo rozpoznaje prymityne machanie lapami

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

ja walczyłem o swojego psxa jakieś pół roku. kiedy w day1 szedłem z matką na poczte odebrać przesyłke miałem łzy w oczach. wieczorem udałem że śpie, włączyłem cichutko tv i grałem do 2 w nocy. rano spakowałem plecak, schowałem się za blokiem poczekałem aż matka pójdzie do roboty i wróciłem na chate w wiadomym celu. następnego dnia czytałem na polskim recenzje ff7 w neo plus (ten numer z cloudem na okładce), a na matmie rysowałem długopisem crasha. po lekcjach biegłem ile sił w noge na chate nucąc muzyczke z intra soul blade, było na płytce demo, obejrzałem jakieś 47 razy więc wryło mi się w czache. 

tak sie zostawało sonoklapem pentaki 

Opublikowano

Co ma kamerka w PS4 do Kinecta?

"kinect to szpieg"

"gów.no dla casuali"

"nie bede machał łapami jak idiota"

"beka z MS"

wychodzi PS4 z kamerką

"paczta na moją mordę"

"wystrzeliwuje dupą roboty borze jak śmiesznie"

"świetny ten playroom"

Nie, kamerka PS4 do kinecta nie ma ZUPEŁNIE NIC. 

Opublikowano

kinect to slowo ktore nagromadzilo wokol siebie wiele kontrowersji (no glownie takie ze jest drogi i ch.ujowy  :teehee: ), wiec jest postrzegany w pejoratywnym swietle, natomiast bubel od ps4 startuje z tabula rasa i jest git

Opublikowano

wg. Spike

Najlepsza gra na Xboksa

BioShock Infinite
Brothers: A Tale of Two Sons
Grand Theft Auto 5
Tomb Raider

Najlepsza gra na PlayStation

Grand Theft Auto 5
Rayman Legends
The Last of Us
Tomb Raider

0318_hwu31.gif

Edytowane przez Kornolio

Opublikowano

a najbardziej oczekiwana gra 2014 to Titanfall (pokonał Watch Dogs, Wieśka 3, Destiny), wielkość hype'u trochę mnie dziwi.

Kolejne pif paf bardziej oczekiwane niż taki Wiedzmin3? Jakoś mnie to nie dziwi :/

Opublikowano

no nie jarasz sie (pipi)a? grafa mega, 60 kladeg na sekunde, mozna skakac po scianach, wchodzic do mechow i strzelac! 

Opublikowano

wg. Spike

Najlepsza gra na Xboksa

BioShock Infinite

Grand Theft Auto 5

Tomb Raider

Grand Theft Auto 5

Rayman Legends

The Last of Us

Tomb Raider

0318_hwu31.gif

Nie kumam tej niekonsekwencji w ocenianiu. Najlepsza gra na ps3 TLOU, najlepsza na xo- Brothers ale w ogólnym rozrachunku najlepsza gra roku GTAV. Debile robią te zestawienia czy jak?

Opublikowano

To prawda. W BC nawet nie można było się położyć.

no i ch,uj skoro zadna gra nie dala mi tyle funu na multi. 

Opublikowano

Przyszły rok będzie wyjątkowo dobry. 

WAtch Dogs + Wiedzmin + The Division + TitanFall  reszta gier może nie wychodzić

Opublikowano

wg. Spike

Najlepsza gra na Xboksa

BioShock Infinite

Grand Theft Auto 5

Tomb Raider

Grand Theft Auto 5

Rayman Legends

The Last of Us

Tomb Raider

0318_hwu31.gif

Nie kumam tej niekonsekwencji w ocenianiu. Najlepsza gra na ps3 TLOU, najlepsza na xo- Brothers ale w ogólnym rozrachunku najlepsza gra roku GTAV. Debile robią te zestawienia czy jak?

Brothers i TLoU najlepsze na wyłączność dla poszczególnych konsol, GTA V najlepsze generalnie.

Edytowane przez Pawlo

Opublikowano

O, to nie wiem, może dlatego, że XBOX HAS NO GAMES.

Opublikowano

To uczucie kiedy najlepszą gra na iksa jest multiplatfroma

Opublikowano

Nie, ja byłem świadomym konsumentem i męczyłem rodziców o psx-a trochę czasu zanim się ugięli. Poza tym szanuj markę, suko.

Szanować to ja moge Babcie, Dziadka lub tradycje. Ogarnij sie chlopie! XD

Edytowane przez pop

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.