Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

mi cały ostatni poziom na normalu dał w kość, a na veteranie poległem tam z 15 razy, z czego 10 przy radosławie. nie, nie jestem ułomny, jeśli chodzi o fpsy. 

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Ja już wcześniej grałem w KZ2, ale usunąłem sejwa i musiałem przechodzić od zera, więc już wiedziałem co i jak mniej więcej.

Opublikowano

Tego już nie pamiętam, ale sam się dziwiłem, że tak łatwo. NIGDY nie gram poniżej normala zazwyczaj hard (chyba, że gatunek mi wyjątkowo nie leży to normal). Zwłaszcza ten Radec z nożykiem był prosty (chociaż straciłem 10-15 minut na uciekanie przed nim- w exach od SONY widać jedna taktyka na bosów jest dobra, bodjaże w U2 było to samo i tam na Hard ostatni boss był banalny-chociaż w trakcie samej gry ginąłem wielokrotnie), a się o nim nasłuchałem jaki kozak. Wystarczyło cały czas (pipi)ć :sorcerer: Nie jestem bogiem CoDa jak HIV, nie śmiem nawet porównywać się do Mazza jeżeli chodzi o skilla w fpsach (widząc jego filmiki z Halo 4 w którym ja ginę jak pies, a on precyzyjnie ściąga heady), ale KZ2 był chyba najszybciej skończonym przeze mnie fpsem.

edit. O właśnie ta akcja przed pałacem była najlepsza do przelecenia na pałę. Im więcej korytarzy tym łatwiej o bieganie z shootem przełączonym na ogień ciągły :D

W sumie często tak jest, że zacinam się w dosyć prostych momentach gry, bo się upieram, że chce to zrobić tak, a nie inaczej. Potrafię zginąć 15 razy w jednym miejscu, które przeciętny gracz przechodzi za pierwszym podejściem. Pewnie każdy tak ma i stąd tak jest, że dla jednego dany fragment jest banalny, a dla innego najtrudniejszy w grze. KZ2 chciałem zaliczyć jak najszybciej- nie powiem, że nie miało to znaczenia w wojence konsolwej z kumplem ;) - i zdziwiłem się, że przy takim podejściu gra okazała się być bardzo prosta.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

bo radek jest prosty, jego ekipa jest trudna

i tak ci nie wierze

Opublikowano

Byłem 2 dni zuchem, nie mógłbym kłamać.

Opublikowano

nie wiem jak ty leciałeś przed pałacem na jana. na veteranie ściągają tam w 2 sekundy. w inne gry graliśmy.

Opublikowano

no ja sie zgadzam z Kazubem.

Z tego co pamietam parenascie razy ginalem w niektorych momentach.

Opublikowano

Ja wbilem platyne wiec moze teraz mi sie wydaje, ze nie bylo tak zle ale dobrze pamietam, ze plac przed radkiem robilem od ostatniego checkpointa (kiedy nadlatuje to latajace go.wno) dobrych 10 podejsc z czego zwycieskie na zyletach (caly czerwony ekran) bo zeby nie respawnowali sie wrogowie musialem schowac sie za winklem drzwi, z ktorych wylazili.

Opublikowano

Nie pamiętam jak na veteranie, ale na elicie KZ2 to jedna z najtrudniejszych gier, jakie przeszedłem. Konkretnie to fragment w pałacu przed walką z Radec'iem.

Opublikowano

Zeratul mowi, ze PS4 jest lepszy niz XOne. Przypominam, ze jeszcze pol roku temu prowadzil tu xboxowa krucjate. 

Opublikowano

To nic dziwnego że zmienił nastawienie jeśli sprzęt go pozytywnie zaskoczył. Kto mógł przewidzieć że sytuacja potoczy się tak a nie inaczej.

Odnośnie filmu Zeratula, jak dla mnie jest on całkowicie uczciwy i bezstronny.  Po prostu wymienił za i przeciw, to co osobiście lubię najbardziej. Odnośnie gier, to się zmieni.

Edit :

A propo Destiny - PS4 ma mieć ekskluzywne DLC do Destiny, jeśli cokolwiek to dla kogoś znaczy ( nie to, że to mi się podoba, ta zabawa w płatne dodatki na wyłącznośc, ale zawsze jakiś plus dodatni jest ).

Dzięki, poprawiłem.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Może to zabrzmi śmiesznie, ale... za wcześnie na to, bo ciągle jeszcze ukazują się duże gry na PS360 ( Destiny, Titanfall, MGS, Dark Souls II itp. ) I co mają być pominięte/nie brane pod uwagę ? Bezsens.

Opublikowano

Zeratul mowi, ze PS4 jest lepszy niz XOne. Przypominam, ze jeszcze pol roku temu prowadzil tu xboxowa krucjate. 

Nie chce mi się oglądać całego, czy zeratul wspomina coś o serwerach PSN? W ch.uju mam moc PS4, jeśli nie zrobią coś ze swoją siecią to dla mnie konsola jest martwa.

Od yebanych 3 dni próbuje ściągnąć te free 2 play gierki i co? Gó.wno

sGpeXjj.jpg

ściągam już te gry od 3 dni i cały czas download idzie jak krew z nosa, download jest u mnie 1-1.5mb/s, a te gierki ściągają się max 10kb/s.

To zdjęcie jest z wczoraj, cały dzień miałem włączoną konsolę. Dzisiaj anulowałem ściąganie i włączyłem od nowa, w międzyczasie dla porównania puściłem ściąganie na X360 i w czasie kiedy Blacklight doszedł do 15%, na X360 zdążyłem zassać całego Far Cry 3.

Z tego co rozmawiałem na PSN nie tylko ja mam problem, googlowałem i okazało się że jest to nagminne.

Jak widać generacja u Sony się zmieniła, a problem tragicznego downloadu nadal istnieje. Powodzenia w ściąganiu 30-40gb gier [*].

Tak się tym wku.rwiłem że puściłem konsolę na allegro, a myślałem że potrzymam do świąt przynajmniej. Może jak będzie mniej ułomna to wrócę do niej, za rok. Także jak ktoś ma mnie na friendliscie to może mnie usunąć.

EDIT: widzę że ktoś nie zniósł kontaktu z rzeczywistością, poczuł ból dupy i dał minusa. Śmiało, dawać więcej.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Nie chce mi się oglądać całego, czy zeratul wspomina coś o serwerach PSN? W ch.uju mam moc PS4, jeśli nie zrobią coś ze swoją siecią to dla mnie konsola jest martwa.

Od yebanych 3 dni próbuje ściągnąć te free 2 play gierki i co? Gó.wno

sGpeXjj.jpg

ściągam już te gry od 3 dni i cały czas download idzie jak krew z nosa, download jest u mnie 1-1.5mb/s, a te gierki ściągają się max 10kb/s.

To zdjęcie jest z wczoraj, cały dzień miałem włączoną konsolę. Dzisiaj anulowałem ściąganie i włączyłem od nowa, w międzyczasie dla porównania puściłem ściąganie na X360 i w czasie kiedy Blacklight doszedł do 15%, na X360 zdążyłem zassać całego Far Cry 3.

Z tego co rozmawiałem na PSN nie tylko ja mam problem, googlowałem i okazało się że jest to nagminne.

Jak widać generacja u Sony się zmieniła, a problem tragicznego downloadu nadal istnieje. Powodzenia w ściąganiu 30-40gb gier [*].

Tak się tym wku.rwiłem że puściłem konsolę na allegro, a myślałem że potrzymam do świąt przynajmniej. Może jak będzie mniej ułomna to wrócę do niej, za rok. Także jak ktoś ma mnie na friendliscie to może mnie usunąć.

EDIT: widzę że ktoś nie zniósł kontaktu z rzeczywistością, poczuł ból dupy i dał minusa. Śmiało, dawać więcej.

Na przyszłość zamiast wydawać pieniądze na nową konsole to zainwestuj w dobry router i dostawce internegowego innego niż Telekomunikacja Polska

Opublikowano

Czy nie uwazacie, ze to juz czas na zrobienie tematu do podsumowania VII generacji konsol wideo? 

nie ? prawdziwy mesjasz nadejdzie w marcu, dużo gier do nadrobienia, wii i może x360 do kupienia. trzeba pograć wąsatym kastratem i pedałkiem w kubraczku. najpierw obowiązki. 

W ch.uju mam moc PS4, jeśli nie zrobią coś ze swoją siecią to dla mnie konsola jest martwa.

zrobią, ale nie od razu. wszystko jest w waszych rękach betatesterzy. kupujcie dużo konsol, liczymy na was i nie zapominajcie na bierząco zdawać raportów z bólu d,upy. trzymajcie sie pozdro.

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Widzę że dałeś minusika i pokusiłeś na mały diss, ale.

Ty zainwestuj w lekcje języka polskiego, skoro czytać nie umiesz.

PROTIP: ściąganie jest prawidłowe na X360, pececie, laptopach, nawet na komórce.

Pacz, wszyscy mają internet z tepsy!

Czekam na kolejne minusy, pewno trolluje i piszę nieprawdę.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Nie zesraj sie z tymi minusami.

Opublikowano

To teraz pytanie, czy za mało szanowałeś PS4 czy za dużo 360, że na jednym masz taka lipę ze ściganiem, a na drugim nie.

Opublikowano

mazeo jaki męczennik, aż mi łza popłynęła

w którego posta chcesz tego minusa ? a huy wszystko jedno

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.