Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano
(pipi) przecież skomentowalem ten filmik a nie gre. Myśl zanim cos napiszesz 

Najpierw wymagaj tego od siebie, później od innych, bo Tobie ostatnio dość często się to zdarza. 

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Teraz to już pieprzenie 3 po 3. Yano skomentował filmik i tyle. Pretensje miej do tego co wrzucił, że wybrał felerny materiał ( albo trolluje ). Ktoś kto nie ograł U też może sobie wyrobić opinię że Drake to dzieciak w ciele dorosłego. 

Anyway, lista najlepszych FPS wg. IGN.

#10 - Quake II
#9 - Counter-Strike
#8 - BioShock
#7 - Halo 2
#6 - GoldenEye
#5 - Call of Duty 4: Modern Warfare
#4 - Halo: Combat Evolved
#3 - Half-Life 2
#2 - Doom

#1 - Half-Life

Wniosek ? FPS umarły w 2007. I ostatni dobry FPS to Call of Duty. Handlujcie z tym.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

No ale po co podkreślasz, że CoD? Przecież chyba każdy się zgadza, że to była dobra gra, zwłaszcza w 2007 roku.

Opublikowano

Żeby sprowokować ludzi do narzekania/hejtowania/wymądrzania się żeby Yano z Ravenem przestali (pipi)ić. Sporo dziadków tutaj co chętnie się posprzeczają co było lepsze 10 lat temu.

No i młodzież rzuci coś w stylu ,, a gdzie jest Killzone " lub ,, jak to nie ma Halo 3 " albo ,,a idź pan w chui Doom to dno " itp.

Jak ktoś ma lepszy pomysł to niech uderza śmiało. Cokolwiek. 

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

a to sorry, rób swoje

Edytowane przez Pawlo

Opublikowano

Teraz to już pieprzenie 3 po 3. Yano skomentował filmik i tyle. Pretensje miej do tego co wrzucił, że wybrał felerny materiał ( albo trolluje ). Ktoś kto nie ograł U też może sobie wyrobić opinię że Drake to dzieciak w ciele dorosłego. 

Anyway, lista najlepszych FPS wg. IGN.

#10 - Quake II

#9 - Counter-Strike

#8 - BioShock

#7 - Halo 2

#6 - GoldenEye

#3 - Half-Life 2

#2 - Doom

#1 - Half-Life

Wniosek ? FPS umarły w 2007. I ostatni dobry FPS to Call of Duty. Handlujcie z tym.

Na liście nie ma  bf1942 wiec lista jest niewiarygodna

Opublikowano

Jest, ale na odległej pozycji, powiem tylko tyle że PlanetSide 2 go wyprzedziło..

Opublikowano

Boli mnie bardzo, że nie wyszedł na PC odświeżony GoldenEye, na PS3 grało się całkiem przyjemnie.

Opublikowano

Jest, ale na odległej pozycji, powiem tylko tyle że PlanetSide 2 go wyprzedziło..

to tylko świadczy jacy debile robili tą listę

Opublikowano

Raven przestań wiedzieć lepiej co chciałem powiedzieć bo to glupie

"Rozmawialismy o master szefie" no to moze kurna rozmawialiscie ale bezemnie. Nie gralem w halo. Nie lubie kosmosu i nie obchodzi mnie zielony szef. Z ciekawości odpalilem filmik zeby zobaczyć top 10 jego wypowiedzi. Jakze wielkie bylo moje zdziwinie gdy sie okazalo ze są to zlepki 2 słów. I wlasnie to i tylko to skomentowalem

Wiec przestań mi wmawiac jakieś brednie

Messer to nawet nie ja wrzucilem ten filmik. Ja tylko go zacytowalem i skomentowalem

Opublikowano

Rozmawialiśmy... bez Ciebie!? CO!? Przecież to jest forum, masz wszystkie tematy od pierwszego posta ever dostępne, możesz sobie w każdej chwili nadrobić ile postów wstecz masz ochotę, to nie jest stream na żywo, nosz ja pierniczę. Temat jest o Master Chefie i nie siedzę w Twojej głowie, by wiedzieć, że odpisujesz tylko w kontekście filmiku, Twojego dzisiejszego obiadu czy może faktycznie w kontekście aktualnego tematu. Zakładam oczywiście to ostatnie. To raz.

Dwa. Co mnie obchodzi filmik. Można go zmontować w jakikolwiek sposób chcesz i pokazać co tylko chcesz. Rozmawiamy o grach, nie o zmontowanych filmikach. One są tylko sposobem przekazywania treści z tych gier. Komentując te treści komentujesz grę, co dobitnie potwierdzasz dalej porównując MC do innych postaci. Już to pisałem. I zarzucam, że porównujesz postać, o której nie masz pojęcia. A Ty brniesz w to całe komentowanie filmiku. Nawet jeśli założyć, że faktycznie komentujesz tylko te 10 tesktów, to:

- po ch,uj

- jaki to ma związek z obecnym tematem

- dlaczego porównujesz jakieś 10 zdań bohatera z całością sylwetek innych bohaterów (znowu wracamy do zarzutu gadania o czymś, czego nie znasz w całości)

Opublikowano

No ale po co podkreślasz, że CoD? Przecież chyba każdy się zgadza, że to była dobra gra, zwłaszcza w 2007 roku.

To była - jest epicka gra.

Opublikowano

#10 - Quake II

#9 - Counter-Strike

#8 - BioShock

#7 - Halo 2

#6 - GoldenEye

#3 - Half-Life 2

#2 - Doom

#1 - Half-Life

Brak takiego UT'99/Wolfenstein:ET w top 10 to niezła kpina. No ale jest za to Bioshock :teehee:

Zresztą takie top FPS'ów mają jedynie wtedy sens jeśli robimy osobny ranking dla singla i multi.

I fakt era świetnych fps'ów już dawno minęła te obecne to tylko jakieś śmieszne wydmuszki w porównaniu do dawnych hitów.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

UT99 I Wolfenstain: ET najlepsze fpsy w multi, wszelkie CoDy I BFy dla gimbusow moga sie schowac!

Opublikowano
czy może faktycznie w kontekście aktualnego tematu. Zakładam oczywiście to ostatnie. To raz.

po to na forum są cytaty żeyś nie miał takich rozterek, czy zacytowałem waszą rozmowe ? nie! zacytowałem filmik, i skomentowałem to co było waśnie w cytacie więc nie brnij już

Komentując te treści komentujesz grę,

no chyba nie za bardzo :/

naprawde coraz głupsze argumenty masz, nie możesz poprostu przyjąć do wiadomości że tym razem trafiłeś kulą w płot i przestać udawać że lepiej wiesz co chciałem powiedzieć? to sie robi idiotyczne

pomyliłeś sie tym razem, za dużo sobie dopowiedziałeś i tyle. nie komentowałem halo i nadal nie koementuje, bo tak jak mowilem nie lubie kosmicznych strzelanek wiec trzymam sie od nich zdala

czy możemy już zakończyć tą farse? czy nadal uważasz że lepiej wiesz co ja sam chciałem napisać?

zacytuje ci tylko jedno zdanie które akurat jest prawdziwe - "nie siedzę w Twojej głowie, by wiedzieć"  - nie siedzisz w moejej głowie wiec przestań udawać że siedzisz. przyjmij do wiadomości i skończ już opowiadać dyrdymały

Opublikowano

Dobra, spoko :D. Nie komentujesz wcale Master Chiefa, ale komentujesz filmik, na którym jest 10 jego "najlepszych" tekstów. Komentujesz same teksty. Ale jednocześnie nie komentujesz Master Chiefa. Piszesz, że Snake czy ktośtam jest ciekawiej napisany, ale wcale nie masz na myśli Master Chiefa, tak? Czyli co, porównujesz... 10 tekstów master chiefa do całych postaci? No i nie zapominajmy, że wcale nie komentujesz Halo, ale filmik! Na którym jest 10 najlepszych tekstów głównej postaci prawie wszystkich odsłon Halo. Aha. No, to ma perfekcyjny sens. Bezbłędna logika.

Ciągle gadasz, że wymyślam, że cośtam i jeszcze ani razu nie odpowiedziałeś konkretnie na moje wytłumaczenia. Whatever.

Opublikowano

Ale w ogole doyebali Counter strike...Jaki? Kuhwa? 1,5/6,Source,C:zero,GO?

Kiedys ogladalem IGN i wielu z redaktorow myslalo,ze call of duty 4 to pierwszy fps od Acti..

Pierwsze miejsce Half life2 Ja yebie..W takim razie co tu robi cs,skoro jedyna czesc jaka ma singla to C:zero, lub deleted scenes.

Nie bedzie lepszej gry esportowej niz Cs.

Opublikowano

20131215144404uid2518.jpeg

PC master race new edition!

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jeszcze nie wyszło, a już wygrało wojenkę na startowe exclusive'y i najlepsze multiplatformy ;p

trollface_17-403125921.jpg

Opublikowano

Jakie exy na Steamboxa ?? Pierwsze słysze.  Toć sami mówili że ich nie będą robić.

Co do multiplatform zgoda, choć i cena adekwatna. I tak każdy wie, że entuzjaści z mega kompami i tak będą grać na megakompach, a ludzie polujący na 5 gier za 5 złotych nawet nie ruszą tego dopóki cena nie spadnie odpowiednio nisko. Anyway, o ile SteamOS i pad od Valve mają rece i nogi, tak tutaj widzę tylko PC w konsolowym kształcie/mniejszej obudowie. 

Śmieszne - konsole przejmują funkcje PC, a PC się konsolizuje ( SteamOS,pad i docelowo pod TV ) xD

Odnośnie Kanter Strajka na liście, to jest to ta najwcześniejsza wersja.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Jakie exy na Steamboxa ?? Pierwsze słysze.  Toć sami mówili że ich nie będą robić.

half-life-3.jpg

Opublikowano

Jakie exy na Steamboxa ?? Pierwsze słysze.

Toż Steambox to PC. Odpalisz na tym niemal każdy tytuł wydany na przestrzeni ostatnich dekad, jak i w przyszłości.

W dodatku bez babrania się w kupowanie "reedycji HD" czy innych gaikaiów. :P

inb4 mmo i indie z pikselami na pół ekranu

konsole przejmują funkcje PC

lolwut?
Opublikowano

A jakie parametry ma ten SteamBox? I ile gry zyskuja na tym ze nia ma windowsa?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Suavek - szeroko pojęty internet, multitasking, multimedia, usługi i cała reszta. Ogólnie to co wszyscy lubią a za co hejtuje się Xbone.

Aaaaa, czyli nowych zapowiedzi eksów nie było. Biorąc pod uwagę że nawet indyki się desantują na PC, exy to są może dla fanów strategii/dziwnych gier. I nie wierzę w exa Half Lajfa 3, bo to byłby środkowy palec wsadzony w oko dla gości z 32 GB RAM.

I pomyśleć, że mówią że nowe konsole nie mają gier, bo tylko po kilka exów xD Serio, dla wydanych już gier się konsoli nie kupuje zazwyczaj. Wii U przykładem.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

szeroko pojęty internet, multitasking, multimedia

Już wywalam swojego lapka przez okno :teehee:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.