Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Nie zesraj sie z tymi minusami.

I pisze to osoba co daje codziennie Ravenowi po jednym minusie xD

Ontopic

Na Vicie przy moim wolnym internecie gierki pobierają się nawet szybko,dziwne że na ps4 wolno

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Na Vicie mniejszy ruch.

Opublikowano

(pipi)a szprota albo sie ogarniesz i zaczniesz szanować markę na której grasz za pieniądze matki albo zostaniesz oznakowany żarem jak bydło i wrzucony do wilgotnej i śmierdzącej starym exem pieczary iksbotów

nicponiu yebany

Edytowane przez Kazub

Opublikowano
Pacz, wszyscy mają internet z tepsy!

Czekam na kolejne minusy, pewno trolluje i piszę nieprawdę.

Połącz się przez kabel, a nie Wi-Fi, jak ludzie narzekający w twoich linkach. Którzy i tak narzekają na prędkość 300 kbps - 1.2 mbps, a ty masz jako jedyny tylko 10 kb/s. 3 dni ściągać jednego giga i jeszcze (pipi)ić że to standard na PSN, jak tu co drugi ma konsole Sony i może to z łatwością obalić. Zgłoś się z tym wynikiem do jakiejś księgi rekordów dla najwolniejszych stulejarzy, dostaniesz puchar i balon.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Mazzeo ściągaj kiedy konsola jest w trybie czuwania. Wtedy przynajmniej u mnie download leci z pełną prędkością.

messer

na 5 gier wymieniłes tylko jedna, która jest currentgenowym exem. A chyba nikt kto ma PS4/Xone nie będzie ogrywal tych gier na ps360.

Opublikowano

Na przyszłość zamiast wydawać pieniądze na nową konsole to zainwestuj w dobry router i dostawce internegowego innego niż Telekomunikacja Polska

(pipi) prawda. Mam 30MB, kablowke, NAT 1/2 i 2 GB patch do NBA 2K pokazywal mi 15h.

Jak tak mialaby wygladac ich cyfrowa dystrybucja to ja dziekuje.

Wydaje mi sie jdnak, ze niektore gry, latki musza lezec na innych serwerach. Taki Resogun czy Contrast dla odmiany pobralem w mig. Na Vicie jest podobnie czesto.

Opublikowano

mazzeo jeśli sciągasz po wifi a nie po kablu to już masz pierwszego karnego kutasa. jeśli porównujesz marudzenie ludzi ktorzy marudzą na 1mb/s ze swoim 10kb/s i twierdzisz ze wiele osob ma taki problem jak ty to drugi kutas sie należy

a na koniec - jaką masz prędkość netu i jakiego dostawce? nie mow że tepse albo netie

na drugi koniec - te teksty "gra mi sie wolno ściąga wystawiam konsole na allegro" są sttrasznie babskie, w stylu "foch i chuj"

Opublikowano

Zeratul mowi, ze PS4 jest lepszy niz XOne. Przypominam, ze jeszcze pol roku temu prowadzil tu xboxowa krucjate. 

Nie chce mi się oglądać całego, czy zeratul wspomina coś o serwerach PSN? W ch.uju mam moc PS4, jeśli nie zrobią coś ze swoją siecią to dla mnie konsola jest martwa.

Od yebanych 3 dni próbuje ściągnąć te free 2 play gierki i co? Gó.wno

ściągam już te gry od 3 dni i cały czas download idzie jak krew z nosa, download jest u mnie 1-1.5mb/s, a te gierki ściągają się max 10kb/s.

To zdjęcie jest z wczoraj, cały dzień miałem włączoną konsolę. Dzisiaj anulowałem ściąganie i włączyłem od nowa, w międzyczasie dla porównania puściłem ściąganie na X360 i w czasie kiedy Blacklight doszedł do 15%, na X360 zdążyłem zassać całego Far Cry 3.

Z tego co rozmawiałem na PSN nie tylko ja mam problem, googlowałem i okazało się że jest to nagminne.

Jak widać generacja u Sony się zmieniła, a problem tragicznego downloadu nadal istnieje. Powodzenia w ściąganiu 30-40gb gier [*].

Tak się tym wku.rwiłem że puściłem konsolę na allegro, a myślałem że potrzymam do świąt przynajmniej. Może jak będzie mniej ułomna to wrócę do niej, za rok. Także jak ktoś ma mnie na friendliscie to może mnie usunąć.

EDIT: widzę że ktoś nie zniósł kontaktu z rzeczywistością, poczuł ból dupy i dał minusa. Śmiało, dawać więcej.

Nie ma jak to sprzedać konsolę, bo słabo ściągają się jakieś popierdółkowate gry f2f i to nie wiadomo do końca czy nie z winy konfliktu z netem / routerem bo wiele osób bez problemu to pobrało.

Nie zesraj sie z tymi minusami.

I pisze to osoba co daje codziennie Ravenowi po jednym minusie xD

Ontopic

Na Vicie przy moim wolnym internecie gierki pobierają się nawet szybko,dziwne że na ps4 wolno

Oczywiście na twojej PS4 też pobiera wolno ? ;)

Opublikowano

MaZZeo, a poza tym, jak oceniasz PS4 ?

Opublikowano

mazzeo jeśli sciągasz po wifi a nie po kablu to już masz pierwszego karnego kutasa. jeśli porównujesz marudzenie ludzi ktorzy marudzą na 1mb/s ze swoim 10kb/s i twierdzisz ze wiele osob ma taki problem jak ty to drugi kutas sie należy

a na koniec - jaką masz prędkość netu i jakiego dostawce? nie mow że tepse albo netie

na drugi koniec - te teksty "gra mi sie wolno ściąga wystawiam konsole na allegro" są sttrasznie babskie, w stylu "foch i chuj"

jesli sciagasz po wifi.... co za tekst.

Jesli sony naprawdę z(pipi)alo wifi ( 2 raz pod rząd) tzn ze sa idiotami i nie zaslugują na kasę :(

Opublikowano

Wszyscy bez konsoli próbują być mądrzejsi ode mnie. PS4 miałem podpięte ethernetem od jakiegoś czasu. Wszystkie inne urządzenia które mam nie mają problemu z downloadem, niezależnie czy to kabel czy to wi-fi.

Opublikowano

każdy wie, że do 100% wiedzy na dany temat wystarczy forumek i YT a nie konsola czy gierki w posiadaniu..

Opublikowano

Wszyscy bez konsoli próbują być mądrzejsi ode mnie. PS4 miałem podpięte ethernetem od jakiegoś czasu. Wszystkie inne urządzenia które mam nie mają problemu z downloadem, niezależnie czy to kabel czy to wi-fi.

A próbowałeś to ściągać na stand-by? U mnie demko FIFY szło jak krew z nosa, ale odpaliłem tryb czuwania i pobrało się z pełną prędkością. 

Opublikowano

Szewczyk zle sie wyrazilem. Ale wiadomo ze czasem po wifi slabiej idzie niż po kablu. Zwlaszcza jak jest slaby ruter i stoi za ścianą itp

Więc bylo by to jakieś wyjasnienie sytuacji gdyby próbował tylko na wifi

Mazzo próbowałeś kablem wiec spoko. Ale jaki masz net? Predkosc i dostawca?

Opublikowano

Szewczyk zle sie wyrazilem. Ale wiadomo ze czasem po wifi slabiej idzie niż po kablu. Zwlaszcza jak jest slaby ruter i stoi za ścianą itp

mam najtanszy router. Dzielą mnie od niego 3 sciany.

i predkość pobierania mam taką samą jak po kablu. Nie mam traconych pakietów, pingi są praktycznie takie same.

Jedynie ps3 ma zawsze jakies problemy ;) nawet jak stoi metr od routera

Opublikowano

http://youtu.be/2fPUIAkigHM Zeratul mowi, ze PS4 jest lepszy niz XOne. Przypominam, ze jeszcze pol roku temu prowadzil tu xboxowa krucjate.

Nie chce mi się oglądać całego, czy zeratul wspomina coś o serwerach PSN? W ch.uju mam moc PS4, jeśli nie zrobią coś ze swoją siecią to dla mnie konsola jest martwa. Od yebanych 3 dni próbuje ściągnąć te free 2 play gierki i co? Gó.wno sGpeXjj.jpg ściągam już te gry od 3 dni i cały czas download idzie jak krew z nosa, download jest u mnie 1-1.5mb/s, a te gierki ściągają się max 10kb/s. To zdjęcie jest z wczoraj, cały dzień miałem włączoną konsolę. Dzisiaj anulowałem ściąganie i włączyłem od nowa, w międzyczasie dla porównania puściłem ściąganie na X360 i w czasie kiedy Blacklight doszedł do 15%, na X360 zdążyłem zassać całego Far Cry 3. Z tego co rozmawiałem na PSN nie tylko ja mam problem, googlowałem i okazało się że jest to nagminne. Jak widać generacja u Sony się zmieniła, a problem tragicznego downloadu nadal istnieje. Powodzenia w ściąganiu 30-40gb gier [*]. Tak się tym wku.rwiłem że puściłem konsolę na allegro, a myślałem że potrzymam do świąt przynajmniej. Może jak będzie mniej ułomna to wrócę do niej, za rok. Także jak ktoś ma mnie na friendliscie to może mnie usunąć. EDIT: widzę że ktoś nie zniósł kontaktu z rzeczywistością, poczuł ból dupy i dał minusa. Śmiało, dawać więcej.

Ładny dekiel z ciebie xD

http://youtu.be/2fPUIAkigHM Zeratul mowi, ze PS4 jest lepszy niz XOne. Przypominam, ze jeszcze pol roku temu prowadzil tu xboxowa krucjate.

Nie chce mi się oglądać całego, czy zeratul wspomina coś o serwerach PSN? W ch.uju mam moc PS4, jeśli nie zrobią coś ze swoją siecią to dla mnie konsola jest martwa. Od yebanych 3 dni próbuje ściągnąć te free 2 play gierki i co? Gó.wno sGpeXjj.jpg ściągam już te gry od 3 dni i cały czas download idzie jak krew z nosa, download jest u mnie 1-1.5mb/s, a te gierki ściągają się max 10kb/s. To zdjęcie jest z wczoraj, cały dzień miałem włączoną konsolę. Dzisiaj anulowałem ściąganie i włączyłem od nowa, w międzyczasie dla porównania puściłem ściąganie na X360 i w czasie kiedy Blacklight doszedł do 15%, na X360 zdążyłem zassać całego Far Cry 3. Z tego co rozmawiałem na PSN nie tylko ja mam problem, googlowałem i okazało się że jest to nagminne. Jak widać generacja u Sony się zmieniła, a problem tragicznego downloadu nadal istnieje. Powodzenia w ściąganiu 30-40gb gier [*]. Tak się tym wku.rwiłem że puściłem konsolę na allegro, a myślałem że potrzymam do świąt przynajmniej. Może jak będzie mniej ułomna to wrócę do niej, za rok. Także jak ktoś ma mnie na friendliscie to może mnie usunąć. EDIT: widzę że ktoś nie zniósł kontaktu z rzeczywistością, poczuł ból dupy i dał minusa. Śmiało, dawać więcej.

Ładny dekiel z ciebie xD

Ładny dekiel z ciebie xD

Opublikowano

A jakie to ma znaczenie skoro mówię, że wszystkie inne urządzenia, włącznie ze smartfonem po wi-fi, ściągają normalnie?

A jak wytlumaczysz to ze mi 1GB sciaga sie 10minut?

Po wifi i router umieszczony pietro wyzej, bez zabaw w stand by.

Opublikowano

A jakie to ma znaczenie skoro mówię, że wszystkie inne urządzenia, włącznie ze smartfonem po wi-fi, ściągają normalnie?

Po wifi i router umieszczony pietro wyzej, bez zabaw w stand by.

masz słaby internet. Dlatego tak wolno

Opublikowano

Jezu co za ciemnogrod. Siec WIFi moze byc jedynie ograniczana co do przepustowosci (np. macie lacze 60MB, a was router po wifi wysyla maksymalnie 30 - wiec jezeli sieciowka jest sprawna, nie ma utraty pakietow, nie rozlacza was przez awarie routera, to jezeli chodzi o pobieranie nie ma to prawie zadnego znaczenia przy laczach do 30MB/s). 2 rzecz - co nas obchodzi to, ze akurat komus sciaga 1GB w 10 minut? Dokladnie to samo sciagasz, o tej samej godzinie? Bo tak juz ustalilismy, demo pobiera szybciej, a aktualizacje do NBA pol dnia. Rozumiem, ze jak 3/4 osob sie nie moze danego dnia zalogowac do PSNu,a Ty wbijesz piszesz, ze u Ciebie super wszytsko smiga i ze to pewnie wina slabych internetow ?

Prawda jest taka, ze PSN poki co dziala mega niestabilnie, jak i sama konsola. Cala masa ludzi ma z tym problemy i jasne, znajduja sie na pewno wsrod nich narzekacze, ktorzy juz przy testach dostaja komunikat Nat MODERATE, ktorzy dziwia sie ze cos tam im nie dziala... No bo jak qr(pipi) niby jak moze.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Po co w ogóle probujecie jemu wytłumaczyć co ma zrobic by szybciej sie ściągało? Gość kupił dla kilku plusikow Ps4 i tak z zamiarem sprzedaży. Dla niego ważniejsze jest wyjść w temacie z twarzą niz korzystać z czegoś co wiecznie hejtowal XD <Ładny dekiel >

Opublikowano

Pewno wina Microsoftu!

Thanks Microsoft.

Po co w ogóle probujecie jemu wytłumaczyć co ma zrobic by szybciej sie ściągało? Gość kupił dla kilku plusikow Ps4 i tak z zamiarem sprzedaży. Dla niego ważniejsze jest wyjść w temacie z twarzą niz korzystać z czegoś co wiecznie hejtowal XD <Ładny dekiel >

Boże ty widzisz i nie grzmisz. Wszystkie inne sprzęty w domu ściągają pełnym łączem, czy to po wi-fi czy to po kablu, PS3 latami było gnojone za niską prędkość ściągania, to samo jest z PS4, wystarczy zajrzeć do google by zobaczyć że sporo osób ma problem, ale po co, jestem deklem i xbotem to dlatego xD

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

mam najtanszy router. Dzielą mnie od niego 3 sciany.

i predkość pobierania mam taką samą jak po kablu. Nie mam traconych pakietów, pingi są praktycznie takie same.

a to ciekawe bo ja też mam tani ruter i w porpzednim mieszkaniu dzieliły go 2 ściany od laptopa i ps3, i zarówno lapek jak i ps3 miały bardzo słaby zasięg, ze 2 kreski z 5, czasem spadało do jednej a nawet do zera. prędkość mierzona na stronkach do pomiaru była jakieś 40% względem kabla

na ps3 jak chcialem grac w online to musialem kablem podłączać żeby mieć pewność ze mnie nie rozłączy

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Pewno wina Microsoftu!

Thanks Microsoft.

Boże ty widzisz i nie grzmisz. Wszystkie inne sprzęty w domu ściągają pełnym łączem, czy to po wi-fi czy to po kablu, PS3 latami było gnojone za niską prędkość ściągania, to samo jest z PS4, wystarczy zajrzeć do google by zobaczyć że sporo osób ma problem, ale po co, jestem deklem i xbotem to dlatego xD

To jesli wiesz ze ludzie maja z tym problem a problem zostanie rozwiazany i tak i tak to czemu mowisz ze sprzedajesz konsole bo internet chodzi wolno?

Innym jak widac chodzi wszystko ok, wiec nie jest to problem dotyczacy wszystkich by mowic ze PSN jest do dupy, jest to problem potrzebujacy czasu a w szczegolnosci teraz bedzie zdecydowanie bardziej sie nasilal bo ida swieta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.