Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

jednoczesnie smiejesz sie z Bravely Default które jest niczym innym jak hołdem złotej ery jrpg z psx - wielkich genialnych produkcji, z basniowymi swiatami, turowym systemem walki, recznie rysowanymi tlami 2d i walkami w 3d. No tak....zapomnialem Ty pewnie wolalbys by taki Final Fantasy IX czy Vangart Story czy Chrono Cross za głównego bohatera miał męskiego Rico, a ostatnim bossem był ociekający testosteronem Visari

ps. co nie stworzysz w lbp i tak jest obleśnie swiiitaśne

Edytowane przez Ficuś

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Jest co prawda Remote Play ale to nie to samo, co gra pisana pod Vitę.

Połowa gier to gry prosto z PS3, więc ja bym powiedział, że to jest prawie to samo :teehee:. Duże gry na małym ekranie.

Opublikowano

Jak tam, Nintendo już zaktualizowało swoje mapy? Bo ostatnio to chyba mieli taką z 1795 ;)

TIP:

3 rozbiór Polski

Opublikowano

Nie chodzi o męskość, bo ja też od czasu do czasu (OD CZASU DO CZASU) lubię sobie pooglądać Cartoon Network czy Disney XD w przerwach między Filmboxem, Ale Kino czy CBS Europa...

a Naruto nałogowo oglądasz w przerwach między Cartoon Network czy Ale Kino?

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Dice powinno dostać Złotą Kupę w kategorii "wydawanie anty-patchów" ;)

Opublikowano

Z jednej strony można ich zrozumieć - BF to duża gra, skomplikowana, rozbudowana, która wykonuje jakieś niezliczone miliony obliczeń na sekundę i do tego przyzwoita graficznie. W sumie ciężko jest opanować tak duży kod. Z drugiej strony pamiętam że kiedyś konkurentem dla BF-a na polu fps-ów w stylu "żołnierze vs. pojazdy" BF miał na krótko konkurenta w postaci Delta Force Extreme, i choć odstawała popularnością i graficznie, to jednak miała niezwykle rozbudowany edytor i ludzie tworzyli chyba nawet swoje pojazdy, i na planszy potrafiły latać Mi-26 obok Chinooków, i ogółem nie pamiętam by były tam jakieś większe bugi. Szkoda, że Novalogic się praktycznie rozpadło... :/

Opublikowano

PC

na PS4 sporo poprawek, ponoć już się gra nie crasuje, naprawili wyszukiwanie serwerów, dodali kolejki i ogólnie sporo zmian.

Opublikowano

no wlasne sie zastanawialem do jakiej rasy naleze, bo nie zauwazylem tego typu bledow.

Wczoraj takze w koncu posiedzialem dluzej z nowym NFS - gra jest mega niedoceniona, open word jak w Horizon, zmienne warunki pogodowe, pora dnia, graficznie - rewelacyjnie - jakby jeszcze bylo 60 klatek zamiast 30 to w ogole bylby orgazm.

Opublikowano

Wiadomo że dla nas to beka, ale są ludzie ( chorzy, niepełnosprawni itp. ) którzy inaczej nie mogą. 

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Nie mowilem wam, wczoraj gralem troche na X1

Pad od X1>DS4 a wibracje pod lewym trigerem podczas hamowania w forzie lub prawym podczas utraty przyczepnosci bo dodalo sie za duzo gazu doprowadzily mnie do orgazmu.

Opublikowano

Pad od X1>DS4 a wibracje pod lewym trigerem podczas hamowania w forzie lub prawym podczas utraty przyczepnosci bo dodalo sie za duzo gazu doprowadzily mnie do orgazmu.

Wibracie w DS4 to w ogole jakis zart.

Szkoda, ze nie ma jakiejs przejsciowki na pad od Xbox One - od razu bym kupil.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wibracie w DS4 to w ogole jakis zart.

Szkoda, ze nie ma jakiejs przejsciowki na pad od Xbox One - od razu bym kupil.

Ja tak samo, w szczegolnosci z uwagi na bezuzyteczny touchpad na padzie ktorym nie mozna nawet internetu przegladac - lol
Opublikowano

Amazon just published the list of its “Best of 2013″ for games.

1. The Last of Us
  2. Rogue Legacy
  3. The Legend of Zelda: A Link Between Worlds
  4. Tearaway
  5. Grand Theft Auto V
  6. Bioshock Infinite
  7. Rayman Legends
  8. Divekick
  9. Super Mario 3D World
  10.  Ni No Kuni: Wrath of the White Witch

http://www.dualshockers.com/2013/12/17/amazon-ranks-the-last-of-us-as-best-game-of-2013-ni-no-kuni-closes-top-10/

Opublikowano

a tu lista od Edge:
Best game
1. Grand Theft Auto V
2. The Last of Us
3. Tearaway
4. Super Mario 3D World
5. Assassin's Creed IV: Black Flag
6. Fire Emblem Awakening
7. Rayman Legends
8. The Stanley Parable
9. Dota 2
10. Papers, Please

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.