Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Pokazali wiekszosc ryja, no ale skad mozesz o tym wiedziec. Napiszesz cos konkretnego czy nadajesz sie tylko do wkp ?

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

No jacha, a John powinien nosic rozowa sukienke bo przejawia oznaki czlowieczenstwa i przywiazanie do Cortany. Piekny bol dupy z twojej strony. 

powinien mieć wulkany na mordzie i epickiego zeza, skoro jeszcze nie pokazał ryja. wogóle typ ma na imie dżon. nazwali genetycznych super żołnierzy dżon. DŻON. 

John nazwali go rodzice 

Opublikowano

No jacha, a John powinien nosic rozowa sukienke bo przejawia oznaki czlowieczenstwa i przywiazanie do Cortany. Piekny bol dupy z twojej strony.

powinien mieć wulkany na mordzie i epickiego zeza, skoro jeszcze nie pokazał ryja. wogóle typ ma na imie dżon. nazwali genetycznych super żołnierzy dżon. DŻON.

File001.jpg

heh żadna gra na konsolki sony nie może się pochwalić tak wielkim i pieczołowicie zrobionym uniwersum, żadna. 

Opublikowano

Zaraz w odpowiedzi uslyszymy, ze Rico ma lepiej przedstawiona historie i jest ogolnie osom, kazub liczymy na ciebie.

Opublikowano

ja fenomen halo rozumiem pomimo tego ze design swiata calkowicie dla mnie nie trafia, ale szacunek za uniwersum pomimo tego trzeba im oddac - ksiazki, gadzety, filmy - sony moze jedynie pomazyc o czyms takim, chodz imo uniwerum killzone w rekach innego studia niz tylko "spece od grafy" moglo wypalic - ale to juz gdybanie, po tylu czesciach tego uniwersum i odpowiedniego zaciekawienia fanow juz sie nie da odratowac.

Opublikowano

Ja bym powiedzial ze zaden fps nie ma takiego uniwersum. Jak sie porowna takiego coda to przeciez az smutno sie robi :)

Opublikowano

John nazwali go rodzice 

ale on jest dżon117 czy ileś tam. trafiło im się tyle sierot o imieniu dżon, że musieli je ponumerować ?

heh żadna gra na konsolki sony nie może się pochwalić tak wielkim i pieczołowicie zrobionym uniwersum, żadna. 

elder scrolls ? mass efect ? tak czy sr,ak, to nie wyjaśnia dżon. wiadomo dlaczego spartan - prosta analogia, ale DŻON ?

insider z neo gafa (yay, whoaaa) ujawnij trailer nowego uncharted z pl dubem. podobno naughty dog celuje teraz w dojrzalszego widza, a nijaka postać drejka zyskała charakter. potwierdzone pegi18

uwaga spoiler - na końcu drejkowi podrzynają gardło tępym nożem a elene ru,chają w kolejarza mudżahedini

Opublikowano

Podobno fabuła CoDzie jest naprawdę pierwszej klasy o ile wyłapuje się te wszystkie smaczki i widzi powiązania między częściami. Ja się takowej nie doszukałem i w akompaniamencie przyjemnej dla oka grafiki masakrowałem ruskich, talibów i resztę lewaków.

Opublikowano

Tak porównuj rpg do strzelaniny fpp. I mówiłem o eksach. 

Opublikowano

ja wogole ubolewam ze okres jarania sie druga wojna swiatowa w grach fps przypadl na lata panowania ps2, odchodzaca generacja i obecna to jak widac dalsze jarania sie klimatami sf i modern combat, a ja z utesknieniem czekam az ktos wreszcie w tej grafie na jakie stac next geny znowu nam pokaze dday czy rozpier.dolenie pearl harbor

Opublikowano

ale on jest dżon117 czy ileś tam. trafiło im się tyle sierot o imieniu dżon, że musieli je ponumerować ?

Niszczysz swoja wiedza xD

Opublikowano

ja wogole ubolewam ze okres jarania sie druga wojna swiatowa w grach fps przypadl na lata panowania ps2, odchodzaca generacja i obecna to jak widac dalsze jarania sie klimatami sf i modern combat, a ja z utesknieniem czekam az ktos wreszcie w tej grafie na jakie stac next geny znowu nam pokaze dday czy rozpier.dolenie pearl harbor

Jestem przekonany, że niedługo klimaty WWII wrócą. Lądowanie na plaży Omaha za pomocą 8GB GDDR5 i 1.82 tfp. Jestem na tak ;)

<3

Opublikowano

w ogole medal of honor fronline na enginie np z shadow fall....o_O

Opublikowano

Poczatek generacji zwykle sprzyjal odwazniejszym decyzjom jezeli chodzi o gry, ale patrzac na sprzedaz tytulow startowych chyba nie ma co liczyc na WWII.

Opublikowano

w ogole medal of honor fronline na enginie np z shadow fall....o_O

bill.jpg

Opublikowano

Mógłbym nie przeżyć kolejnego D-Day'a, ale powrót do WWII marzy mi się od kilku lat, tylko najlepiej w stylu MoHów na PSXa, a nie tych późniejszych. Działa Navarony, Tylko dla orłów- te klimaty, ta tematyka.

Opublikowano

mam ci zacytować twoją wypowiedź czy mnie przeprosisz teraz ?

Podobno fabuła CoDzie jest naprawdę pierwszej klasy o ile wyłapuje się te wszystkie smaczki i widzi powiązania między częściami. Ja się takowej nie doszukałem i w akompaniamencie przyjemnej dla oka grafiki masakrowałem ruskich, talibów i resztę lewaków.

ruscy napadają stany. TEGO JESZCZE NIE BYŁO.

Niszczysz swoja wiedza xD 

przynajmniej próbuje. od ciebie otrzymuje super zdystansowane sarkastyczne komentarzyki o niczym z iks de na końcu 

Opublikowano

No a co ja otrzymuje od ciebie ? Widze tylko wlasnie te sarkastyczne komentarzyki opracowowywane w pocie czola przy znikomej wiedzy na dany temat. Ja przynajmniej przeszedlem gry o ktorych sie wypowiadam, tak wiec odpusc klapku.

Opublikowano

mam ci zacytować twoją wypowiedź czy mnie przeprosisz teraz ?

Gierki na konsolke sony to był skrót myślowy. Za dużo dla klapka?

Opublikowano

Co wy znowu o tym zabawnym tasiemcu z impotentem w kasku motocyklowym, którego armia porwała jako dziecko i podstawiła za niego terminalnie chorego klona, dzięki czemu ten prawdziwy może odpierać inwazje krasnali z blasterkami. Serio wy o tym serio dyskutujecie, czy tylko jaja sobie robicie i udajecie że traktujecie fabułę Halo poważnie... ? :/

Opublikowano

Mnie uniwersum zaciekawiło, bo lubię takie klimaty (chociaż design przeciwników mi zupełnie nie odpowiada), ale gameplay (Halo 1) mnie skutecznie odrzucił od sprawdzania sequela. Może kiedyś.

O multi nie mówię, bo nie tego się tu tyczy spór.

Po okresie przesytu tematyką Drugiej Wojny Światowej rzeczywiście mamy teraz skrajność w drugą stronę, najwyższy czas, żeby wrócić do tych realiów. Inna sprawa, że najchętniej bym zagrał w coś w klimatach Pierwszej Wojny, całkowicie olana w realiach growych.

Opublikowano

Ja bym zagrał coś z wojny w Korei jak już, albo jak druga wojna światowa to fps w Afryce najlepiej, ale pewnie hamburgery by tego nie kupiły i znowu będzie Normandia albo Pearl Harbor...

Opublikowano

Mendrek się chyba wypalił. Nawet się nie stara.

1/10

Opublikowano

Historia Master Czifa jest równie smutna co pewnego moderatora, mogliby razem usiąść przy piwie, a Czif patrząc na niego bez kompleksów ściągnąć kask.

Opublikowano

Mendrek zajrzal na wiki i ... nic mu nie wyszlo. Gierki z plusa chyba zle na niego wplywaja.

Activision mogloby wydac chociaz jedna czesc Cokfofdjuty w klimatach WWII. Gra by sie sprzedala mimo balasowatosci i dalaby zielone swiatlo innym.

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.