Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Czyli Twój argument, Tak tak, Origin zawyża prędkość mimo że ściągnąłem 4GB w 2 godziny, trzymajcie mnie :F, to żaden argument.

Niech go ktoś zniszczy już, nie lubię przerywać dobrych filmów, a ile można siedzieć na tym forum...

Edytowane przez Pawlo

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

PS4 - konsola dla szlachty/bogaczy z szybkim netem. 

Opublikowano

A tymczasem dokładnie 30 minut temu padło PSN :P (już działa)

U mnie na PS3 osiągam zazwyczaj 80-90% swojego łącza (100% chyba nigdy). W dzień mam 8mbps (1MB/s), w nocy 16mbps. Na PS3 jest to odpowiednio ok 7mbps i 13-14mbps.

Od czasu do czasu zdarza się, że transfer z samego PSN jest lipny (2-4mbps).

Opublikowano

a skoto ma 1.4 mega bita to jest możliwe żeby ściągał z prędkością 0.8 mega bita (800 kilo bitów) tak jak pokazał na zdjęciu z orgina

Od kiedy Origin, steam albo cokolwiek innego pokazuje ściąganie pliku w kilo albo megabitach?

Durniu

Opublikowano

..tym razem wygrałeś

czyli poprostu ps4 wolno ci zasysa bo go nie szanujesz

no i przez radiówke

Edytowane przez Yano

Opublikowano

K oznacza kilo, pytanie czy wiesz co oznacza B?

e: ninja edit, nie zacytowałem :(

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Niech się żaden admin nie waży zmieniać Yano tego podpisu, broń Borze.

Opublikowano
broń Borze

a tobie niech wsadzą "nie znam ortografii ale sie wypowiem"

ja przynajmniej potrafie przyznac sie do błedu, rzeczywiscie w koncu sie zamotałem przez to że mazzeo najpierw wsadza wyniki ze speed testu podczas któych miał odpalone 10 pobierań w tle i zaniżył wynik do 1.4Mb a potem pokazuje że ma więcej

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Pogłoski o twojej inteligencji są mocno przekoloryzowane.

Potrafisz się przyznać, ale wcześniej napiszesz 50 postów, którymi świętego z równowagi wyprowadzisz.

Edytowane przez Pawlo

Opublikowano

Nie wiadomo w sumie, screenem nie chce zarzucić. Ale beki z SONY też nie ma, Częstochowa obroniona.

Opublikowano

no chyba super

Opublikowano

samsung byłby w stanie zrobić jakąś sensowną konsole i np. zająć miejsce microsoftu ?

Opublikowano

samsung byłby w stanie zrobić jakąś sensowną konsole i np. zająć miejsce microsoftu ?

pytasz o firmę, która weszła na szczyt po trupach i kałużach krwi. jestem sceptymistą.

Opublikowano

pytasz o firmę, która weszła na szczyt po trupach i kałużach krwi. jestem sceptymistą.

KIM?? :teehee:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

słoworobienie

Opublikowano

KIM?? :teehee:

żart, połączenie sceptyka z pesymistą, ojnk

Opublikowano

a polączysz sceptyka z optymistą?

zatkao kakao

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

a polączysz sceptyka z optymistą?

zatkao kakao

Sceptomista?  :teehee:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.