Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Znów kupię i znów nieskończę.

Za trudna? :teehee:

Raczej nudna

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Znów kupię i znów nieskończę.

Za trudna? :teehee:

Raczej nudna

lul

Jedna z najlepszych gier i się nie nudzilem ani trochę :)

Opublikowano

Dwójka jakoś nie potrafiła mnie zainteresować na dłużej, skończyłem pierwszy akt i nie wróciłem.

Opublikowano

W dwójce po przejściu połowy 1 aktu musiałem sobie zrobić roczną przerwę. Grając w jedynkę nie mogłem odejść od komputera.

Opublikowano

Gran Tourismo 6 zrównało się z Forzą 5 na metacritic < ucieka>

Opublikowano

>Are you ready to dive into Open-World Stealth-Espionage? The first chapter of the METAL GEAR SOLID V Experience, METAL GEAR SOLID V: Ground Zeroes will be available in North America starting March 18, 2014 for Xbox 360 and PlayStation 3 for $29.99 retail and $19.99 digital. PlayStation 4 and Xbox One versions will be available for $39.99 retail and $19.99 digital.

>The first chapter of the METAL GEAR SOLID V Experience

>The first chapter

>First

>Chapter

ehh...

Opublikowano

Nie no nie jest powiedzine ze reszta gry bedzie podzilona. Mam nadzieję ze reszta bedzie w calosci

A to groud zeroes to bedzie jak tankowiec w 2 (a nie jak pierwsza misja w 3 bo tam teren byl ten sam)

I mam nadzieje ze to nie bedzie tylko ten nocny deszczowy obóz ktory pokazywali na gameplayach tylko cos wiecej

Edytowane przez Yano

Opublikowano

titanfall_gif_1_by_gifsandmore-d6d6z4d.g

Sporo ludzi się jara nie dlatego że jest klonem CoD, bo nie jest, ale że robią go ludzie od legendarnego już CoD4. Titanfall wygrał głosowanie wśród internautów więc hype jest.

Z resztą Wiesiek też będzie osom więc nie wiem o co chodzi.

Tia, legendarnej :D Jedyna gra którą zrobili i mozna mowić, że jest legendarna to MoH: AA.

A ten gif co wrzuciłes, to co ma pokazać ? bo szczerze mówiąc nie wiem. Zero tu efektowności nie mówiąc już o grafice, bo ta jest biedna.

Opublikowano

to jest ten koleś, co bluber mówi, że nie śmieszny ? to było bardzo śmieszne. zamiast dać sie wychuyać w saturnie, to trzeba wychuyać saturna. ja to zrobiłem tak, że ustaliłem w internecie, z pośród których telewizorów bede wybierał, znalazłem saturna, gdzie mieli je na wystawie. obejrzałem, wypytałem typa o wszystko i kazałem mu naciskać różne ustawienia. jak już mi się znudziło, to   wróciłem do domu i kupiłem w internecie za 6 stów taniej. słyszałem też historie o ludziach, co biorą różne rzeczy z półek i wychodzą nie płacąc.

Opublikowano

ogólnie to naszły mnie przemyślenia, że każdy na forum to mniejszy i większy klapers jakiegoś systemu i obiektywizm jest nam wszystkim obcy. Bo jak inaczej wyjaśnić chociażby:

- boże jakie to tearaway i lbp jest sweetaśne vs mariany i pokomeny to gry dla gejów i dzieciaków

- beka z gt6, przecież to gt5.1 vs f5 jedyny prawdziy tytuł next gen, po co nam pory dnia, kij z tym, że contentu jest z 30% w porównaniu do f4

- mercenary,wipeout2048,lbp vita, golden abyss - phii to samo mam na ps3, kij z tym, że to oddzielne wersje tylko zje.bane porty vs milionowy mario, setna zelda na 3ds - przecież to było pisane pod tego handhelda, hańbą jest pisanie, że można w to zagrać na każdej innej konsoli nintendo

- beka, zaś to samo, ile można to samo vs milionowy mario - no ale po co coś zmieniać, liczy się gameplay

podwójna moralność dyktowana naszym subiektywnym odczuciem obcowania z grami i konsolami dotyka nas wszystkich.

Opublikowano

ogólnie to naszły mnie przemyślenia, że każdy na forum to mniejszy i większy klapers jakiegoś systemu i obiektywizm jest nam wszystkim obcy. Bo jak inaczej wyjaśnić chociażby:

- boże jakie to tearaway i lbp jest sweetaśne vs mariany i pokomeny to gry dla gejów i dzieciaków

- beka z gt6, przecież to gt5.1 vs f5 jedyny prawdziy tytuł next gen, po co nam pory dnia, kij z tym, że contentu jest z 30% w porównaniu do f4

- mercenary,wipeout2048,lbp vita, golden abyss - phii to samo mam na ps3, kij z tym, że to oddzielne wersje tylko zje.bane porty vs milionowy mario, setna zelda na 3ds - przecież to było pisane pod tego handhelda, hańbą jest pisanie, że można w to zagrać na każdej innej konsoli nintendo

- beka, zaś to samo, ile można to samo vs milionowy mario - no ale po co coś zmieniać, liczy się gameplay

podwójna moralność dyktowana naszym subiektywnym odczuciem obcowania z grami i konsolami dotyka nas wszystkich.

tu już niema botów i klapersów, tu zostali ludzie którzy kupili nowe konsole tylko po to, żeby wytykać im błędy i pochwalić się tym przed swoimi wirtualnymi psiapsiółami z forum i reszta która ma ich w d*pie

Opublikowano

tu zostali ludzie którzy kupili nowe konsole tylko po to, żeby wytykać im błędy

no w sumie racja, kupić konsole na premiere gdy nie ma gier i nie wszystko jeszcze działa by po tygodniu ją sprzedać a potem przez całą generacje pieprzyć "miałem ps4 wiec jestem obiektywny konsola jest (pipi)owa!"

Edytowane przez Yano

Opublikowano

(pipi) - skonczcie z tym brakiem gier. Aktualnie mam u siebie Killzona, BF4, FIFE 14, NBA 2K i Resogun.

Jakim trzeba byc nolifem by te szpile przejsc w 10 dni i napierdalac ze nie ma w co grac.

Rozumiem, jak ktos nie lubi gier sportowych, fpsow, ale to nie jest rownoznaczne z tym - ZE NIE MA GIER.

Jest Forza na inym nextgenie, NFS nowy, zaraz bedzie Drive Club - "nie lubie samochodowek - NIE MA gier!"

W dupach sie poprzewracalo.

Dlaczego poóźnienie Xbox One to błogosławieństwo ?

najlepiej jakby za 5 lat zrobili premierę. Mnóstwo gier za 1/3 ceny, nowa wersja konsoli z większym dyskiem. Albo niech nie robią jej wcale! Za granicą już pierwsze sztuki do serwisu poszły, my nie mamy takiego problemu. LOOOOOL

Czekam na kolejne super artykuły - o tym jak mamy polewkę rynku niemieckiego. "Frajerzy mają już XBOX ONE"

Beka z Baronów Xboxa.

Edytowane przez easye

Opublikowano

nie no...wiadomo, że każda nowa konsola startuje zawsze z kilkoma grami, nikt chyba zdrowy umysłowo nie spodziewa się nagle 50 gier na premierę. Druga sprawa to ten lineup xone/ps4 nie jest zły - jak ktoś lubi fpsy i granie po sieci to lepszego startu nigdy nie było. Co innego Ci którzy fpsami gardzą i wolą bardziej singlowe doznania - wtedy zakup next gena przy jednocześnej sprzedaży ps3 to strzał w jaja.

Opublikowano

Swietny artykul, poziomem zenady dogonia niedlugo blog barona, ktory rospisuje sie o martwych konsolach, ktorych nigdy nie mial w reku.

nie no...wiadomo, że każda nowa konsola startuje zawsze z kilkoma grami, nikt chyba zdrowy umysłowo nie spodziewa się nagle 50 gier na premierę. Druga sprawa to ten lineup xone/ps4 nie jest zły - jak ktoś lubi fpsy i granie po sieci to lepszego startu nigdy nie było. Co innego Ci którzy fpsami gardzą i wolą bardziej singlowe doznania - wtedy zakup next gena przy jednocześnej sprzedaży ps3 to strzał w jaja.

Dokładnie. Nidy nie było takiego startu, nigdy nie dostaliśmy aż tyle sieciowych gier. Dodatkowo przeskok graficzny jest ogromny i widać go już na starcie.

Edytowane przez easye

Opublikowano
konsola startuje zawsze z kilkoma grami, nikt chyba zdrowy umysłowo nie spodziewa się nagle 50 gier na premierę

na ps4 na premiere chyba bylo ponad 30 gier (licząc indyki i multiplatformy oczywiście) , całkiem sporo

ale jednak mnie żadna z tych gier nie przekonała do wydania kasy, mam nadzieje że za rok będzie już kilka gier które "musze mieć!!" i dla nich będe mógł kupić konsole (a jak sie już ma konsole to wtedy mozna obczajać te gry które są interesujące ale nie-aż-tak-bardzo żeby dla nich kupować sprzęt)

Dodatkowo przeskok graficzny jest ogromny i widać go już na starcie.

to ironia?

Edytowane przez Yano

Opublikowano

wedlug Ciebie Killzone, BF, NBA 2K wyglada jak gry na starej generacji? Nawet taka multiplatforma jak BF rozpierdala system, multi przy tym co dzieje sie na ekranie, plynnosci kopie dupe i powoduje opad szczeny. Przeskok jest OGROMNY. Nawet FIFA ktora nie robila zadnego wrazenia wyglada lepiej. Nigdy na starcie konsole tez nie dostalem gier, ktore az tak dobrze wygladaly na starcie.

Pozdrawiam tych, co ceniaja te gry przez filmiki z YT :teehee:

Ale tak - Yano Ty pewnie wszystko ograles i jest meeeh, cnie ?

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.