Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

No ale co mnie interesuje, ze podoba sie wam facet ?

A Tobie krasnale.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Kazdy ma swoje preferencje jak widac xD

A tak na powaznie to krytyka wyglada tak:

- anczarted jest samograjem

- krasnale

- anczarted jest linionwe

- krasnale

- anczarted to samograj x2

- blasterki

Edytowane przez Ins

Opublikowano

O GUSTACH SIE NIE DYSKUTUJE.

Opublikowano

Wiadomo, ale czekam caly czas czekam na pojazd Halo, gdzie nie ma blasterkuf laserkuf i krasnali.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Uncharted - zajeebista otoczka ze słabą mechaniką rozgrywki

Halo - zaa(pipi)ista mechanika rozgrywki ze słabą otoczką

FAKT, O TYM SIĘ MÓWI

Opublikowano

To Uncharted jest jeszcze samograjem? JPRD xDDDDDDDD

Opublikowano

Mam platynę i tak - jest w połowie pełnoprawną grą, a w połowie samograjem.

Opublikowano

serio takie metafory ? dzięki, poczułem młodziej, jak w 5 klasie podstawówki

Opublikowano

W takim razie połowa gier tej generacji to samograje.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

That's right, połowa gier obecnej generacji to gry przeciętne.

Opublikowano

serio takie metafory ? dzięki, poczułem młodziej, jak w 5 klasie podstawówki

Teraz panisko zauwazylo, ze tak wyglada ten temat ? Gratuluje.

W takim razie połowa gier tej generacji to samograje.

No a tak nie jest ?

Opublikowano

A ja powiem ze u2i3 przeszedłem jak film. Czyli poprostuooglądałem widowiskowe akcje i piękną grafikę. Fabuła tez w miare ok.

Ale sam gameplay mnie wkurzal. Strzelanie nie dawalo frajdy gdy wrogowie przyjmowali serie z kalacha na twarz i nic sobie z tego nie robili

A ciągłe wspinaczki zeby otworzyć drzwi drugiej postaci bardzo szybko mi sie znudziły

Ale zeby mówić ze animacja drake jest slaba?

Sama jego postać niespecjalnie mnie rusza bo jest nijaki taki i chlopaczkowaty. Wolał bym bardziej męską i wyrazista postac w tej roli

Ale technicznie gra jest super dobra

Opublikowano

Nie no powaznie nikt nie widzi tej zenujacej animacji jak sie wspina i skacze ?

Opublikowano

Był taki artykuł niewiemgdzie i tam właśnie napisali, że postać Drake'a niespecjalnie pasuje do seryjnego mordercy, jakim jest w grze. Także albo mniej kolorowa postać, albo mniej strzelania, a więcej eksploracji.

Opublikowano

ale design master czifa zalatuje troche wczesnymi figurkami G.I.JOE i power rangers. 

trzeba mieć zyebany gust albo du.pościsk, żeby na hejty na tego kosmite, który wygląda jak namalowany kredkami przez 3 latka, odbijać piłeczke na drejka. 

Opublikowano

uhh pałer rendżers hejt, alez to bylo oryginalne xD

No ale tak swoja droga nigdzie nie gloryfikuje designu cyborga, co wiecej, nigdzie nie napisalem ze jest lepszy niz twoj obiekt westchnien.

Opublikowano

Ale sam gameplay mnie wkurzal. Strzelanie nie dawalo frajdy gdy wrogowie przyjmowali serie z kalacha na twarz i nic sobie z tego nie robili

I znowu wraca ten temat jak bumerang. Zwykli kolesie padają po kilku kulach, jak masz heada to jeden strzał. Ci opancerzeni pełnią rolę subbossów, więc na nich trzeba wystrzelać więcej (np dwa heady z magnum xD). Nie liczę tych z minigunami w U2, bo na nich to sporo trzeba.

Opublikowano

Streszcze wam całe cw dla newfagów.

CONSOLE WARS

XBOTY
  • -uncharted to samograj
  • -kapiszony
  • -dual shock to gó.wno
  • -party chat tylko dla szlachty płacącej 10zł na miesiąc
  • -gran turismo 5 ma auta z ps2 iksde 
SONOKLAPKI
  • -Halo to blasterki, laserki oraz krasnale
  • -Master Chief to power rangers
  • -mamy za darmo granie online
  • -pad na baterie iksde
  • -same szczelanie i jeżdzenie samochodzikiem
  • -brak eksów!!111 tylko napjerdalanie
  • -bo to microsoft więc ruchanie w dupę
Opublikowano

O animacji w Halo nie dyskutujmy, bo od czasów jedynki mało co się zmieniło.

Opublikowano

Był taki artykuł niewiemgdzie i tam właśnie napisali, że postać Drake'a niespecjalnie pasuje do seryjnego mordercy, jakim jest w grze. Także albo mniej kolorowa postać, albo mniej strzelania, a więcej eksploracji.

tak. skoro zabija tylu uzbrojonych i agresywnych oprychów, to powinien mieć opaske jak rambo, rzucać (pipi)ami i huyami, mieć zimny i w(pipi)iony wyraz twarzy, wogóle być męski  jak vinnie jones a cloe traktować jak suke do robienia loda pomiędzy akcjami.

ale skoro tak skacze po gzymsach i skałach, to powinien nosić sprzęt i strój alpinistyczny, profesjonalny kask. jak sie tak dobrze naparza z paroma typami naraz, to powinien trenować z 15 lat krav maga, może jakiś epizod w UFC, albo chociaż w belator.

skoro tak dobrze zna historie, antropologie i zaginione dialekty majów, to powinien być gruby łysy, nosić okulary z denkami od słoika i się jąkać. no ale kojarzy fakty i jest przenikliwy jak sherlok holmes, niech nosi żabot i pali fajke. 

wogóle to mówi do sullego, że go kocha, a przecież nia ma scenek jak ruc,ha go w du,pe. 

no i gdzie jest (pipi)a krew ? skoro nie ma krwi, to zamiast strzelać, powinien napjerdalać gazem pieprzowym po oczach i ogłuszać paralizatorem 

uhh pałer rendżers hejt, alez to bylo oryginalne xD

no to piechota ze star wars

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

O animacji w Halo nie dyskutujmy, bo od czasów jedynki mało co się zmieniło.

Nom , szczegolnie w Halo 4. Zreszta co tam zmieniac w animacji postaci, ktorej sie nie widzi xD Jedynie mozna cos w cutscenkacj poprawiac. Oj cos ci ten trolling nie wyszedl.

EDIT:

No jacha, a John powinien nosic rozowa sukienke bo przejawia oznaki czlowieczenstwa i przywiazanie do Cortany. Piekny bol dupy z twojej strony.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nikt mi nie wmówi, że animacja Drake'a jest słaba. Można zarzucić Uncharted wiele ale na pewno nie kiepską animację. 

Opublikowano

Nie jest slaba, ale jest czesto nienaturalna i smieszna w niektorych przypadkach, mozna powiedziec, ze wrecz kreskowkowa. Popatrz jak koles sie przemieszcza podczas sekcji "platformowych".

Opublikowano

No jacha, a John powinien nosic rozowa sukienke bo przejawia oznaki czlowieczenstwa i przywiazanie do Cortany. Piekny bol dupy z twojej strony. 

powinien mieć wulkany na mordzie i epickiego zeza, skoro jeszcze nie pokazał ryja. wogóle typ ma na imie dżon. nazwali genetycznych super żołnierzy dżon. DŻON. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.