Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Famousmortimer donosi że Sony przerzuciło sporo PS4 z USA w inne miejsca świata by dominować WW.

Sprzedaż gier z podziałem na platformy 

AC
One - 30.95%
4 - 69.05%

NSF
One - 16.71%
4 - 48.42%
360 - 17.77%
3 - 17.11%

NFL
One - 40.12%
4 - 59.88%

2K14
One - 34.84%
4 - 65.16%

FIFA 14
One - 35.43%
4 - 64.57%

NBA 14
One - 43.40%
4 - 56.60%

Interesting titanfall facts. 

The 360 build is shaping up very nicely. 

The xb1 build is looking like it's sticking with 720p. 

The PC build will shit on the xb1 build. 

EXCLUSIVY

270k - Killzone

Dead Rising 3, Mario World - 220k

200k - Forza, Ryse

Knack - 100k

Edytowane przez aphromo

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Killzone sprzedaje się równie słąbo jak poprzednie crapy Guerilla Games? Cóż za zaskoczenie :teehee:

Najlepiej z wszystkich exów, na poziomie KZ2. Ale fakt że gros gier sprzedanych na next gen to multiplatformy, racja.

Anyway, multiplatformy też poszły mocno w dół, zwłaszcza na PS360.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Killzone sprzedaje się równie słąbo jak poprzednie crapy Guerilla Games? Cóż za zaskoczenie :teehee:

KZ2 nie byl crapem. Ty !@#$%% jeden !!!!!!111 :pinch: 

Gdyby wszystkie shootery trwały tyle co on i miały scenariusz oraz zwroty akcji na podobnym poziomie, nikt by nie płakał na COD'y, BF'y i inne MOH'y.

A zapomniałem przeciez to CW.

Opublikowano
Interesting titanfall facts. 

The 360 build is shaping up very nicely. 

The xb1 build is looking like it's sticking with 720p. 

The PC build will shit on the xb1 build. 

Jeszcze wyjdzie ze na premiere Titan Fall lepiej bedziie odkopac/kupic 360 niz Xbona....

Brawo MS, brawo!! Jeszcze niech sie potwierdza ze koles co wykonczyl Nokie bedzie nowym szefem i juz mozna powoli skladac kwiaty na grobie MS  :sick: Nawet bez Judasza, Google i Apple powoli wykoncza Micro....

Nie chce mi sie wierzyc w plotki o sprzedaniu marki Xbox...ale po co nawet snuc takie teorie? To przeciez nikomu nie pomoze.....

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Nowa generacja i dalej 720p. Samo to jest już śmieszne. Nie na taki układ chciałem pójść, po to mamy postęp technologiczny, 2013 rok i mnóstwo możliwości, by chociaż gry na konsolach śmigały w 1080p, bo różnica względem 720p jest kolosalna.

Opublikowano

Nowa generacja i dalej 720p. Samo to jest już śmieszne. Nie na taki układ chciałem pójść, po to mamy postęp technologiczny, 2013 rok i mnóstwo możliwości, by chociaż gry na konsolach śmigały w 1080p, bo różnica względem 720p jest kolosalna.

Ale tu chodzi tylko o Xbona, Nadkonsola radzi sobie z 1080p  :turned:

Opublikowano

Pół biedy jak ktoś ma te 32", ale 50? Zawód bardzo.

Opublikowano

hav3n - skad te informacje ?

Titan Fall aka szczelanie do robotow na silniku souce - 720p

Infamous - gra z otwartym swiatek i grafa zyleta - 1080p

Mowie jak jest

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Mowie jak jest

TitanFall : 60 klatek

Infamous : 30 klatek

Zwycięzca : TitanFall

Kto nadal popiera podbijanie oprawy ( czyli cały scasulowany rynek ) kosztem płynności jest burokiem. 

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Z tymi klatkami to poczekajmy, bo BF i Killzone tez miały mieć 60 - a jak jest wiemy wszyscy...
ale skad wziales interesting titanfall facts ? :)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Gdyby wszystkie shootery trwały tyle co on i miały scenariusz oraz zwroty akcji na podobnym poziomie, nikt by nie płakał na COD'y, BF'y i inne MOH'y.

śmiechłem

Opublikowano

Mowie jak jest

Kto nadal popiera podbijanie oprawy ( czyli cały scasulowany rynek ) kosztem płynności jest burokiem. 

LOLd

Na Xbonie taki silnik source powinien smigac w 4k@120fps no ale widac betonow 60fps@720p zadowoli bo przeciez multiplayerowe szczelanie do robotow zawsze jest w cenie  :teehee:

Opublikowano

Ty nie mów co jak ma śmigać bo stary UE3 na PS4 jest już ucinany i prawdopodobnie będzie szedł w 30 klatkach ( Thief ). Widzę znowu dajecie się dymać a potem zdziwienie, że za 5 lat gry idą w 15 klatkach., No jak inaczej jeśli na początku szły ledwo w 30 i to za przyzwoleniem mas. No ale graficzka najważniejsza.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Ty chyba w jakiegos innego killzona grales xDDD

PS. PS+ na styczen dla PS4 ... Don't Starve xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ty nie mów co jak ma śmigać bo stary UE3 na PS4 jest już ucinany i prawdopodobnie będzie szedł w 30 klatkach ( Thief ). Widzę znowu dajecie się dymać a potem zdziwienie, że za 5 lat gry idą w 15 klatkach., No jak inaczej jeśli na początku szły ledwo w 30 i to za przyzwoleniem mas. No ale graficzka najważniejsza.

GTA pierwsze na dzisiejszym PC - milion klatek

GTA 4 (chcialem napisac GTA 5 ale zapomnialem ze na PC nie ma LOLd) - 60 fpsow

GTA pierwsze win - PC BETON LOGIC

Opublikowano

Uporządkuj głupi spam bo nie wiadomo o co ci chodzi. 

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

CoD widocznie nie jest "scasulowany" skoro stawia na płynność zamiast dobrej grafiki. Kto nie gra w CoDa ten burok. :turned:

Opublikowano

Oryginalnie chodzilo ze nie mozna patrzec na next geny przez pryznat Xbona ktory ma problem z 1080p w przeciwienstwie do Nadkonsoli a to Ty sie wbiles z jakims blaszakowym belkotem o klatkach itp

Opublikowano

Oryginalnie chodzilo ze nie mozna patrzec na next geny przez pryznat Xbona ktory ma problem z 1080p w przeciwienstwie do Nadkonsoli a to Ty sie wbiles z jakims blaszakowym belkotem o klatkach itp

A ja piszę , że twoje kochane PS4 nie radzi sobie ze starym UE3, więc nie wiem co tu ma do tego XO. A zapomniałem tylko XO zarzuca się nieradzenie ze starymi silnikami. Aha moje klatki to PC-towy bełkot a twoje cyferki rozdzielczości to konsolowy super szał. Ahhha.

CoD jest odtwórczy gamepleyowo, płynność to jego ogromny plus. Nowy 30-klatkowy piękny engine miałby od razu mega odświeżyć sam system gry ? Jasne. To już wolę odtwórczość w 60 klatkach, niż piękną odtwórczość w 30.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

A ja piszę , że twoje kochane PS4 nie radzi sobie ze starym UE3, więc nie wiem co tu ma do tego XO.

A co ma UE3 do Titan Falla?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Co ma ?

LOLd

Na Xbonie taki silnik source powinien smigac w 4k@120fps no ale widac betonow 60fps@720p zadowoli bo przeciez multiplayerowe szczelanie do robotow zawsze jest w cenie  :teehee:

LOL, UE3 powinien na PS4 śmigać w 2000 klatkach i 4k. Nic nie ma. Ale bądźmy sprawiedliwi. Jeśli czepiamy się XO to i czepiajmy się PS4 w kwestii starych silników. 

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Przecież wszyscy wiemy, że nadkonsola też ma problem z 1080p, zwłaszcza jak musi wyświetlać płynne 60k/s. Na razie nikt takiej gry nie widział.

Opublikowano

Co ma ?

LOLd

LOL, UE3 powinien na PS4 śmigać w 2000 klatkach i 4k. Nic nie ma. Ale bądźmy sprawiedliwi. Jeśli czepiamy się XO to i czepiajmy się PS4 w kwestii starych silników. 

Ok spoko mysle ze dojdziemy do porozumienia  :thumbsup:  Xbone nie radzi sobie z Source (rok 2004) a PS4 z UE3 (rok 2006)  :banana:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.