Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Na pewno ms sie pozbędzie xboxa na którym zarabiają krocie dzięki xbl i mają parę marek generujących morze $$$

Edytowane przez ssxx1

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Tak, MS zrezygnuje z Xbox'a :P Szczególnie, że sprzedaż Xone w zaledwie 13 krajach bije na głowę X360 w analogicznym okresie :P

Kojarzy mi się to z Twoim postem, który brzmiał mniej więcej "Heh ta, następny xbox będzie słabszy od PS4 kiedy to teraz ludzie od Xboxa mają więcej do powiedzenia niż w 2005 roku heh na pewno :P heh"

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz Niepełnosprytny, ale PS4 jest trochę mocniejsze od Xone tylko dlatego, że fartem dla Sony postęp w produkcji modułów GDDR5 poszedł szybciej niż zakładano.   

Opublikowano

Ale użytkowników najpopularniejszego forum o gierkach w Polsce to szanuj, co? Tu nie Ameryka.

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz Niepełnosprytny, ale PS4 jest trochę mocniejsze od Xone tylko dlatego, że fartem dla Sony postęp w produkcji modułów GDDR5 poszedł szybciej niż zakładano.

A jakie to ma znaczenie? Czy fart czy nie? To jest fakt, a z nimi sie nie dyskutuje.

Opublikowano

2B6RSTK.png

4k collection? 

1080p Collection.

Jeszcze Far Cry 3 i GTA V by sie przydal na ps4.

Opublikowano

Jakieś nowe kozackie IP by się przydały.....

Opublikowano

no kupujcie te odswiezane gry a bedziemy tym karmieni przez cala nastepna generacje, GOTY!

Opublikowano

Ja bym jeszcze dodał o 40% mocniejsze GPU, tak min. eurogamer twierdzi, ale co ja tam wiem.

edit: przepraszam o 50% mocniejsze, sorry za pomyłkę.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

2B6RSTK.png

Dobrze zrobiłem olewając konsole. Ciągle to samo tylko w reedycjach :)

Ja bym jeszcze dodał o 40% mocniejsze GPU, tak min. eurogamer twierdzi, ale co ja tam wiem.

Szybciej niz zakladano? Przeciez takie wielkosci gddr5 sa dostepne od dawna :(

Opublikowano

Figaro,ten screen z amazon to fake :( Ten sam koles kilka godz wczesniej zrobil to:

http://imgur.com/AMmmBZQ

Opublikowano

Ps4 jest mocniejsze bo nie ma (pipi)anego kinekta w zestawie ktory podbija cene

Opublikowano

Negocjacje z M$ były długie, musiałes otrzmac nową stawke bo praca stała sie duzo trudniejsza.

Ale teraz trzeba sie zabrac do roboty prawda?

Opublikowano

Ps4 jest mocniejsze bo nie ma (pipi)anego kinekta w zestawie ktory podbija cene

Yano jak zwykle nie wie o czym gada....Xbon jest slabszy bo taka byla polityka MS ktory chce nadrabiac multimediami, TV TV TV itp....a Kinect nie jest potrzebny to prawda...

Opublikowano

gdyby MS chciał zrobić konsole o mocy ps4 albo silniejszą i dodac kinekta to musiała by kosztować 600-700 dolarów, a to by już była kosmiczna bariera, dlatego dali tańsze bebechy bo kinekt zżera im cene

Opublikowano

A teraz dadza wersje bez Kinecta w cenie/tansza od PS4 a ze gry narazie maja lepsze to sie odbija od dna  :thumbsup:

Opublikowano

Dobra, to ja z innej beczki. Dlaczego Modern Warfare jest tak ciśnięte? No dobra, rozumiem, że między corocznymi częściami jest dużo kopiuj-wklej a fabuła pewnie trzyma się gdzieś poziomu dna, ale co jest złego w multi? Pytam serio, najlepiej jakiegoś pr0sa jak MaZZeo. Na shooterkach nie znam się ni ch,uja, kupiłem sobie właśnie wszystkie trzy części MW by zaznajomić się z serią (na razie ograłem tylko CoD4 MW i to tylko singla) i tak na pierwszy rzut oka multi wydaje się przyjemnym i szybkim arena shooterkiem. 

http://www.computerandvideogames.com/332888/resident-evil-attracting-cod-fans-the-dream-says-capcom-action-route-makes-sense/

"Capcom UK's head of marketing, Dave Turner, pointed out to MCV ahead of the Resident Evil 6 reveal that action-focused Resident Evil 5 is in fact the series' biggest seller, and even revealed aspirations to attract Call of Duty players."

To COD'owi podziękuj dlaczego gameplay RE6, czy BioShock Infinite wygląda jak wygląda. 

Skąd ogólnie bierze się hejt (a później i tak wszyscy grają)?

Wypraszam sobie! 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

A teraz dadza wersje bez Kinecta w cenie/tansza od PS4 a ze gry narazie maja lepsze to sie odbija od dna  :thumbsup:

no to niech dadzą, czekam

Opublikowano

Moim zdaniem MS dał się nabrać na 4 GB RAM w PS4, mocniejsze GPU i szybsza pamięc niewiele by dała bo i tak MS miałby jej 2x więcej. Moment ogłoszenia 8 GB RAM GDDR5 to był ulubiony moment na PS Meeting, obok wystąpienia GG i Blizza.

No i nawet jak wydadzą wersję bez Kinecta, to i tak mocy nie zwiększą. PS4 i X1 będą kosztować tyle samo, ale wciąż PS4 będzie mieć przewagę.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=kgcq_ZtqbO0

Tak marudziłem na Uncharted, a na końcu polubiłem :/. Ograłem jedynkę, Golden Abyss na Vitę i ciągle mi mało. Myślę czy nie przejść jeszcze raz pierwszej części przed kolejnymi, tym razem zbierając wszystkie skarby. Te gry są takie... przyjemne.

Opublikowano

Czyli co, marudziłeś na Uncharted nie grając w U2&U3?

Opublikowano

kurde drugi jano, pierdzieli coś a nawet nie grał w te gry

Edytowane przez Yano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.