Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

przypominam że nawet blizz powiedział "za dużo nie pozmienialiśmy bo by sie e-sport wkurzył"

Przecież goście z DICE też mówili, że BF4 na PS4 będzie wyglądał jak na PC w medium, a już jakiś czas temu ustaliliście, że musiał kłamać bo wygląda jak między high a ultra :sorcerer:

Komu wierzyć :( ?

edit. expeditions conquistador > exy na konsole w tym roku (z wyjątkiem TLOU)

Uwielbiam jak konsolowcy nadal próbują dyskutować o PC na których nie grają, ew. kolega ma i gra.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Diablo 3 uproszczony - chcieli na kąsole

O tak, bo przecież tylko na PC może być ultra mega super duper skomplikowany. W sumie racja, tam taka posucha, że każdą grę łykną, nawet jakby mieli robić równania różniczkowe podczas starć ż bossami.

Ale grałem w D3 na konsoli i no slasher ot co, jest dodatkowe turlanie które chyba niewiele w sumie daje, i zmieniony system wypadania lootu. Jedyne co jest akurat mega fajne, to coop na jednej konsoli. Z ciekawości - na PC jest też taki zacny coop, czy nie dla psa kiełbasa?

znacznie bardziej rozbudowane niż przereklamowane LBP i jemu podobne

Odważne stwierdzenie, to może wrzuć tu jakiś filmik z twoim zdaniem najfajniejszej "gry w grze" (albo trzy) ze SC2, z chęcią porównam do tego co można zrobić w grze-edytorze zwanej LBP2 :)

Yano: nieprzejmuj się konfabulacjami szpica (aka szewczyka), on to twardy pc-towiec, czyli upadła rasa, i stąd taka drażliwość... :)

Opublikowano

Panie, ale co mnie z kołopa jak grać się nie da, bo wiatraki wyjo, ze wytrzymać nie idzie!?

Mam pytanie. Bo bylem u kumpla i zastanawia mnie jedno. Konsola przy KZ: SF potrafi naprawdę mocno rozkręcić wiatrak i wyć niczym suszarka, co w przypadku PS3 slim zdarzało się, ale tylko przy dużych upałach. Czy to normalne w tej konsoli, czy jednak kumpel powinien się martwić?

Nadkonsola z PODzespołami

Opublikowano

Mendrek (pipi)i takie farmazony że az mi wstyd że jest moderatorem czasami ...

Ciekawe kiedy nasz świadomy konsument nr1 kupi PS4 i jakies gry. Z tego co widzę to ten temat przerodził sie w Theory Wars

Opublikowano

O tak, bo przecież tylko na PC może być ultra mega super duper skomplikowany. W sumie racja, tam taka posucha, że każdą grę łykną, nawet jakby mieli robić równania różniczkowe podczas starć ż bossami.

Ale grałem w D3 na konsoli i no slasher ot co, jest dodatkowe turlanie które chyba niewiele w sumie daje, i zmieniony system wypadania lootu. Jedyne co jest akurat mega fajne, to coop na jednej konsoli. Z ciekawości - na PC jest też taki zacny coop, czy nie dla psa kiełbasa?

Na pc można grać tylko samemu z botami. Nie można grać w co-op bo to wymaga posiadania znajomych.

@Mendrek. No zatwardziały pctowiec co miał wszystkie konsole Sony oprócz vity i ps4 i pewnie na ps3 kupił więcej gier niz Ty. ( nie licze gierek z plusa)

Opublikowano

dragon's crown>diablo3 i tyle w temacie

Opublikowano

Wet, może zamiast wypominania czegoś, wskażesz gdzie Twoim zdaniem napisałem farmazony? I nie wiem co ma moderka do tego, gdzieś coś źle moderuję?

I nie wiem co w tym ciekawego kiedy kupię PS4, kupię kiedy będę chciał.

Pawlo, D3 jest na PS3 szerloku.

Edit: Szpicu, no gry z Plusa to nie gry. Seems logic.

Szpicu, pisałem o coopie przy jednym sprzęcie, serio pytam czy to tylko konsolowy feature, czy na PC też idzie.

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

znacznie bardziej rozbudowane niż przereklamowane LBP i jemu podobne

Odważne stwierdzenie, to może wrzuć tu jakiś filmik z twoim zdaniem najfajniejszej "gry w grze" (albo trzy) ze SC2, z chęcią porównam do tego co można zrobić w grze-edytorze zwanej LBP2 :)

Yano: nieprzejmuj się konfabulacjami szpica (aka szewczyka), on to twardy pc-towiec, czyli upadła rasa, i stąd taka drażliwość... :)

No to pokaż co tam wysmażyli w LBP2 przez te 2 ostatnie lata. Bo jak grałem, to nic ciekawego nie było. No chyba, że marny klon pierwszego poziomu z Super Mario Land albo FPS, w którym nie można chodzić na boki (no i ogólnie nie chodzić) to "najfajniesze" co można zrobić w tym "edytorze".

Opublikowano

Szpicu, pisałem o coopie przy jednym sprzęcie, serio pytam czy to tylko konsolowy feature, czy na PC też idzie.

spytaj Williego. Ja w d3 grałem w bete a potem nie miałem czasu bo miałem BFa<3. Więc nie orientuje sie co robili w grze.

Btw ten coop przy jednym tv to jest split screen czy tez wszyscy musza byc na 1 ekranie. Bo jesli tak to lipa w (pipi) ten coop

Opublikowano

Mendrek ty ps4 kupisz kiedy na niego z trudem uzbierasz, na razie cie na niego nie stac wiec nie wciskaj farmazonow np o byciu swiadomym odbiorcą

Opublikowano

Na 1 ekranie wszyscy. Diablo 3 na konsoli jest świetne, ale gra ogólnie jest dosyć słaba jak się ją porówna np. do takiego Path of Exile

Opublikowano

Ale grałem w D3 na konsoli i no slasher ot co

LOL :rofl2::shout:

Wiedzę to ty masz zabójczą na temat gatunków XD

A co się tyczy samego D3 to imo crap, po becie miałem już dość bo tyle lat czekałem na godnego następce Diablo 2, a dostałem jakąś śmieszną gierkę wydmuszkę dobrą jako popierdółka na PSstore. Całe szczęście, że miejsce D2 zajęło Path of Exile więc luka  się zapełniła :thumbsup:

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Pawlo, D3 jest na PS3 szerloku.

No tak, na PS4 nie ma nie tylko gier z co-op'em, ale gier w ogóle, dlatego PS4 > PC. Logic.

Opublikowano

Na 1 ekranie wszyscy. Diablo 3 na konsoli jest świetne, ale gra ogólnie jest dosyć słaba jak się ją porówna np. do takiego Path of Exile

Dla mnie 1 ekran to bieda. Muszę się cały czas trzymać ziomków. Ciężko zboczyć na chwilę gdzies  w poszukiwaniu czegoś co reszta pomineła. Coop w stylu jak w 2 jest dla mnie znacznie lepszy

Opublikowano

Oj przejęzyczyłem się z tym slasherem, mae culpa. Ranek był. Oczywiście miało być hack and slash, ewentualnie niektórzy twierdzą że "gra zręcznościowa" albo "action rpg" i nie wiadomo co jeszcze.

Ficuś, jasne wiesz lepiej ;) Jam biedny i nie stać mnie nawet na kupno ratalne. To nic, że pewnie nadal grałbym więcej na PS3, bo przecież wiadomo że kupuje się konsole po to aby móc ją mieć i pisać potem w CW, że ci co nie mają to są biedaki... co jest przykro omi to mówić Ficusiu, żałosne.

Te Diablo na jednym ekranie we dwóch jest ok, dobrze zrobione. Takie wspominanie dobrych czasów PSXa i Diablo 1, gdzie coop też na jednym ekranie wymiatał ;)

Opublikowano

I nie wiem co ma moderka do tego, gdzieś coś źle moderuję?

Strzelam, że wet_willy wstydzi się być w administracji, której jesteś w jakimś tam stopniu częścią. W sumie się nie dziwię. Też bym się wstydził. W końcu mówimy o typku, który życzy ludziom, aby umarli, dla którego każdy, kto gra na pc jest zgarbionym no-lifem i który w statusach subtelnie sugeruje, że osoby grające w Animal Crossing są homoseksualistami (chyba bluber wstawiał do rodzynów tego "rodzynka"). Dobra opcja, nikt ci nic nie zrobi, więc możesz się bawić.

Masz ty rozum i godność człowieka?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Mendrek przynajmniej ma szacunek do marki, nie to co dzisiejsza rozwydrzona młodzież bez zasad

e: z papieża pewnie też sobie żarty robicie co?

Edytowane przez teddy

Opublikowano

PoE jest genialne ale troche loot tam przepieprzyli, na Merciless latalem jeszcze ze sprzetem z Normala bo nic lepszego mi przez tyle czasu nie wylecialo.

Kudosy jednak dla nich ze nie zrobili z tego jakiegos Pay2Win no i jak poprawia loot to diablo 3 moze przestac istniec.

Opublikowano

PoE jest genialne ale troche loot tam przepieprzyli, na Merciless latalem jeszcze ze sprzetem z Normala bo nic lepszego mi przez tyle czasu nie wylecialo.

Kudosy jednak dla nich ze nie zrobili z tego jakiegos Pay2Win no i jak poprawia loot to diablo 3 moze przestac istniec.

Ja tam na loot nie narzekam póki co. Fakt, żadnych części setów albo rerków nie mam ale i tak niektóre żółte itemki są całkiem spoko. Może po przejściu normala coś się zacznie konkretnego sypać, choć z tego co piszesz może być z tym różnie :teehee:

No i fakt, gra F2P w najlepszym tego słowa znaczeniu. Właśnie takie tytuły pokazuję, że ten model dystrybucji ma sens, jeśli twórcy już od początku wiedzą, że nie chcą z graczy zrobić dojne krowy. Tak szczerze to nawet się dziwię, że tak dobry produkt nie sprzedają jako normalną grę z pewnością by im się koszty produkcji zwróciły, a i też coś na plus by wyszli.

Opublikowano

Ragus: wskaż gdzie w statusach "sugerowałem" że osoby grające w AC to homoseksualiści (co zresztą w żadnym wypadku, hipotetycznie zakładając, nie byłoby obrazą - no chyba że dla ciebie, bo jesteś homofobem i dla ciebie homoseksualiści to coś złego).

Z tym "życzeniem śmierci" to już nawet nie mam ochoty odkręcać, tłumaczyć, pisać prawdy. Po co? Skoro ragus jeden z ragusem drugim zignoruje to i nadal będzie pisał farmazony.

Co do "zgarbionych no-lifów" to nie mam zamiaru się tłumaczyć nawet. Znowu przeinaczenie. Także sorry, chciałeś mnie pocisnąć, dobrze mierzyłeś, ale...

http://www.youtube.com/watch?v=K-SmfybCbsY

Ps. Co do leveli LBP, czekam na odpowiedź Suavka.

Opublikowano

Ty sam jesteś jedno wielkie przeinaczenie. Jeżeli nie masz nawet na tyle honoru, żeby przyznać się do tego, co sam pisałeś i próbujesz zrobić ze mnie idiotę, to nie ma co rozmawiać, bo zaczyna być obrzydliwie.

Jak taki manipulator może być moderatorem, kur.wa jak. Kupiłeś prenumeratę PSXE na 5 lat, że ci to przynali? JAK??? Ku.rwa, być wyprowadzonym z równowagi przez jakiegoś typa, na anominowym forum. Myślałem, że nie da rady znienawidzić kogoś przez internet. Jednak można. Zajmujesz honorowe miejsce obok mojej byłej i typa, który ukradł mi gierkę.\\vhBK9EX.jpg

Masz (pipi) kłamczuchu, wczytaj się w wersy.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

No przepraszam bardzo, ale nie można chyba zaprzeczyć temu że gry z Mario i temu podobne, są słodkie, bezkrawe, cukierkowe, i że są po drugiej stronie bieguna niż Bogusław Linda mówiący: "wiodłem żywot wojownika, poległem jako bóg" :) No ale to nie znaczy że należy tu przytaczać stereotyp że gej to zniewieściały transwestyta ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.