Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

kurde drugi jano, pierdzieli coś a nawet nie grał w te gry

xD

Kruk narzekał na U1 tylko. 

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Yanka ale du,pka boli :D. Gdzie tylko może to próbuje się odgryźć. Najpierw na oglądaniu TBBT, teraz tutaj. No cóż, próbowałeś, nie wyszło. Może następnym razem.

Wyraźnie pisałem w CW, że U2 i U3 mam przed sobą, a na razie ogrywałem U1. Teraz jeszcze U:GA przeszedłem. Ale odkryliście teraz Amerykę. Sony Defense Force zawsze czujne.

Ale po ch,uj czytać, by wiedzieć o czym się mówi. Nie chcę nic mówić, ale sami robicie to, za co mnie rzekomo krytukujecie: mówicie o czymś, z czym się dobrze nie zaznajomiliście :).

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Kapiszony, przewidywalna fabuła, liniowa, ale jednak Uncharted to gra w którą gra się w chuy przyjemnie i jako całość jest genialne. Dopóki na forumku nie przeczytałem o kapiszonach to nigdy bym nie zwrócił uwagi na słabe strzelanie w tej serii.

:wub:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Jeszcze Far Cry 3 i GTA V by sie przydal na ps4.

+ Bioshock Infinite - chce to zobaczyc w 1080p, ustawieniach ultra i 60FPS. Dostalbym orgazmu.

Opublikowano

+ Bioshock Infinite - chce to zobaczyc w 1080p, ustawieniach ultra i 60FPS. Dostalbym orgazmu.

Ja chciałbym zobaczyć to co pokazywali na trailerach, a nie to coś co otrzymałem wraz z finalną wersją.

Opublikowano

Ja chciałbym zobaczyć to co pokazywali na trailerach, a nie to coś co otrzymałem wraz z finalną wersją.

ehh

Opublikowano

Jeśli już chcą robić te reedycje powinni umożliwić posiadaczom oryginału upgrade swojej wersji do PS4 jak z multiplatformami.

Opublikowano

nic ciekawego. Zapewniam Cie ;)

Opublikowano

Yanka ale du,pka boli :D. Gdzie tylko może to próbuje się odgryźć. Najpierw na oglądaniu TBBT, teraz tutaj. No cóż, próbowałeś, nie wyszło. Może następnym razem.

Wyraźnie pisałem w CW, że U2 i U3 mam przed sobą, a na razie ogrywałem U1. Teraz jeszcze U:GA przeszedłem. Ale odkryliście teraz Amerykę. Sony Defense Force zawsze czujne.

Ja już nawet wprowadzałem demage control na PW kruka.  8) <dzień_szczerości>

Opublikowano

A tam, bardzo ładna gra. Czasami trochę tekstury na zbliżeniach nie domagają, ale gra światłem i ogólny design momentami porażają.

iYriv6CsjO5ab.png

Opublikowano
Classic Game Room (CGR / CGR Undertow) leaves Youtube because of Content ID issues 

Nieee, tylko nie oni...

Opublikowano

A tam, bardzo ładna gra. Czasami trochę tekstury na zbliżeniach nie domagają, ale gra światłem i ogólny design momentami porażają.

Czasami to są kpiną jak się widzi tekstury z czasów psx

Opublikowano

Niedługo powinny być najnowsze wyniki NPD  odnośnie sprzedaży konsol .Disgunna be gud.

Opublikowano

Classic Game Room (CGR / CGR Undertow) leaves Youtube because of Content ID issues 

Nieee, tylko nie oni...

Oczywiście. Takie mniejsze, ale mimo wszystko komercyjne kanały wypadają z YouTube, a "krewni i znajomi królika" z dużych sieci mają to w du.pie. Taki TotalBiscuit (on jeszcze jest w miarę w porządku), czy pewnie PewDiePie lub nasz Rojo nie będą mieć żadnych problemów.

Ch.uj z tym, że w wielu przypadkach wydawcom to nie przeszkadza, wręcz często sami dają im kopie gier. YT ma taki system i debilne algorytmy, że pozbawiają ich kasy i zlewają na resztę...

Opublikowano

Yanka ale du,pka boli :D. Gdzie tylko może to próbuje się odgryźć.

no torche mnie boli bo pare osób robi tu wielką nagonke na to że niby pisze o czymś w co nie grałem a okazuje sie że te osoby tak samo wypowiadają sie o rzeczach które słabo znają (żeby nie powiedzieć "słabiej")

Opublikowano

Nieee, tylko nie oni...

Skąd takie info? Póki co są nowe filmiki..

Byłaby lipa. Jeden z moich ulubionych kanałów na YT...

e: Już widzę.. :/

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Niedługo powinny być najnowsze wyniki NPD odnośnie sprzedaży konsol .Disgunna be gud.

138689058428yfpko.jpg

Smutna lista. Żaden ex się nie załapał. Ani Killzone, ani Forza, a już nie mówię nawet o Mario. No ale COD, strzelanka która nie działa, Maddeny, Fify i Just Dance jest.

:(

XO - 910k

Ps4 - jeszcze nie wiadomo, ale Geoff na Tweeterze napisał, że PS4 było najlepiej sprzedajacą się konsolą. Dokładniejsze liczby będą potem.

Edit:

3DS - 770k

WiiU - 220k XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Doooobry, jeeeeezu, a nasz paaaaaanie.

Zelda A Link Between Worlds - 280k, albo 405k licząc z bundlami, no, trochę miodu na obolałe serduszko

Edytowane przez ragus

Opublikowano

3DS - 770k, Wii U - 220 K

Mario 3D World - 215 k. Całkiem możliwe że Knack go pobije. Wii U słabsze od Dreamcasta w analogicznym okresie.

nintendo_crashs3r31.gif

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ostro. W tym momencie nie wierzę, że Bayonetta 2 i X od Monolith wyjdzie na WiiU. Nie wierzę. No bo po co mają wychodzić?

http://www.youtube.com/watch?v=mWUQl5-6_Uw

xd

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Pamiętajmy, że do marca według Nintendo ma zejść 9 mln sztuk. Spokojnie.

Edit - odnośnie filmiku powinna być 2 część z wynikami Wii U i Mario xD

Anyway, co to za nutka na filmiku ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

To jak wrzucanie pieniędzy do dziury bez dna. Co z tego, że wychodzi dobra gra, skoro konsola zadusi każdy, KAŻDY wynik sprzedaży jakiejkolwiek gry.

Trójwymiarowy mario schodzi w 220k egzemplarzy. A przypominam, źe Galaxy to było bodajże 1200k albo 1000k. Coś około tego.

Teraz rzucą na jesieni Mario Karta i Smash Brosa, kolejne marki, które Nintendo sprzedaje jak ciepłe bułki, no ale oczywiście nie na tej dziurze bez dna. A największa beka będzie z porównania sprzedaży Smash Brosa na WiiU i 3DSa. Pytanie za 100 punktów, gdzie się lepiej sprzeda?

Platinum Games pewnie już nawet telefonów od jutra nie będzie odbierało w sprawie Bayonetty 2, licząc po cichu, że się może Nintendo od nich odpie.rdoli. Iwata poleci na 100 procent, a co potem?

A chu.j wie. Wiem, że niektórzy z was kibicują, żeby gruz nie pozostał po tej firmie, ale ja jednak się łudzę, że jakoś przez to przebrną.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Dobrze życzę Nintendo ale musi poczynić drastyczne kroki by zmienić sprzedaż. Przede wszystkim nowe IP i odesłać wyeksplatowane marki na urlop. Muszą jakoś zachęcić ludzi, inaczej się nie da.

Anyway, lista top10 pokazuje że 3rd rządzą i dzielą w światku growym, niezbyt mi się to podoba...

Opublikowano

Tylko widzisz, jak sam mówisz - 3rd party rządzą i dzielą. Co Nintendo z nowych IP, skoro już teraz mają spalone mosty z kilkoma dużymi developerami 3rd party.

Tak jak mówię, warto kupić popcorn, rozsiąść się wygodnie i oglądać cyrk w Nintendo, który będzie się dział na naszych oczach.

3DS też.słabo. 770k, czyli 150k więcej niż rok temu, ale mniej więcej tyle samo co w tym samym miesiącu w 2011 roku. A biorąc pod uwagę:

A. Wydanie pokemonów

B. Zaoferowanie klientom 2DSa za 99 dolarów

C. Bombardowanie przez ostatnie 1,5 roku dosyć bogatą biblioteką

To też nie ma rewelacji. Milion miękkim ch.ujem powinien wskoczyć. A łatwiej nie będzie. No bo co jeszcze  mogą zrobić? Konsola za 100 dolarów i pokemony? Kilka lat temu to byłoby zabójcze combo. No ale niestety, rynek gier na telefony też nie śpi.

Ale zaje.bałem smutną pandę teraz. Idę się wieszać. Chcę ktoś WiiU w spadku? Całkiem fajny jest ten nowy Mario, serio. Może.i od Knacka lepszy.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Chyba dochodzi do pewnego przesilenia w świecie growym, tak mi się wydaje. Wymagania klientów poszły niesamowicie w górę, z wyjątkiem świętych krów czyli EA i Acti, konkurencja robi się coraz bardziej zabójcza a do drzwi pukają już indie czy Steam boxy. Zastanawiam się co z tego będzie, naprawdę.

Vita 75 k. Vita znaczy Życie.

I znów Wii U - Mario Party poniżej 60k.

....

Dead Rising 3 przebił Forzę na X1. Ciekawa sprawa.

G (COD Ghosts
4  (Battlefield 4
3 (Dead Rising 3
5 ( Forza 5
R (Ryse
IV (Assassin's Creed IV
25 (Madden 25
2014 (Just Dance 2014

Na PS4 Shadow Fall na 4 miejscu.
Ghost
BF4
ACIV
SF
NBA2K14
MAdden25
NSF
Fifa14

Wszystkie gry powyżej 100k.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Vita 75 k. Vita znaczy Życie.

W tym przypadku śmierć XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.