Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

http://www.polygon.com/2013/12/11/5199452/lawfirm-kicks-off-investigation-into-ea-and-battlefield-4

BF4 to chyba mój największa wtopa jeśli chodzi o wydatki na gry. Ostatni raz równie żałowałem kasy w przypadku Modern Warfare 2. I kur.wa nawet nie da się sprzedać tego bo Origin. Pjerdolony szrot.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

szkoda że nie na chomika, przynajmniej były by jaja

czekam aż w FPS multi zamiast odblokowywać bronie, perki i stronie wszystko sie będzie kupować

Przeciez to juz od dawna jest?

36zł odblokowanie wszystkich broni medyka itp 

Opublikowano

Szewczyk

Ale ja mówię o sytuacji ze jedyna możliwość zdobycia sprzętu to kupno za prawdziwe pieniądze

Bf4 boryka sie z wieloma problemami. Bo jak to mówią "nie popełnia błędów tylko ten co nic nie robi" - czyli cod. Nic nie zmieniają id 7 lat więc zdarzyli w tym czasie pozbyć sie większości problemów

Edytowane przez Yano

Opublikowano

http://www.polygon.com/2013/12/11/5199452/lawfirm-kicks-off-investigation-into-ea-and-battlefield-4

BF4 to chyba mój największa wtopa jeśli chodzi o wydatki na gry. Ostatni raz równie żałowałem kasy w przypadku Modern Warfare 2. I kur.wa nawet nie da się sprzedać tego bo Origin. Pjerdolony szrot.

cyfrowa dystrybucja taka osom.

Mazzeo skoncz (pipi)ic. Mogles kupic na origin i wtedy masz 24h na zwrot kasy. Juz wtedy powinienes wiedziec, ze gra Ci sie nie spodoba.

Ale pewnie wolales jak cebulak poskąpić 20zł i teraz placze na forum

Opublikowano

Po 24 godzinach miałbym wiedzieć, że gra przez półtora miesiaca nadal będzie bugfestem? Ok.

po bc2 bf3 mogles sie spodziewac, ze majac taki start bedą to ogarnaich z rok...

no i była "beta"

Opublikowano

No najzabawniejsze że beta się nie wieszała ani wywalała nic a nic. A BF3 na premierę był w sporo lepszym stanie niż BF4.

W ogóle nie wiem co ci chodzi, bronisz ich? lol

Opublikowano

Jaki MS o czym ty (pipi)?

A myslisz ze youtube nie ma wlasciciela?

Ten power of cloud wypral wam mozgi

AHahah co za typ.
Prawda jest taka ze od momentu wykupu youtuba, serwis ten ztacza sie na dno.

Bylo kupic BF4 na PS4, sa problemy ale nie tyle jak na PC, ciezko mi jednak oprzec na czyms te slowa bo nie gram na Pc i PS4 jednoczesnie, swoja droga wczoraj wyszedl kolejny patch na ps4.

Sledzicie TVGRY.PL?

Zlozyli pieca w cenie ps4 z 5 grami w cenie detalicznej i robia porownania PC vs PS4, oczywiscie BF4 przegral na PC, zlozyli wiec drugiego PC za rada uzytkownikow tej strony, znow przegral, oczywiscie roznice nie sa jakies kolosalne wrecz niewidoczne, widoczne staja sie dopiero jak dwa monitory obok siebie stoja.

Ale wniosek jest prosty, skoro juz w tym momencie PC za ponad 3000zl jest porownywalny z konsola za 1699zl to ile bedzie ten sam PC odstawal przy generacji gier pisanych juz glownie pod nowa generacje a nie jakies kiepskie porty.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Steve Ballmer walczył o Xbox'a. Czy nowy prezes Microsoftu zrezygnuje z konsolowego biznesu?

Steve Ballmer - prezes Microsoftu przyznaje, że oryginalny Xbox stanowi jego koncepcję i owoc wielkiego zaangażowania. Brał na siebie odpowiedzialność za powodzenie projektu. Korporacja z Redmond szuka obecnie nowego prezesa. Ludzie związani z amerykańskim gigantem między wierszami mówią o konieczności zbadania roli konsolowej dywizji. Prawdopodobnie rozprasza ona MS. Odciąga uwagę od podstawowej działalności.

Nowy prezes - według plotek zostanie nim Stephen Elop - dość jasno stwierdza, że nie zamierza się cackać z konsolowym biznesem. Stosowna działalność zostanie zakończona, zlikwidowana, gdy zacznie zamieniać się w większe lub mniejsze niepowodzenie. Stanie się czymś, co jest nieistotne dla szerszej, rozleglejszej strategii. Czy zatem nadchodzi zmierzch Xbox'a? 

Opublikowano

Niech on się najpierw zajmie niewypałami w stylu Surface czy Lumii.

Opublikowano

Prędzej mi rude włosy wyrosną niż M$ zamknie dywizję konsolową.

Opublikowano

Steve Ballmer walczył o Xbox'a. Czy nowy prezes Microsoftu zrezygnuje z konsolowego biznesu?

Steve Ballmer - prezes Microsoftu przyznaje, że oryginalny Xbox stanowi jego koncepcję i owoc wielkiego zaangażowania. Brał na siebie odpowiedzialność za powodzenie projektu. Korporacja z Redmond szuka obecnie nowego prezesa. Ludzie związani z amerykańskim gigantem między wierszami mówią o konieczności zbadania roli konsolowej dywizji. Prawdopodobnie rozprasza ona MS. Odciąga uwagę od podstawowej działalności.

Nowy prezes - według plotek zostanie nim Stephen Elop - dość jasno stwierdza, że nie zamierza się cackać z konsolowym biznesem. Stosowna działalność zostanie zakończona, zlikwidowana, gdy zacznie zamieniać się w większe lub mniejsze niepowodzenie. Stanie się czymś, co jest nieistotne dla szerszej, rozleglejszej strategii. Czy zatem nadchodzi zmierzch Xbox'a? 

Czyli jeszcze wiecej Surface, Lumii i kafli? Oby nie...

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Oby to tylko jakaś ściema była. Xbox w ogóle mnie nie interere ale konkurencja musi być by, w tym przypadku Sony, robiło coraz to lepsze gry. Nikt chyba nie chce monopolu, nie?

Opublikowano

mocne słowa, no ciekaw jestem co będzie z tych wszystkich prezesów

MS kupił nokie, może chce teraz ten biznes rozkręcić w połączeniu z windows phone

ciekawe czy w ogole doczekamy sie polskiej premiery XO czy zamkną biznes w pizdu zanim to nastąpi ? :P

`ale pocieszcie sie xboty - nawet jeśłi MS zamknie biznes to PS4 i tak jest lepsze więc wiele nie stracicie

Nikt chyba nie chce monopolu, nie?

spokojnie jest przecież jeszcze nextgen nintendo..

1879f18e_e542_e1c6.jpg

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Ja pjerdole. Przeczytaliście jeden newsik o zmianie prezesa i już sądzicie, że koniec Xboxa? Wystarczy przypomnieć jak wszędzie wypisywali o utracie przez Sony rentowności kredytowej do BBB+ i była panika w temacie. 

Jak tak będzie to zmieniam nick na "Rudy". 

@ragus: Polska jak zwykle zacofana albo wszystkie portale je'bią newsy z GameNews 24/7. 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Tak, MS zrezygnuje z Xbox'a :P Szczególnie, że sprzedaż Xone w zaledwie 13 krajach bije na głowę X360 w analogicznym okresie :P

Opublikowano

a co do nowego CW to proponuje Console Wars VII: Ru.chać, je.bać, nic się nie bać.

Opublikowano

Xbox istnieje, bo MS jest całym portfelem sercem za PC, skąd ich ród. Handlujcie:

Łatwo jest opłakiwać miliardy wydane na Xboksa, ale jeżeli spojrzeć na niego, jako na barierę oddzielającą Sony i inne konsole od podkopania pozycji Windows PC, to jest to niewiele w porównaniu z setkami miliardów, jakie Windows w tym czasie zarabiał. <Steve Ballmer>
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.