Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano
A tak to wszystko albo ma multik

ale w wielu przypadkach multi jest wrzucone na siłe i ssie jaja, trzeba mieć dużo zaparcia zeby w nie grać (mowie o grach gdzie single jest dobry ale krótki)

BTW do posta powyżej z filmikiem z MW3 - hahah jak pisalem swojego posta z hejtem na coda to nawet zapomniałem że był jeszcze mw3 pomiedzy BO a BO2, czyli jeszcze więcej tych tasiemców urodzili

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

@Kazub - główny wątek np. Skyrima można przejść w 10h, ale to nie jest mądry wybór moim zdaniem. Tak samo jak np. DMC4, Dante Inferno ukończysz raz a nawet połowa skilli nie odblokowana co znacznie zmienia gameplay. W Tekkenie Story to kilka walk i ułamek gry.

@Yano - gra z krótkim single i słabym multi ? Nie wiem, B Infinite czy Dishonored multi nie ma, a np w Uncharted czy Assasins Creed wprowadziło nieco świeżości. Może masz na myśli GoW A ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

(pipi)a. chodziło o gry, które (pipi)a dany użytkownik kończy w mniej więcej 10h i do nich (pipi)a nie wraca. taka sytucja. rozumiesz (pipi)a ?

Edytowane przez Kazub

Opublikowano
Może masz na myśli GoW A ?

no na przykład, właśnie o to mi chodzilo miedzy innymi

ale np bioshock 2 też ma słabe multi

akurat taki uncharted rzeczywiscie okazalo sie że multi sie ludziom spodobało, ale jednak nadal są krótkie gry na tym świecie

np metal gear rising (dla kogoś kto gra dla grania a nie dla literki S przy każdej misji)

akurat assin creed mimo że to tasiemiec to zapewnia dużo zabawy, single jest długi i ma duży fajny świat do zabawy, multi mimo że mi nie podeszło to też ma jakąś wartość dodaną

Opublikowano

Wydawcy biorą się za "zagrajmy w":

Ta branża upada coraz niżej   :confused:

Opublikowano

Czyli te roje-sroje nie będą robiły już na tym hajsu?

Re-we-la-cja.

Opublikowano

Szczególnie, że wśród najbardziej restrykcyjnych wydawców jest Nintendo...

Opublikowano

UWAGA NOWE KONSOLE MAJĄ GUZIK SHARE NA PADZIE ŻEBYŚCIE UMIESZCZALI GAMEPLAYE W SIECI!

UWAGA ZAKAZUJEMY WRZUCANIA GAMEPLAYI DO SIECI!!

SpongeBob-says-fuck-logic_large.jpg

nie no wiem, chodzi o to że gameplaye nie mogą być finansowane reklamami, zobaczymy kto zostanie na jutubie :P

chociaz pewnie po jakimś czasie pojawią sie jakieś oferty typu "chcesz zarabiac na naszych gameplayach? odpal nam działke"

Opublikowano

Youtube zakazuje. Nie wiem, co ma z tym wspólnego funkcja Share z XO/PS4. No chyba, że twitch jest następny w kolejce.

Opublikowano

Czyli te roje-sroje nie będą robiły już na tym hajsu?

Re-we-la-cja.

Nie żebym mi to przeszkadzało, ale to jak ktoś zarabia to akurat najmniej istotna sprawa.

Opublikowano

Będą jaja, gdy yt zabierze się za domorosłych recenzentów, czy twórców klipów. 

Opublikowano

Filmiki wrzucane za darmo zostaną, ten zakaz dotyczy zarabiających. Share nie ma nic do tego.

Opublikowano

na polygamii jest o tym artykuł, większych czy popularniejszych jutuberów raczej to nie powinno dotknąć

Opublikowano

Macie więc odpowiedź dlaczego PS4 uploaduje filmiki na fejsbuka a nie YT.

Dlaczego?

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

To oni chcą ogólnie zabronic lets playów, czy tych lets playów, za które dostają jutubowcy kasę?

Opublikowano

Tych za które dostają kasę. Obecnie podział jest taki, że jutubowiec dostaje połowę, YT drugą połowę a dla biednych wydawców nic nie ma.

Opublikowano

No to nie wiem jak ma to zaszkodzic uploadzie filmików z PS4 na YT.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Mogli by zrobić tak jak z muzyką - jak użyjesz kawałka licencjonowanego, to w rogu pojawia się link "kup utwór w iTunes", tylko tu by kierował do Steama albo PSS/Live. Wszyscy by byli zadowoleni.

Opublikowano

w kwestii licencji na yt jest jeszcze cos innego. w ramach uzywania licencji creative commons i tworzenia jakiegos filmiku youtube udostepnia opcje dzielenia sie zyskiem z filmiku z wlascicielem praw autorskich do uzytych piosenek (ktorym zazwyczaj jest wydawca), przez co i wilk syty i owca cala, bo filmik nie jest zdejmowany z portalu.

Opublikowano

kurfa zdelegalizujmy też recenzje filmów na jutubie, albo odrazu wszystko, niech zostaną tylko filmiki jak facet podpala sobie włosy na jajach (pod warunkiem że twórcy zapalniczki nie zażądają pieniędzy za wykorzystanie w filmie ich towaru)

w ogole zdelegalizujmy wszystko, w końcu jutuber ma na sobie jakies ubranie na filmiku, czy zapłacił firmie za to że lansując sie w ich stroju zarabia kase?

i używa kamerki - czy producent kamer dostał pieniądze za to że ich produkt jest wykorzystywany komercyjnie?

you-stupid-fuck.jpg

Edytowane przez Yano

Opublikowano

kurfa zdelegalizujmy też recenzje filmów na jutubie, albo odrazu wszystko, niech zostaną tylko filmiki jak facet podpala sobie włosy na jajach (pod warunkiem że twórcy zapalniczki nie zażądają pieniędzy za wykorzystanie w filmie ich towaru)

na yt mogą zostać ruskie wypadki drogowe i teledyski. Resztę można wy(pipi)ać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.