Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Trochę przesadzasz easye albo mam farta, że mnie to nie dotyka. Grupy działają bardzo dobrze, synchronizacja trwa bardzo krótko. Wczorajsza przerwa w(pipi)ila i mam nadzieje ze nie będą często ale ja o sprzedaży konsoli nawet nie myślę zwłaszcza, że na XB1 ponoć jest dużo gorzej w kwesti dasha/grup niż na x360.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Taki flame byl na always online, ale spoko - u Sony nawet trofeow nie zobacze, jak pojade z konsola do lasu... Co za firma - na PS3 sie da, na Vicie dziala, ale na PS4 musieli oczywiscie ta opcje s(pipi)ic.

Czyżby...?

Opublikowano

No tak. Zaloguj sie do PSN - odswiez trofea, a pozniej wyciagnij kabel i zrestartuj konsole.

Dostajesz info, by polaczyc sie z PSN.Bzdura, bo nie widzisz nawet osiagniec ktore zdobyles offline.

Bartiz - ja tez poki co nie mysle, przez to ze MS totalnie mnie zniechecil i fakt, ze Vita jest dla mnie konsola doskonala. Praktykowalem juz nie raz posiadanie 2-3 konsol, ale w moim przypadku to sie nie sprawdza.

Co do samego PSN - jak zawsze jednych dotyka innych nie, ze wszystkim tak jest. FIFA u jednych sie freezuje, innym dziala bez zarzutu. Ja moge grac sezony normalnie, a innym wyswietla komunikat o zlych skladach. Za to ze znajomym nie zagram, bo wtedy mi sie wiesza.

Na synchronizacje trofeow czasami czekam minute. wejde w profil - to samo, trwa odswiezanie, kolka sie kreca i kreca i kreca. No trudno - grupy dzialaja dobrze, Killzone i BF tez online bangla, jak FIFA mi nie ruszy ze znajomymi wymienie na NBA.

Jest jakas aktualizacje konsoli po wczorajszej przerwie ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

easye to kobieta na dodatek podczas okresu, nie ma innej możliwości. Człowieku, tak marudzisz i jęczysz, że aż szkoda mi ciebie. Weź sprzedaj te konsole, kup sobie wędkę i jedz na ryby. Skorzystają na tym wszyscy, ty tak szybko nie osiwiejesz, a my nie będziemy musieli słuchać twojego głupiego pier.do.lenia o tym, że pucharków sobie nie sprawdzisz offline.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Yeti (pipi), czy ze wszytskich problemow zwiazanych z PSN dostrzegles tylko pucharki offline ?

Zreszta co ja z Toba bede dyskutowal - jestes najwiekszym fanboyem tego forum i nawet PS3 bylo dla Ciebie zawsze za(pipi)istym systemem :teehee:

Cieszysz miche na wszytsko co ma Sony w nazwie. Już wiem przynajmniej dlaczego nabrali wody w usta jak MS chwalil sie swoja infrastruktura. Poki co od premiery (która była raptem 10 dni temu) zaliczylismy dzien bez PSNu (tu akurat nie mam pretensji, bo jak sie okazuje - rano nie dzialaly serwery EA) i wlam do sieci.

Nie trzeba miec okresu by stwierdzic, ze nie sa to dobre rokowania na przyszlosc.

A no i nie powazne jest tez oglaszanie konserwacji od 17 i wylaczanie funkcji w godzinach 13-14...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Odezwał się klapers który nie ma nawet konsoli. Pewno Yetiemu trofea nie będą się synchronizować tylko pojawią się od razu, KZ Multi będzie zawsze działać i do PS Store wejdzie podczas konserwacji.

Opublikowano

Ta gre moze miec kazdy, co posiada PC - i to juz bez trolowania, bo nie jest chyba wymagajaca sprzetowo ?

Dodatkow Jaczes - takie shooterki uwielbiasz, ale Resogunem 9/10 za free bys gardzil, cnie ?

O matko czyli raz na jakiś czas konserwacja sieci i juz przemyślenia o sprzedaży sprzętu? Czy ty śpisz z konsola? <shock>

Sony Defence Force. W (pipi)e mam ich konserwacje, skoro wypadaja zawsze wtedy gdy chce pograc z kims online. Po 2gie poki co duzo rzeczy dziala gorzej niz na starej 360tce. Grupy, trofea, profil - wszystko musi byc synchronizowane z serwerem, co dla mnie jest nielada bzdura. Odlaczysz kabel sieciowy i nie masz dostepu do niczego.

Taki flame byl na always online, ale spoko - u Sony nawet trofeow nie zobacze, jak pojade z konsola do lasu... Co za firma - na PS3 sie da, na Vicie dziala, ale na PS4 musieli oczywiscie ta opcje s(pipi)ic.

Dodatkowo PSN co jakis czas sypie mi bledami, o ktorych Sony milczy na oficjalnych stronach, albo zrzuca na dostawco internetowych. Acha - dlatego znowu wszystkie konsole dzialaja, tylko PSN na PS4 sie dlawi.

Dawno bym opchnal gdyby nie Vita (taki system jak PS4 + handheld jak Vita z ofertami PS+ to dla mnie spelnienie gamingowych marzen) no i fakt, ze gry od EA na One dzialaja dokladnie tak samo, dodatkow wygladaja gorzej...

(po konserwacji sciagnalem aktualizacje do Vity - na PS4 tez sie pojawila ?)

Po co sie tak ciśniesz? Niedługo maja wyjśc updaty do PS4 łącznie z MP3, DLNA etc i podejrzewam, że wiele innych rzeczy  dodadzą i usprawnią. Min po są te konserwację by wszystko działało jak powino. Kwestia czasu. Bezprzesady, życie ktoś tobie chce zabrać? Dwa, trzy miesiące i będzie gites :) Spokojnie.

Odezwał się klapers który nie ma nawet konsoli. Pewno Yetiemu trofea nie będą się synchronizować tylko pojawią się od razu, KZ Multi będzie zawsze działać i do PS Store wejdzie podczas konserwacji.

Już ci mówiłem,że dużo krzyczysz a mało robisz. Kiedy sprzedajesz PS4? Killzona przeszedłeś cnie? Mam kupca nawet dziś. He? To jak?

Edytowane przez pop

Opublikowano

Comming to X360 and X1 czyli już o grafice wiemy wszystko :)

Dzieki temu ze gra wyjdzie na x360 osiagnie 1080p i 60fps, az dziwne ze forza 5 noe wyszla ma X360
Opublikowano

Konsole mam od soboty, problemów z psn nie mam, żadnych lagów podczas gry, synchronizacja trofeów trwa 2-3 sekundy, ps store śmiga szybko, przynajmniej tak było w niedziele.

Yeti (pipi), czy ze wszytskich problemow zwiazanych z PSN dostrzegles tylko pucharki offline ?

Zreszta co ja z Toba bede dyskutowal - jestes najwiekszym fanboyem tego forum i nawet PS3 bylo dla Ciebie zawsze za(pipi)istym systemem :teehee:

Dla mnie pucharki offline to żaden problem, napisz mi jakie ty widzisz problemy, bo ja tylko te z BF4, ale to już wina nieudaczników z DICE a nie PSN.

I tak, PS3 było (jest) świetnym sprzętem, głownie dla tego, że ma najlepsze gry.

Opublikowano

Nie bede Ci sie rospisywal na temat problemow, sa ogolnie znane. U mnie tez to dzialalo jak u Ciebie, od premiery do niedzieli. Zreszta jak pisze Mazzeo - poobcujesz z konsola to zauwazysz bledy, bo to, ze w niedziele wszytko dziala nie oznacza ze/jutro nie bedziesz mial problemow. Tyle.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Mnie zastanawia dlaczego sony przy ps4 nie dało możliwości zapisu kilku ustawień wifi? Przeniesienie konsoli i za każdym razem konfiguracja. No i karta sieciowa też strasznie słaba, gubi sygnał przez 3 ściany

e: w sumie coś za coś, atrakcyjna cena nie wzięła się z powietrza

Edytowane przez teddy

Opublikowano
e: w sumie coś za coś, atrakcyjna cena nie wzięła się z powietrza

lol

Opublikowano

Rozbawiło mnie po prostu:) nic więcej

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

lol? Rozumiem, że masz jakieś uwagi do opinii posiadacza PS4 mimo, że samemu PS4 nie masz?

A to jakiś wyznacznik jest? Mogę posiadać Xboxa 360 i hejtować tę konsolę na prawo i lewo. To wy myślicie, że posiadanie 2 konsol nie czyni z was bycia klapersem.

Edytowane przez pop

Opublikowano

Zgadzam się z popem, 3 dni temu kupiłem VITE i też mam ochotę ją hejtować.

5/10

Opublikowano

Ty chyba nadal nie wiesz, kto to jest klapers/

PS. Jak tak popik, juz jestes gotow podac nam swoj magiczny wiek, dzieki ktoremu tylko ty byles w stanie grac na starych konsolach ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

No nie wiem. Wytłumacz mnie? Broni za wszelką cenę czegoś co jest słabe?

PS. Jak tak popik, juz jestes gotow podac nam swoj magiczny wiek, dzieki ktoremu tylko ty byles w stanie grac na starych konsolach ?

W dniu premiery PSX miałem i grałem mając 15 lat. Starczy?

Edytowane przez pop

Opublikowano

Jesteś Randomem uswiadom to sobie no i klapersem.

A pobieranie z PSN 43 gb NBA 2k14 to dopiero rozrywka :lol: zwłaszcza z prędkoscią jak za czasów pierwszej neostrady.

Edytowane przez Codename

Opublikowano

ktoś tu sie podniecal halo spartan assault?

to wychodzi na XO czy na komórki?

1297799412.jpg

bez kitu, taka jazda po tym że sony rzuca na lewo i prawo indykami a teraz nagle podnieta jakąś grą rodem z 95roku?

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Masz racje forumowy szeryfie. Uświadomiłem sobie. Nie powinieneś być w szkole przypadkiem?

Opublikowano

VITA HAS NO GAMES!!!!1111

Jeśli należycie do grupki osób, która zamawiała grę Tearaway™ (PS Vita) z brytyjskiego sklepu Zavvi i zamiast tego otrzymała konsolę PlayStation Vita - możecie spodziewać się niezbyt miłego listu. Thomas McDermott opublikował na blogu niemiłą historię, która wstrząsnęła klientami sklepu.

Błąd leży ewidentnie po stronie sklepu, którego system zakwalifikował Tearaway jako PlayStation Vita, w rezultacie czego klienci, którzy zamawiali grę za £19,99, otrzymali konsolę o wartości £169,99.

Konsolka cudo, nie ma w co grac a jak wychodzi porzadna szpita to i tak wysylaja konsole.... :teehee:

Opublikowano

ktoś tu sie podniecal halo spartan assault?

to wychodzi na XO czy na komórki?

1297799412.jpg

bez kitu, taka jazda po tym że sony rzuca na lewo i prawo indykami a teraz nagle podnieta jakąś grą rodem z 95roku?

Teraz Yano pokaż gdzie jest ta podnieta? 

Opublikowano

glupi glupi yano, przeciez wlasnie podniety nie bylo, raz jeden czy drugi halofan chlodno napisal ze gra nie jest zlai  sobie pogrywa.

sonoklpay przepraszaja  za yano, do szeregu.

Opublikowano
Teraz Yano pokaż gdzie jest ta podnieta?

Ważne że gra jest osom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.