Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

a władza patrzy i nic nie zrobi, na co idą moje podatki ja się pytam?

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Czy możecie przestać cytować posty Dratewki? Z góry dzięki.

Opublikowano

poszedł raport już dawno i posta już chyba nie ma 

(pipi)a to serio pewnie było :(

perma bana mu. u mnie karzeł ma jechane do końca tego forum 

Opublikowano

A co takiego napisał Szewczyk?

EDYTA: Jak spoilery jakieś, to przypadkiem ich nie powtarzajcie :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

no jeśli to był prawdziwy spoiler o TLOU, a Szewczyk jeszcze zostanie kiedyś odbanowany, to przyrzekam, spalę komuś chatę...

Opublikowano

Nic nie mówię poza tym że nie macie się za bardzo czym przejmować. End of story.

Opublikowano

Pierdzielę, strach zaglądać do jakiegokolwiek tematu.

Opublikowano

To fake spoiler był. Ale i tak chamskie bo zaraz jak człowiek gra to w pamięci ma tego spoilera.

Opublikowano

udusze, utopie, a potem jeszcze raz udusze i znowu utopie

może prawda, może nieprawda, a może częściowo prawda. tak czy siak HUYOWO. a mogłem brać zaraz po premierze

Opublikowano

Szewczyk poleciał ? Grono Master Race skurczone o 30 % na forumku.

No i wiadomo, kara za nieogranie GOTG musi być.

Opublikowano

Figaro nie dość że nie ma plusa, to pół roku po premierze nadal ma nie ograne TLOU, gdzie miłość do Sony, czyżby płomień przygasł?

miłość do sony to wy sobie wymyślaliście, moje serce leży u nintendo <3 jeszcze uncharted 3 mam do ogrania ;< a plusa nie lubię.

Opublikowano

Powiem tak. TLOU jest tak niesamowitą grą, że nawet jakby się znało prawdziwe zakończenie (nie wiem czy szpicu pisał prawdziwego czy nie, nie było mnie przy tym), to i tak jest to w sumie tylko wisienka na torcie. Cała gra jest bogata w niuanse, twisty, dialogi - dlatego tak czy siak warto (a nawet wypada) w to zagrać. Ba, nawet ja ograłem ;) (czyli ten który ponoć tylko w gierki z Plusa gra) Ba to zakończenie staje się w pełni zrozumiałe, gdy przejdzie się tą grę kawałek po kawałku :)

Opublikowano

No, MS pewnie przekonany będzie że przynosi ogień do platońskiej jaskinii, a tu ludzie z DS4 w dłoni patrzą na tych gości i wracają do grania na PS4 rzucając tylko: "a idź pan w ch... " ;)

Opublikowano

Jestem ciekawy czy gry z premiery XO 2013 będą u nas sprzedawane w pełnej cenie. Pewnie tak.

Opublikowano

A czy tak wiele stracą ci, co wstrzymali się z zakupem PS4, bo czekają na Xboxa w 2014? Fifa, strzelanka która raz działa a raz nie i druga strzelanka, która po 2 dniach od premiery zasra.ła cały pchli targ xd.

A, no i need for speed, którego biorą za 240 zł w akcie desperacji, bo w coś trzeba grać.

Opublikowano

Powiem tak. TLOU jest tak niesamowitą grą, że nawet jakby się znało prawdziwe zakończenie (nie wiem czy szpicu pisał prawdziwego czy nie, nie było mnie przy tym), to i tak jest to w sumie tylko wisienka na torcie.

Nie zgadzam się. Zakończenie TLoU to jedno z najlepszych zakończeń jakie znam od lat. Niewymuszone, nie naciągane, ludzkie, logicznie. Jasne, można ograć bez i tego, ale to tak jak przestać oglądać mecz w 87 min. a do 90 padają 2 gole i wyrównanie i dogrywka. A później przejrzeć portale, klepnąć się w głowę i powiedzieć ,, ja pier .. ".

Odnośnie dalszej części cytatu,

Mi się strasznie podoba pomysł na motyw eskploracji w grze - nie znajdujemy tylko samych itemków, ale też listy, pamiętniki, i inne pamiątki po ludziach którzy byli przed nami. Po raz pierwszy w grze sam myszkowałem byleby tylko znaleźć jak najwięcej takich smaczków , poza nieśmiertelnikami Świetlików.

Żałuję, że nie będzie Isha w DLC, bo końcówkę Left Behind znamy z gry. Choć w sumie smutny los Isha też...

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

No, MS pewnie przekonany będzie że przynosi ogień do platońskiej jaskinii, a tu ludzie z DS4 w dłoni patrzą na tych gości i wracają do grania na PS4 rzucając tylko: "a idź pan w ch... " ;)

Wrócą do grania w Ghosts, jak większość ludzi którzy streamują na twitchu? xD

Opublikowano

>szanuj PlayStation

>nie ograj TLOU w ciągu pół roku od premiery

masz za swoje ;/

Żal mi ludzi którzy mają PS3, a nie ograli RDR i TLoU, serio.

Niektórzy tu czekają na edycje plusową, mam nadzieje, że nigdy nie wyjdzie. <nie ma litości dla cebuli>

Edytowane przez YETI

Opublikowano

hahaha beka z xdałna, turniej w KI, gra o kase, a tutaj dostajemy piękny komunikat podczas rozgrywki 6:30

a podobno zdjęli te wszystkie DRM'y XD i te zapytanie, w darmowej grze lol

Edytowane przez mersi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.