Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Teraz Yano pokaż gdzie jest ta podnieta?

Ważne że gra jest osom.

Protip: MaZZ już przeszedł grę na laptopie zanim była zapowiedziana na Xone (to konwersja z systemu Windows Phone).

Żal i metr mułu Panie wiem wszystko o niczym.

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

i co z tego? chciałeś żebym pokazał podniete to pokazałem, a teraz coś gadasz o laptopie i żalu, może wróć do jaskini

Opublikowano

Jeden post osoby, która przeszła grę na laptopie to niby podnieta xbotów wersją na Xone? XD

Opublikowano

naucz sie czytać ze zrozumieniem bo nudny sie robisz, gdzie niby napisałem że "xboty podniecają sie wersją na XO"?

napisałem

"ktoś tu sie podniecal halo spartan assault?"

i ogolnie skomentowałem że gra wygląda jak popierdółka na komórki

wiec zluzuj poślady

Edytowane przez Yano

Opublikowano

naucz sie czytać ze zrozumieniem bo nudny sie robisz, gdzie niby napisałem że "xboty podniecają sie wersją na XO"?

napisałem

"ktoś tu sie podniecal halo spartan assault?"

i ogolnie skomentowałem że gra wygląda jak popierdółka na komórki

wiec zluzuj poślady

Sorry, ale:

bez kitu, taka jazda po tym że sony rzuca na lewo i prawo indykami a teraz nagle podnieta jakąś grą rodem z 95roku?

to co piszesz mówi samo za siebie, a teraz leć w podskokach wykoleić jakiś temat, o którym nie masz pojęcia. Pewnie jeszcze na forumie jakiś się ostał :)

Opublikowano

nie ma tematu o wiazaniu butów

Opublikowano

tyle wam powiem

8dfcdf9be0c362906484e3c618d1ead1_origina

Opublikowano

tyle wam powiem

VGX - Najbardziej oczekiwana gra 2014 - Titanfall  :teehee:

Opublikowano

We wiedzminie nie szczelajo i ma ma wybuchow, nie bez powodu Kol Of Duti tak sie sprzedaje - ma byc nonstop akcja, strzelanie i wybuchy.
Opublikowano

Division - patrz Watchdogs na pokazie E3 a to czym się później stało na pokazywanych gameplayach wypuszczanych co 2h do porzygu.

Watchdogs znudziło się i zostało zapomniane... przed premierą xD

Gra nie będzie tak wyglądać jak na 1 pokazach traileru E3, będzie bardzo ładna ale nie tak jak tego oczekujemy po renderowanym gameplayu. Twierdzę, że ostatni filmik pokazujący możliwości silnika już wygląda gorzej od trailera Division z E3.

To Ubi

Opublikowano

We wiedzminie nie szczelajo i ma ma wybuchow, nie bez powodu Kol Of Duti tak sie sprzedaje - ma byc nonstop akcja, strzelanie i wybuchy.

jaki buldupy polaczka.

Opublikowano

tyle wam powiem

A ja dodam:

UnrealisticComplexGrunion.gif

Protip: kliknij i powiększ

Opublikowano

tyle wam powiem

Znów kupię i znów nieskończę.

Opublikowano

jaki buldupy polaczka.

No tak, bo nie jara go kolejny klon Kał of Duty z elo mechami, kupą wybuchow i z przedpotopową grafiką. już chyba wolałbym sięgnąć po tę gierkę od twórcow Gejlo

To tak na serio, że nie da się zpoabczyć trofeow na PS4 offline ? Jeżeli tak to trochę fail ze strony Sony.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

titanfall_gif_1_by_gifsandmore-d6d6z4d.g

Sporo ludzi się jara nie dlatego że jest klonem CoD, bo nie jest, ale że robią go ludzie od legendarnego już CoD4. Titanfall wygrał głosowanie wśród internautów więc hype jest.

Z resztą Wiesiek też będzie osom więc nie wiem o co chodzi.

Opublikowano

Titanfall wygląda całkiem nieźle, jedyny fps który ma u mnie jakieś szanse, bo obecne znane serie strasznie się zeszmaciły :(

Opublikowano

Prędzej bym się tego po Nintendo spodziewał

photo-124.jpg?_r=1377512968

Opublikowano
Nie są to liczy szczególnie istotne, ale pokazują, że palce często przesuwają się na przycisk share DualShocka 4. Takimi statystykami podzieliło się Sony:

Od premiery konsoli (15 listopada w Ameryce Północnej) gracze przeprowadzili na Twitchu i Ustreamie 800,000 transmisji.

Za pomocą PlayStation 4 obejrzano transmisje innych graczy 7,1 miliona razy.

Łącznie przekłada się to na 20 milionów minut przesłanego z PlayStation 4 gameplayu.

Według przedstawicieli Ustream przeciętny stream z PS4 trwa 31 minut.

10% całego ruchu na Twitchu od 15 listopada pochodzi z PlayStation 4.

Gracze skorzystali z menu share w konsoli 10,9 miliona razy.

Wygląda na to, że wyposażenie PlayStation 4 w funkcje ułatwiające dzielenie się ze światem to strzał w dziesiątkę. Nie możemy jednak wykluczyć, że pozbawieni wcześniej takich bajerów konsolowcy zachłysnęli się nowymi możliwościami i na potęgę streamują, nagrywają i robią zrzuty ekranu, by za kilka tygodni zapomnieć o społecznościowym szaleństwie. Czas pokaże jak rozwinie się sytuacja. Na ten moment to jeden z atutów konsoli.

No przecież opcje społecznościowe nikogo tylko gry xD

Edytowane przez Szprota

Opublikowano

There's been a lot of talk regarding high digital prices of games on the PS4 and the Xbox One, with Sony in particular coming in for criticism for high prices that have since been adjusted.

However, rather than lower their prices, Microsoft has now gone in the opposite direction, with the price of Xbox One exclusives Forza 5, Ryse: Son of Rome and Dead Rising 3 all being raised on the Xbox store.

Forza 5, Ryse and Dead Rising 3 were all previously priced at £44.99, but are now on sale for £49.99.

Digital pricing on console platforms has understandably been criticised by those who question why digital prices should be equal to, or even higher than, retail copies of the same games.

The logic behind Microsoft' £5 price hike for Xbox One exclusives is likely to be lost on those already unhappy with the price of digital game downloads.

http://www.nowgamer.com/news/2193418/xbox_one_digital_game_prices_raised.html

haha, jaka beka, ojaprdl, o boże, tylko atari.

Opublikowano

Gifaro zawodzisz mnie, gdzie to?

http://www.gamereactor.eu/news/10254...gions+Q3+2014/

Don't trust these guys? They're the ones that told us about the first delay.

As you may recall, Microsoft announced the delay of Xbox One's launch in eight territories back in August.

Since then there has been no word when these countries (Russia, Belgium, Holland, Switzerland, Sweden, Finland, Norway and Denmark) would be getting their official launch, but Gamereactor has now learned from trusted sources - the same ones that told us of the original delay before it became official - that they could be in for a longer wait than expected.

In fact, we're told Xbox One won't launch in the Nordics until the third quarter of 2014. Given a launch in July or the first half of August is unlikely, these countries are looking at a nine to ten month delay compared to the original November launch this year in other territories.

We have no confirmation on whether the other four countries mentioned above are looking at a similar launch date to the Nordics, and it remains unclear what this could mean to other territories (Japan comes to mind). The delay may mean Microsoft is either struggling with supply, or localisation is proving a massive challenge.

infiniti iksde, o polandzie nawet nie wspominają. Listopad 2014 bez kinecta w języku polskim tak stawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.