Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

szeptem tylko napisze, że w obu listach tearaway>sm3dw..... :whistling:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

AC IV? hahah, dobre sobie.

lepsze niz tlou :)
No raczej, w TLOU nie poplywa sie statkiem.
Opublikowano

Szewczyk woli AC, bo w takim świeci by się odnalazł jako majtek na pokładzie, szorowanie pokładu, butów kapitana czy jego dupy, a w TLoU przy pierwszej okazji kliker by go dziabną, bo ma za krótkie nóżki aby uciec przed stworzeniem, które zamiast mózgu ma grzyba.

Trafiłem?

Opublikowano

AC IV jest zayebiste, ale do GTA i TLOU startu nie ma

Opublikowano

Odnośnie GOTY, to na gafie robią listę z ilością nagród jakie gry dostają i na razie wygląda to tak:

The Last of Us - 26.5*

Grand Theft Auto V - 21.5*

BioShock Infinite - 4

Animal Crossing: New Leaf - 1

Brothers: A Tale of Two Sons - 1

Dragon's Dogma: Dark Arisen - 1

Luigi's Mansion: Dark Moon - 1

Metal Gear Rising: Revengeance - 1

Papers, Please - 1

Tomb Raider - 1

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=734511

Opublikowano

Amazon just published the list of its “Best of 2013″ for games.

1. The Last of Us
  2. Rogue Legacy
  3. The Legend of Zelda: A Link Between Worlds
  4. Tearaway
  5. Grand Theft Auto V
  6. Bioshock Infinite
  7. Rayman Legends
  8. Divekick
  9. Super Mario 3D World
  10.  Ni No Kuni: Wrath of the White Witch

http://www.dualshockers.com/2013/12/17/amazon-ranks-the-last-of-us-as-best-game-of-2013-ni-no-kuni-closes-top-10/

Wreszcie ktoś docenił tą perełkę, jaką jest Rogue Legacy! Obok Papers, Please i GTA V moje 2013 GOTY, choć od razu przyznaję, że w SM3DW nie grałem, tak samo w nową Zeldę. Wiara w branżowe media troszeczkę odzyskana (ale zaraz znowu wyjdzie jakaś lista, gdzie ACIV jest w pierwszej piątce i od razu czar pryska).

Opublikowano

Tak, kupiłem bardzo krótko po kupnie PS3, przecież ta gra to był jeden z głównych powodów, że wreszcie na zakup czarnuli się zdecydowałem. Swojej opinii nt. tej gry nie chcę wysławiać publicznie ze względu na jej kontrowersyjność, musicie się zadowolić moim biadoleniem na Uncharted.

Opublikowano

tak. a ewa ***** w ***** akcie.

Opublikowano

Szewczyk woli AC, bo w takim świeci by się odnalazł jako majtek na pokładzie, szorowanie pokładu, butów kapitana czy jego dupy, a w TLoU przy pierwszej okazji kliker by go dziabną, bo ma za krótkie nóżki aby uciec przed stworzeniem, które zamiast mózgu ma grzyba.

Trafiłem?

Masz plusa jak wroce na chate :D

Widze w temacie od ND stara spiewka ze samograje a jestem ciekawy ile osob w ogole zobaczylo na wlasne oczy ich gry? Kilka osob juz zaprezentowalo poziom swojej wiedzy w postach aka wypowiadanie sie o grach na ps3 po ograniu tytulow tylko z plusa albo mistrz multiplayera ktory swojego skilla zawdziecza lagom.

Gralem w Uncharted 2 I 3 I jakos nie zaliczam tych gier do samograjow. No chyba ze teraz jest jakas moda w gimnazjum na przechodzenie gier na jednym zyciu albo masterowaniu Demon Soulsow?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Widze w temacie od ND stara spiewka ze samograje a jestem ciekawy ile osob w ogole zobaczylo na wlasne oczy ich gry? Kilka osob juz zaprezentowalo poziom swojej wiedzy w postach aka wypowiadanie sie o grach na ps3 po ograniu tytulow tylko z plusa albo mistrz multiplayera ktory swojego skilla zawdziecza lagom.

Gralem w Uncharted 2 I 3 I jakos nie zaliczam tych gier do samograjow. No chyba ze teraz jest jakas moda w gimnazjum na przechodzenie gier na jednym zyciu albo masterowaniu Demon Soulsow?

w U1 i U2 mam platynę. W u3 nie zrobiłem bo juz nie mogłem znieśc tej gry.

jedyny trudny moment w jaki w tej grze był to w u2 na crushing plac przed biblioteką(?). Reszta banalna

Opublikowano

Mazzea przerosła nowa generacja - nie potrafił ściągnąć gry z internetu. Na szczęście już koniec męczarni z tymi skomplikowanymi urządzeniami, aktualnie u Mazzeo na chacie:

Uo6Ilaf.gif

Nie używaj tak wspaniałego gifu do takich pierdół. Gówniarzeria nie ma żadnych świętości. 

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Grałeś chociaż w AC4 czy tylko filmiki na YT? xD

Opublikowano

Nie trzeba grać w czwórkę, żeby wiedzieć, że seria AC ma spier.dolony system poruszania się dla niepełnosprawnych.

Opublikowano

Zapomniałeś o walce mate5 :>

Opublikowano

No to pisalem że w tej kwestii się nic nie zmienia i irytuję ale gra naprawdę nie jest zła jak to Yeti tu sugeruje 

Opublikowano

Nie trzeba grać w czwórkę, żeby wiedzieć, że seria AC ma spier.dolony system poruszania się dla niepełnosprawnych.

Seria AC to odzwierciedlenie wszystkiego, co jest złe w obecnej branży.

Opublikowano

pamiętam jak lata temu kolega pokazał mi na pc jak biega sobie po dachach naciskając strzałkę w górę na klawiaturze swojego świeżo zakupionego pieca przeznaczonego do gejmingu. potem skoczył z wysoka w kierunku stojącego nieopodal stogu siana. pomyślałem sobie wtedy w duchu: "to początek końca". nie zdawałem sobie sprawy jak bardzo profetyczne okażą się moje słowa.

tzn. myśli.

Opublikowano

To na coda w takim razie nie ma okreslenia xD

Opublikowano
Seria AC to odzwierciedlenie wszystkiego, co jest złe w obecnej branży.

chyba raczej seria COD

AC mimo uproszczeń przynajmniej doistarcza zawsze fajny świat i dużo contentu, a nie single z 5 godiznnym skryptem i multi kopiuj/wklej od 5 lat takie samo (+ mega drogie dlc)

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Zeby stawiac tlou nizej niz ac trzeba miec albo dziwne poczucie humoru albo byc slepo zapatrzonym w ta serie. Ac4 jest calkiem fajne ale to juz coraz mniej ac a coraz bardziej "wycisnijmy kase z tego tytulu robiac z niego inna gre."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.