Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Ja dużo lepiej bawilem sie przy inf1, 2 mnie zużyła i nie byłem w stanie ukończyć, pewnie było to spowodowane tym żo ograłem je w dość krótkich odstępach

Tak czy inaczej tylko xbox

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Tu są same sonoklapy, ale każdy hejtuje eksy na PlayStation. Xbox pany. Narzekają bo taka ich natura. Ktoś dowali świetny pokaz, to złe, bo ludzie mają kosmiczne wyobrażenia i koniecznie, żeby dostawali wszystko za darmo, najlepsze i najlepiej na wczoraj.

Opublikowano

Exy na plejstejszyn, ktorych nie mozna hejtowac to The Last of Us (gra generacji), Resistance i Wipeout. Reszta slaba lub po prostu gorsza od multiplatform.

Opublikowano

Ja dużo lepiej bawilem sie przy inf1, 2 mnie zużyła i nie byłem w stanie ukończyć, pewnie było to spowodowane tym żo ograłem je w dość krótkich odstępach

Tak czy inaczej tylko xbox

resistance jest swietny. Inf1 też. inf2 gorszy + nie mam pojecia czemu zmienili wyglad bohatera.

gdyby uncharted bylo trudniejsze to byloby goty

Opublikowano

Exy na plejstejszyn, ktorych nie mozna hejtowac to The Last of Us (gra generacji), Resistance i Wipeout. Reszta slaba lub po prostu gorsza od multiplatform.

Zapomniałeś o The Last Guardian.

Resistence (całkiem fajne pod Move) wymienię na InFamous, bezapelacyjnie lepsze od nijakiego Crackdown i nudnego Prototype.

Edytowane przez TopsyTurvy

Opublikowano

Infamous 2 > Crackdown > Crackdown 2 < Infamous

W Prototype nie gralem.

Zapomniałeś o The Last Guardian.

Jeszcze Agent i Versus XIV. Swieta trojca rok w rok wspominana w liscie exow PS3 na przyszly rok xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nie powiedziałbym że exy od Sony są jakoś specjalnie hejtowane. Lepsza konstruktywna krytyka niż przymykanie oczu na błędy. Gry idealnej, dla każdego nie ma i nie będzie.

Opublikowano

Ja powiedzialbym, ze exy xboxowe byly bardziej hejtowane. Kransale i pudziany przez lata, a jakos bol dupy nieporownywalnie mniejszy niz gdy pisze sie o kapiszonach i samograjach.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Exy xboxowe bardziej hejtowane ? W zyciu. Heavy Rain najwiekszy hejt jaki pamietam, to samo kapiszony i GT5.

Opublikowano

Hejtowaniem Uncharted 2 jarają się dzieci do lat 13.

Opublikowano

Nie ma sensu wracać do tego co było. Ja od dawna opinie innych olewam co do gier, bo nie raz i nie dwa się okazywało że hejtowane gry mi sprawiały masę funu ( Assasins Creed jedynka, Tekken 6, Halo 3, Heavy Rain, Heroes V, Gothic 3 itp. )

Dla jednego wart, dla drugiego niewart i tyle.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

No brawo :>. To nie o to chodzi, by przyjmować opinie innych ludzi jako prawdy objawione, tylko analizować je pod kątem konkretnych zarzutów/problemów biorąc poprawkę na preferencje oceniającego i rzutować to na siebie, tj. zastanowić się, czy Tobie też to przeszkadza. I w drugą stronę, z pochwał warto wyciągać co naprawdę jest chwalone i zastanowić się, czy Tobie też to pasuje.

Opublikowano

Ale często jest też tak, że zarzuty/pochwały odnośnie konkretnych rzeczy w mojej ocenie są zupełnie różne. Tzn. powszechnie chwalone elementy czasem mi nie podchodzą, a patenty które innym kompletnie psują wrażenie dla mnie są strzałem w 10.

Wszystko płynie. Dopóki nie zagrałem nie przekonałem się że kapiszony w U dają mi taką samą frajdę jak locust 1000 pieces.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Tak z ciekawości, jakie to były zarzuty wobec Halo 3? Strzelanie do krasnali?  :teehee:

Opublikowano

Tak z ciekawości, jakie to były zarzuty wobec Halo 3? Strzelanie do krasnali?  :teehee:

za mało skillowa.

Feeling strzelania gorszy niż w Uncharted

Opublikowano

Szczelanie do krasnali + laserki blasterki. 

Z tym pierwszym sie zgadzam, na dluzsza mete to wkurza.

za mało skillowa.

Feeling strzelania gorszy niż w Uncharted

Tego sobie nie przypominam. Obvious troll is obvius.

Opublikowano

Laserki blasterki kojarza mi sie glownie z Koso, kolesiem z PSXE ktory swego czasu nie ogarnial co to jest auto-aim i nie potrafil wytlumaczyc czemu nie podoba mu sie dana gra (jedyne co wydukac potrafil to, ze oprawa plastikowa, no (pipi)a, jakbym z dresem gadal).

Opublikowano

Ktoś na serio z tymi krasnalami? Odbiór designu to osobiste odczucia, a mistrzowski multik to wyznacznik jakości. Panowie z Guerilla powinni brać notatki jak tworzyć tryby i dopasowany matchmaking.

Opublikowano

Multi w Halo jest b. dobre, ale krasnali w singlu po prostu nie zdzierze.  Pewnie jest to jakos fabularnie uzasadnione ale dla mnie to jest po prostu niepowazne. Tyle, taka moja opinia. Kto chce moze sie nie zgadzac.

Opublikowano

Prawdziwe exy wychodza na konsole nintendo i nie schodza ponizej 90 na metacritic. Sony tasiemce killzone i uncharted a microsoft halo i gow, nuda a ja nie lubie nudy.

Opublikowano

Messer tak samo jak dla ciebie niepowazne sa krasnale, tak samo niepowazny jest dla mnie Drake, jego suche teksty i małpia animacja, ktora wielu sie zachwyca mimo tego, ze wyglada sztucznie. Trzeba przebolec i chlonac cala swietna reszte.

Edytowane przez Ins

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Rozumiem Twój hejt w stronę Uncharted, ale porównywać to:

Grunt.jpg

do Drake'a

Nathan_Drake_Uncharted.jpg

nie bądźmy NIEPOWAŻNI

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

no ale kapiszony.

Szczerze mówiąc pokonałem wszystkie trzy części i nigdy nie odniosłem wrażenia jakbym strzelał z kapiszonów. Grało mi się wręcz genialnie i zaraz za Gyrosami jest to moja ulubiona seria tps'ów.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

No ale co mnie interesuje, ze podoba sie wam facet ?

Opublikowano

Porownajmy:

7160-51.jpg

do

halo-3-master-chief-shoots-screenshot-bi

:teehee:  :teehee:  :teehee:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.