Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

xD Faktycznie, nawet nie wszedłem, fail. ;)

Opublikowano

Zabawne jak Xbox.

Opublikowano

Jakby wydali dzialajaca gre, to by nie musieli wstrzymywac prac na innymi projektami.

Czas wydania gry ten sam a konsol do wydania dodatkowo doszlo 2, mnie bledy w bfie nie bola, boli mnie polityka firmy i tyle.

No ale spoko, odbije im sie ta kasa jeszcze ;)

Opublikowano

czyli co ? już ustalone, że gra musi mieć 60fps żeby było spoko ? 

TitanFall : 60 klatek

Infamous : 30 klatek

Zwycięzca : TitanFall

Kto nadal popiera podbijanie oprawy ( czyli cały scasulowany rynek ) kosztem płynności jest burokiem. 

a ja myślałem, że płynność to animacja utrzymująca się na stałym poziomie, a nie 60 to płynność, a 30 to już nie płynność

Opublikowano

Stałe 10fps też byś nazwał "płynną animacją"?

Opublikowano

Jakby wydali dzialajaca gre, to by nie musieli wstrzymywac prac na innymi projektami.

Czas wydania gry ten sam a konsol do wydania dodatkowo doszlo 2, mnie bledy w bfie nie bola, boli mnie polityka firmy i tyle.

No ale spoko, odbije im sie ta kasa jeszcze ;)

Przeciez kodu na nowo dwa razy nie pisali, tylko zrobili konwersje, a silnik od bf3 mieli gotowy

Opublikowano

Korekta sprzedaży exów w USA

Killzone SF: 459k  :yes:
Forza: 332k
Ryse: 204k
Dead Rising: 246k

Killzone prawdopodobnie osiągnął już ponad milion na świecie.

kz2_by_xbulletz-d6w8c5x.gif

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Korekta sprzedaży exów w USA

Killzone SF: 459k  :yes:
Forza: 332k
Ryse: 204k
Dead Rising: 246k

Killzone prawdopodobnie osiągnął już ponad milion na świecie.

kz2_by_xbulletz-d6w8c5x.gif

Szkoda bo to oznacza, że zapewne dostaniemy kolejnego Killzone'a...

anyway:

Once 2014 hits we’ll start frequently rolling out fresh news and information about all our upcoming projects over on the PlayStation blog and here on the Naughty Dog blog so make sure to visit frequently.

2014 marks a very special time in Naughty Dog’s history and we’ll have more information about what that means early next year.

http://www.naughtydog.com/site/post/holiday_greetings_from_naughty_dog/

im ready.

ND_Holiday_Card_2013_960p_white_border.j

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

mam nadzieje ze to very special time zwiazane jest z crashem lub jakiem

Opublikowano

Hehe ten to jeszcze tydzien temu nawet nie wiedział kto to jest sully a teraz zgrywa bohatera

Suavek - nie nikt nie nazwie 10 stałych fps "płynną" animacją. Bo nie chodzi tylko o to ze fpsy sa stałe. Muszą tez byc na przyzwoitym poziomie

Opublikowano

Dla mnie 30fps nie jest przyzwoitym poziomem.

Opublikowano

A jakiego Ty masz kompa? Bo rozumiem, że to musi być uzasadnione.

Opublikowano

ale ma rację. Wole zjechac z ultra na high i  miec 60fps+ niż ultra i 30-50fps.

Opublikowano

Po prostu zapowiedza bardziej oficjalnie Uncharted 4, ale na ukochanym gafie zaraz spiskowe teorie, ze ND ma 48 teamow, ktore wielkie Sony utrzymalo w tajemnicy I szykuje sie nam crash 4, jak 4, nowy Legacy of Kain oczywscie z Amy Henning na czele calego projektu I naturalnie tryliard nowiutkich IP. W koncu hipertajni insajderzy na pewno nie mogli sie pomylic.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Po prostu zapowiedza bardziej oficjalnie Uncharted 4, ale na ukochanym gafie oczywiscie zaraz spiskowe teorie, ze ND ma 48 teamow, ktore wielkie Sony utrzymalo w tajemnicy I szykuje sie nam crash 4, jak 4, nowy Legacy of Kain oczywscie z Amy Henning na czele calego projektu I naturalnie tryliard nowiutkich IP. W koncu hipertajni insajderzy na pewno nie mogli sie pomylic.

czemu przemawia przez Ciebie taka wściekłośc?

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem co komp tu ma do rzeczy, bo sprawa tyczy się ogółu gier - zarówno na PC jak i na wszelkich konsolach.

To najzwyczajniej w świecie kwestia odbioru obrazu - nawet nie będę tutaj ględził o precyzji sterowania czy nie wiem czym jeszcze. 30fps to zło konieczne, które skłonny jestem tolerować chyba tylko na handheldach oraz w niektórych przypadkach na konsolach. Wystarczy jak sobie przypomnę Metal Gear Solid 2 i Metal Gear Solid 3 z PS2 - pierwszy raz gdy odpaliłem tego drugiego to szczerze myślałem, że mi się konsola psuje/nie wyrabia, mając w pamięci płynną rozgrywkę MGS2. To samo tyczy się wielu innych pozycji.

A tu kurcze hasztagi, gify i wojenki w najlepsze, a gdzie nie spojrzysz to 30fps albo niestałe 60fps... O grafice 720p nie wspominając. A wszystko to producenci jeszcze usilnie starają się zakamuflować motion blurem i innymi filtrami, żeby móc się bullshotami pochwalić w mediach.

Chromolę taką generację jeśli to ma być teraz standard.

Jasne, chcesz grafikę ultra i 60fps w swych multiplatformach to na "blachę" też trochę kasy wydasz, ale przynajmniej będzie to opcja, a nie zło konieczne... No chyba, że wydawca jest niekompetentny i zablokuje grę do 30fps, ale to sporadyczne przypadki.

Opublikowano

Figaro, VGX pozostawilo taki uraz, ze juz nawet nie przegladam newsow growych, raz na dzien moze wejde na gafa. Ale to dobrze, wyjdzie gra to bez hajpu nie wiedzac nic pewnie bede z niej czerpal duzo wiecej przyjemnosci.

Opublikowano

A co było nie tak z VGX? Pokazali mnóstwo gier. Fakt faktem, że nie było oszałamiających zapowiedzi, ale też nie było kaszany z reklamami czy przestojami czy innym syfem.

Opublikowano

Killzone sprzedaje się równie słąbo jak poprzednie crapy Guerilla Games? Cóż za zaskoczenie :teehee:

KZ2 nie byl crapem. Ty !@#$%% jeden !!!!!!111 :pinch:

Gdyby wszystkie shootery trwały tyle co on i miały scenariusz oraz zwroty akcji na podobnym poziomie, nikt by nie płakał na COD'y, BF'y i inne MOH'y.

Ty chyba w jakiegos innego killzona grales xDDD

PS. PS+ na styczen dla PS4 ... Don't Starve xD

W sumie się powtórze, specjalnie, w reakcji na twój mały trolling.

Motyw zrzucenia atomówki zrabowanej Vektanom przez imperatora Visariego na własne miasto w celu obarczenia odpowiedzialnością oddziałów ISA i mobilizacji Helgastów.

Sprowokowanie do zabicia rękami kumpla Seva, w momencie pochwycenia dyktatora, aby zniweczyć tym samym plan jego uprowadzenia i negocjacji pokojowych.

Wreszcie główny bohater siadajacy w outrze załamany na schodach placu Visariego z nadciągającą za jego plecami powietrzną flotą tysiący wściekłych Helgastów - czyli najlepszy znak, że całą misję szlag wzięli i trzeba już tylko spie*dalać.

Visari = Stalin miltarnych shooterów FPP i kreacja godna co najmniej growego Oscara:

http://www.youtube.com/watch?v=3mPYW9F00uA

Tak. Gdyby wszystkie militarne shootery miały takie zwroty sytuacji i scenariusz na podobnym poziomie jak KZ2 była by bajka. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

@up

Meh, intro KZ2 nie stoi nawet obok tego z jedynki. Ono naprawdę robiło wrażenie i było fajnie napisane.

Hehe ten to jeszcze tydzien temu nawet nie wiedział kto to jest sully a teraz zgrywa bohatera

Yano dotknięty do żywego :<. Ale słuchaj, nic straconego. Wystarczy zagrać w te wszystkie gry o których dotychczas plotłeś 3 po 3 i będzie w porządku! Wtedy chociaż zarzuty, mimo że wciąż bezsensowne, to nie będą totalnie z du,py :).

Opublikowano

mówisz o sobie tak?

skompromitowałeś sie tak jak mazzeo kiedyś mówiąc o tym że o PSX dowiedział sie w 99 roku. wszystkie te hejty na mnie że w coś nie grałem a śmiem sie wypowiadać okazały sie o kant dupy potłuc, bo ci co bezczelnie mnie hejtowali sami robią dokładnie to samo

z innej beczki joe nagral kolejny filmik w sprawie youtuba, z tego co mówi to jeśli jakaś firma oflaguje mu filmik gdzie na 30min filmu leci 15 sekund jakiejś piosenki to ta firma zaczyna dostawać 100% pieniędzy za filmik

no to to już jest chamstwo....

Edytowane przez Yano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.