Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

znacznie bardziej rozbudowane niż przereklamowane LBP i jemu podobne

Odważne stwierdzenie, to może wrzuć tu jakiś filmik z twoim zdaniem najfajniejszej "gry w grze" (albo trzy) ze SC2, z chęcią porównam do tego co można zrobić w grze-edytorze zwanej LBP2 :)

Yano: nieprzejmuj się konfabulacjami szpica (aka szewczyka), on to twardy pc-towiec, czyli upadła rasa, i stąd taka drażliwość... :)

LBP jest małą wielką rewolucją odchodzącej generacji. 20-30 kilkuletni człowiek odrywając się od krawego gore w Dead Space, czy milionów wystrzałowych pestek w shooterach FPP. siada przed jedną z najbardziej dziecinnych, a jednocześnie najbardziej sympatycznych "platformówek dla dzieci", by okazało się że to nie tylko świetny kanapowy tytuł do gry z dziewczyną/ znajomymi/ rodzeństwem w dowolnym wieku oraz randomami z neta, ale i Mistrzowski Edytor z zaawansowaną społecznością dostarczającą poziomów ograniczonych jedynie ich wyobraźnią. Parodia Titanica, Jurassic Park, Bioshock 1, Silent Hill, Limbo, levele muzyczne a'la Vib Ribbon z psx'a. Heh nawet ruskie jajeczka się tam załapały.

Mały trybut do pierwszego Dead Space:

http://www.youtube.com/watch?v=cBXFBqlzgvo

I robota na min. 2 tygodnie. 

Za najlepszą rekomendację niech posłuży fakt że łączna liczba leveli stworzonych przez graczy dla samej pierwszej części osiągnęła już ponad 2 miliony. Dane sprzed 2011. 

Edytowane przez nobodylikeyou

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Podobno ten Order ma mieć czarne pasy u góry i dołu ekranu, jak Beyond. Niby to ma oddawać bardziej filmowość gry. Dla mnie to idiotyczny pomysł.

Mam identyczne zdanie. Dla mnie jest to zwykla chec zaoszczedzenia choc troche mocy, dodatkowo moza wrzucic ta zalosna wymowke o filmowosci, ktora wielu lyka.

Opublikowano

Nawet miesiąc nie minął od next genów, a juz powoli klaruje sie sytuacja ze xbox one jest najlepszym wyborem xD

Opublikowano

CdlXfuk.jpg

nie ma co grać to się ratują TR z zeszłego roku. Easye też mówił, że mu bf i fifa na cały rok starczy :teehee:

Opublikowano

Też myślałem że mi BF4 starczy na rok na pececie a jest 10 grudnia i mam ochotę wyje.bać blaszaka w piź.dziec a płytę z pudełkiem spuścić w kiblu.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

CdlXfuk.jpg

nie ma co grać to się ratują TR z zeszłego roku. Easye też mówił, że mu bf i fifa na cały rok starczy :teehee:

Nie wiem czego ci ludzie oczekiwali, że nagle Sony w grudniu zapowie wysyp exów na gwiazdke? Przecież wystarczy się trochę orientować, żeby widzieć że PS4 nie ma gier i póki co zmienianie generacji - do tego połączone ze sprzedaniem PS3/X360 - to idiotyzm. 

Opublikowano

Ta, widziałem na gafie tą dyskusję "są czarne pasy ale i tak gra działa w 1080p!". Tja jasne.

Oni sobie to tak tłumaczą bo gra nie jest upscale'owana, tylko chodzi w natywnym 1920x800... ale no właśnie... pełne 1080p to nie jest.
Opublikowano

b5ALAoo.png

8ghEtPm.png

kolesie od RaD

jizz

Ta jasne na VGX nic nie pokazali to znowu trzeba krecic pusty hajp na twittach. To juz mnie konkretnie w(pipi)ia, jak wszystko jest takie AWESOME to niech cos pokaza a nie tylko takie (pipi)enie a grac caly czas nie ma w co!

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

no z reguły w takie gry pocinam srednio rok w multi, co w tym dziwnego?

Szkoda tylko, ze poki co nie dzialaja jak nalezy - szczegolnie FIFA, bo w BF wywalanie raz na jakis czas serwera bym przebolal. Nextgeny maja dobry start, dla kogos kto lubi rozgrywke wieloosobowa, jak ktos przejdzie singla na easy w pare godzin to nie dziwne, ze narzeka, ze nie ma co do konsoli wlozyc.

Ja dodatkowo jeszcze mam Vite, ktora na dzisiaj jest sprzetem stabilniejszym niz PS4. Jezeli chlopaki nie ogarnal bledow, konserwacje beda sie powtarzac, to zaczne powaznie sie zastanawiac czy nie wrocic do MS...

Edytowane przez easye

Opublikowano

O matko czyli raz na jakiś czas konserwacja sieci i juz przemyślenia o sprzedaży sprzętu? Czy ty śpisz z konsola? <shock>

Opublikowano

mnie zadziwia dlaczego oni robią te przerwy w godzinach gdzie każdy ma tam jakąś chwilę żeby pograć (17-1) ? nie mogli zrobić tego w nocy np. od 1 do 8 rano na pewno mniej ludzi byłoby niezadowolonych.

Opublikowano

mnie zadziwia dlaczego oni robią te przerwy w godzinach gdzie każdy ma tam jakąś chwilę żeby pograć (17-1) ? nie mogli zrobić tego w nocy np. od 1 do 8 rano na pewno mniej ludzi byłoby niezadowolonych.

coś tam coś tam USA coś tam coś tam wieśniaki z EU coś tam

Opublikowano

a to USA nie miało w innych (swoich) godzinach tej przerwy ?

Opublikowano

a no to wsio jasne ;)

Opublikowano

Halo:Spartan Assault, ex na Xbona

Już 24 grudnia grę będzie można przetestować na Xboksie One. Będzie nie tylko działać w 1080p i 60 klatkach na sekundę, ale znajdzie się w niej także rozszerzenie dla pojedynczego gracza i zupełnie nowy tryb kooperacyjny

I CO TERAZZZZZZZ  :teehee:  :teehee:  :teehee:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Comming to X360 and X1 czyli już o grafice wiemy wszystko :)

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Comming to X360 and X1 czyli już o grafice wiemy wszystko :)

No ale ex to ex co nie ? Ważne by mieć kolejny (nieważne jakiej jakości) pocisk do użycia w wojence :blum1:

Opublikowano

wow, uwielbiam takie shooterki.

kolejna gra, ktora mnie interere na xbone, vs. 0 na krzywa kuske :/

Opublikowano

Lepsze takie coś +30 misji + coop - masa funu jak n.i.c. na święta u konkurencji.

Opublikowano

Ważne że gra jest osom.

A jak rdr na ps3 miało mniej trawy to nie ważne było ze jedt osom tylko "beka z sony"

Opublikowano

Ta gre moze miec kazdy, co posiada PC - i to juz bez trolowania, bo nie jest chyba wymagajaca sprzetowo ?

Dodatkow Jaczes - takie shooterki uwielbiasz, ale Resogunem 9/10 za free bys gardzil, cnie ?

O matko czyli raz na jakiś czas konserwacja sieci i juz przemyślenia o sprzedaży sprzętu? Czy ty śpisz z konsola? <shock>

Sony Defence Force. W (pipi)e mam ich konserwacje, skoro wypadaja zawsze wtedy gdy chce pograc z kims online. Po 2gie poki co duzo rzeczy dziala gorzej niz na starej 360tce. Grupy, trofea, profil - wszystko musi byc synchronizowane z serwerem, co dla mnie jest nielada bzdura. Odlaczysz kabel sieciowy i nie masz dostepu do niczego.

Taki flame byl na always online, ale spoko - u Sony nawet trofeow nie zobacze, jak pojade z konsola do lasu... Co za firma - na PS3 sie da, na Vicie dziala, ale na PS4 musieli oczywiscie ta opcje s(pipi)ic.

Dodatkowo PSN co jakis czas sypie mi bledami, o ktorych Sony milczy na oficjalnych stronach, albo zrzuca na dostawco internetowych. Acha - dlatego znowu wszystkie konsole dzialaja, tylko PSN na PS4 sie dlawi.

Dawno bym opchnal gdyby nie Vita (taki system jak PS4 + handheld jak Vita z ofertami PS+ to dla mnie spelnienie gamingowych marzen) no i fakt, ze gry od EA na One dzialaja dokladnie tak samo, dodatkow wygladaja gorzej...

(po konserwacji sciagnalem aktualizacje do Vity - na PS4 tez sie pojawila ?)

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.