Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

zaraz usłyszysz, bys zmienil router, dostawce internetowego, miejsce zamieszkania...

Opublikowano

Prędzej to PS4 ma zje.baną karte sieciową która nie wyrabia takiej prędkosci

Router mam w cenie ps3 :sorcerer:

Mimo to i tak będzie jak mówisz :D

Edytowane przez Codename

Opublikowano

^^ no i nie szanuje Sony! Więc dlaczego mieliby go łączyć z serwerami, gdzie może osiągnąć pełną prędkość sciągania?

Opublikowano

Pliki pewnie nie leżą na jednym serwerze, więc może zależy na które akurat trafisz ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Zyebane to sa serwery, na których te pliki sa porozmieszczane. Wszystko co związane z BF4 leci jak krew z nosa, a np. wczoraj jak wrzucilem demko Lego Marvela to te chyba 1,4 giga w dosłownie parenaście minut sie sciagneło (łącze 60Mb/s).

Opublikowano

Dodatek do BF4 ściągałem przez cały pierwszy etap KZ:SF (akurat przechodziłem ten level), ile to może trwać, około 15 minut?

3176996134.png

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Sam mam radiówkę i to bez jakieś super prędkości, więc jeśli Sony nie poprawi swej sieci, to takiego wała i nie płacę za to 180 zł, lol. PSN na PS3 nie jest taki zły, ale ostatnio przesadnie rozłącza (pewnie wina PS4).

Opublikowano

Na bank to poprawią i z każdym kolejnym miesiącem będzie co raz lepiej. Dostaje im się z każdej strony, że to wolno czy słabo działa, chociaż np. ja narzekać nie mogę. Patche ściągają się momentalnie.

Opublikowano

Tymczasem na PSN 

(Internet 250MB/s)

CIACH

Robiłeś myk easye'a z tym googlowskimi adresami sieci ? Mu pomogło bardzo. Routera i miejsca zamieszkania zmieniać nie musisz skoro taka pierdoła może pomóc.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ja tam problemów ze ściąganiem nie miewałem na ps3. Jedynie mi raz coś się zwaliło jak prawie 12 GB gierki pobrałem i musiałem targać od nowa. Na ps4 to poprawili i tak jak w torrentach ściaga się od momentu, gdzie zerwało, czy dalej po staremu?

Opublikowano

Ten myk nie pomogl jezeli chodzi o mnie. Ogolnie PSN dobrze mi chodzi nie liczac slabego downloadu. Predkosc sciagania to 1MB/s, czasem jest 2MB/s. Lacze 30Mb/s wiec predkosc sciagania powinna spokojnie przekracz 3MB/s ale nic z tego jezeli chodzi o PS3/PS4. Wczesniej mialem lacze 60Mb i tak samo bylo. Oczywiscie na kazdym innym sprzecie leci z maksymalna predkoscia.

Opublikowano

@Ins - szkoda, co poradzić. Przydałby się jakiś ziomal co ogarnia te sprawy na forumku i coś by doradził. Anyway, może to pomóc innym więc warto o tym wspomnieć.

Opublikowano

Tak czy inaczej skoro teraz biorą kasę za granie online to muszą to wcześniej czy później zrobić tak, aby normalnie działało wszystkim. Do tej pory było niby za friko.. ale teraz nie powinno byc taryfy ulgowej.

Opublikowano

uwaga przedstawiam poprawionego nextgenowego kinekta!

kurfa ssytem walki i wykrywanie ruchów tak samo z(pipi)ane jak w starym kinekcie, dodatkowo jakieś błędny sie pojawiają i nogi postaci są jak naleśniki wtf

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Nie oglądajcie ten koleś jest zbyt śmieszny.

Opublikowano

Ostatnio płakał jakie to Youtube jest (pipi)owe przez bite 20 min to samo

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Kinect dobrze wykrywa ruchy i dobrze działa jak ktoś zrobi porządną grę a nie jak zrobi jakieś (pipi), ale skąd Yanusz może to wiedzieć przecież

niewiemalesiewypowiem

Opublikowano

Ten myk nie pomogl jezeli chodzi o mnie. Ogolnie PSN dobrze mi chodzi nie liczac slabego downloadu. Predkosc sciagania to 1MB/s, czasem jest 2MB/s. Lacze 30Mb/s wiec predkosc sciagania powinna spokojnie przekracz 3MB/s ale nic z tego jezeli chodzi o PS3/PS4. Wczesniej mialem lacze 60Mb i tak samo bylo. Oczywiscie na kazdym innym sprzecie leci z maksymalna predkoscia.

Kurde dziwne macie te statystyki. Na chwile obecna od niedawna mam neta 120 mega, download na psn mam 7.1 mb/s wg tego co mialem ostatnio. Nie jest taki straszny ten download na psn wg mnie.
Opublikowano

Beka, okazuje się, że CPU również jest mocniejsze w PS4. Beczqa. Jedyny rejon, gdzie Xbone wygrywa, to ilośc wejśc HDMI.

Opublikowano

Tutaj chodzi tylko i wylacznie o servery. Nie wiem o co w tym chodzi, ale od momentu premiery PS3 2 razy sie przeprowadzalem, 4 zmienialem providera i mialem 5 roznych routerow. Jedyny plus jest taki, ze po zmianie wyglady PS Store nie mam juz tragicznych tranferow rzedu 200KB/s, ale nadal nie wykorzystuje nawet polowy mozliwosci lacza.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.