Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Beka, okazuje się, że CPU również jest mocniejsze w PS4. Beczqa. Jedyny rejon, gdzie Xbone wygrywa, to ilośc wejśc HDMI.

MS kaze wyrzucic Kinecta przez okno i juz magicznie podskoczy moc Xbona  :teehee:

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Beka, okazuje się, że CPU również jest mocniejsze w PS4. Beczqa. Jedyny rejon, gdzie Xbone wygrywa, to ilośc wejśc HDMI.

A całkiem niedawno na GAFie czytałem jak ktoś pisał o CPU z wyższym taktowaniem w Xbone to ludziska pisali że to większego znaczenia nie ma, liczy się GPU. Punkt widzenia...

Opublikowano

A całkiem niedawno na GAFie czytałem jak ktoś pisał o CPU z wyższym taktowaniem w Xbone to ludziska pisali że to większego znaczenia nie ma, liczy się GPU. Punkt widzenia...

Bo się liczy. Po prostu bawi mnie, że i tutaj również Xbone upadł. Tym bardziej, że nasz kłamczuszek Penello mówił coś odwrotnego.

Opublikowano

ZAGŁUSZAJ PRAWDĘ ILE TYLKO ZECHCESZ, SZCZELANKOMANIAQ

anyway

<rispekt do GS>

Opublikowano

Ten ból dupy w komentarzach <3

Opublikowano

kurde zelda goty?

mam 3dsa a mimo to nie mam najmniejszej ochoty kupić tej gry, zachwyty spływają po mnie jak po kaczce... bieganie i machanie mieczem widziane od góry?

jasne wiem że straszliwie to uprościłem, ale kurde gdzie wtedy było TGA5 i TLOU? ja sie pytam!

Kinect dobrze wykrywa ruchy i dobrze działa jak ktoś zrobi porządną grę a nie jak zrobi jakieś (pipi)

to czemu MS nie rozdaje developerom jakiegoś silnika wykrywania ruchu tylko pozwala im odwalać taką kaszane?

zresztą kurna.... obrońco kinekta (chyba nawet don go nie broni) pokaż mi JEDNĄ gre na starego albo nowego kinekta która za(pipi)iscie interpretuje ruchy i pozwala na realną kontrole nad grą a nie chaotyczne machanie przeszczepami?

i przy okazji - wyjaśnij czemu cudowny kinekt 2 ledwo rozpoznaje ruchy ręką gdy joe próbuje w menu konsoli odpalić gre i kwituje to "kurfa wolał bym nacisnąć guzik" ?

Edytowane przez Yano

Opublikowano

kurde zelda goty?

mam 3dsa a mimo to nie mam najmniejszej ochoty kupić tej gry, zachwyty spływają po mnie jak po kaczce... bieganie i machanie mieczem widziane od góry?

jasne wiem że straszliwie to uprościłem, ale kurde gdzie wtedy było TGA5 i TLOU? ja sie pytam!

tak to mozna wiekszosc gier strescic, gta to od kilkunastu lat strzelanie i podprowadzanie samochodow. Fajnie że gra z przenośnej konsoli została doceniona, bo dosc mam strzelanek wszelkiej masci z duzych konsol.

Opublikowano

Kinect dobrze wykrywa ruchy i dobrze działa jak ktoś zrobi porządną grę a nie jak zrobi jakieś (pipi)

to czemu MS nie rozdaje developerom jakiegoś silnika wykrywania ruchu tylko pozwala im odwalać taką kaszane?

A czemu Knack jest guwnem? Bo zajęli się nim nieodpowiedni ludzie? Mieli mało czasu? Mało pieniędzy?

Możliwości sprzętu oceniasz pod kątem najgorszej gry jaka na nią wyszła?

zresztą kurna.... obrońco kinekta (chyba nawet don go nie broni) pokaż mi JEDNĄ gre na starego albo nowego kinekta która za(pipi)iscie interpretuje ruchy i pozwala na realną kontrole nad grą a nie chaotyczne machanie przeszczepami?

Child of Eden, Nike Kinect, Dance Central 1-3, to te gry które testowałem.

i przy okazji - wyjaśnij czemu cudowny kinekt 2 ledwo rozpoznaje ruchy ręką gdy joe próbuje w menu konsoli odpalić gre i kwituje to "kurfa wolał bym nacisnąć guzik" ?

Może jest upośledzony, po tym filmiku z płaczem o jutuba można mieć takie przypuszczenia.

Opublikowano

podsumowanie ps plus w 2013.

Opublikowano

Bo to prawda w 100 %. Gry są limitowane przez GPU, nie CPU.

Opublikowano
A czemu Knack jest guwnem? Bo zajęli się nim nieodpowiedni ludzie? Mieli mało czasu? Mało pieniędzy?

to jedyny argument? pojechać po gownianym knacku?

świetnie, przyznaje zże knack jest gowniany

ale to nie wyjaśnia dlaczego microsoft jako producent urządzenia nie rozdał developerom narzędzi które pozwalają wykorzystać jego cudowną moc!

dlaczego?

dlatego że MS sam nie ma odpowiednich narzędzi?

czy dlatego że kinekt 2 ssie pałe tak samo jak jedynka?

w obu przypadkach twój argument o nieudolności twórców także ssie pałe

Możliwości sprzętu oceniasz pod kątem najgorszej gry jaka na nią wyszła?

wszystkie są najgorsze!

wszystkie zbierają nagrody najgorszej gry roku

Child of Eden, Nike Kinect, Dance Central 1-3, to te gry które testowałem.

to są gry w których sterowanie nie sprowadza się do chaotycznego machania grabiami?

jesteś tego pewny?

Może jest upośledzony, po tym filmiku z płaczem o jutuba można mieć takie przypuszczenia.

JAAAAASNE!!

ktoś śmiał źle sie wyrazić o kinekcie to odrazu jest upośledzony!

przecież oczywiste jest dla KAŻDEGO że naciśnięcie guzika jest szybsze i wygodniejsze niż machanie ręką i próba najechania na odpowiednie pole. nieważne czy angry joe jest upośledzony, czy był zły na chamskie zagrywki jutuba. oczywiste jest że naciśnięcie guzika jest szybsze i łatwiejsze niż cokolwiek co pokazał kinect

ale ty nie masz żadnych argumentów więc musisz sugerować niedorozwój?

(pipi)nij sie w ten pusty baniak

Opublikowano

ale to nie wyjaśnia dlaczego microsoft jako producent urządzenia nie rozdał developerom narzędzi które pozwalają wykorzystać jego cudowną moc!

dlaczego?

No a czemu glowny projektant PS4 zrobil taka goowniana i brzydko wygladajaca gre ? Ehh Yano.

to są gry w których sterowanie nie sprowadza się do chaotycznego machania grabiami?

jesteś tego pewny?

Ja jestem pewien Dance Central, Child of Eden i Your Shape Fitness Evolved. No ale ty wiesz lepiej mimo, ze cala swoje wiedze wyjmujesz z dupy.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Lol, sam się yebnij w ten pusty łeb bo zgodnie z podpisem nad avatarem jak zwykle wiesz lepiej, mimo że nie masz xboxa, nie masz kinecta, nie grałeś na nim i opierasz się na tym że Joe nie potrafił się nim obsłużyć. Ja jakoś nie mam problemu ze sterowaniem interfejsem za pomocą rąk, nawet w nocy. Z tym że sam już nie wiesz o co ci chodzi, czy o to że Kinect nie rozpoznaje ręki Joe (co jest bzdurą bo widocznie nie umie się tym obsługiwać) czy o to że takie rozwiązanie jest wygodniejsze/szybsze od pada (czego nie napisałem nigdzie).

Opublikowano

No a czemu glowny projektant PS4 zrobil taka goowniana i brzydko wygladajaca gre ? Ehh Yano.

Co jak co, ale akurat w przypadku Knacka to bardziej zawalili partacze z Sony Japan, rwane 14 FPS w Knacku to nie wina Cernego przecież.

Tak, mam nadzieję że dostaną solidnego kopa w dupę.

Opublikowano

to jedyny argument? pojechać po gownianym knacku?

świetnie, przyznaje zże knack jest gowniany

Co sie dokladnie nie podobalo i na jakim poziomie skonczyles.

Opublikowano

yano, mazzeo, weźcie zluzujcie srom co nieco

Opublikowano

Co jak co, ale akurat w przypadku Knacka to bardziej zawalili partacze z Sony Japan, rwane 14 FPS w Knacku to nie wina Cernego przecież.

Tak, mam nadzieję że dostaną solidnego kopa w dupę.

Ale mi tego nie tlumacz, ja po prostu dostosowuje sie do Yano.

No a co do Knacka to srogo sie zawiodlem recenzjami, ale dam grze szanse jak bedzie mozna ja wyrwac za okolo 100zl.

Opublikowano

psze pani to on zaczął ;(

No a co do Knacka to srogo sie zawiodlem recenzjami, ale dam grze szanse jak bedzie mozna ja wyrwac za okolo 100zl.

Nie ma sensu, 3 miesiace i będzie w plusie.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Na premierze PS4 w Singapurze 30 osób dostało PS Plus na 10 lat

#butthurt #cebulak #Polska czwarty świat

Opublikowano

yano, mazzeo, weźcie zluzujcie srom co nieco

chciałem dać plusa ale adminom nie można :(

Opublikowano

Na premierze PS4 w Singapurze 30 osób dostało PS Plus na 10 lat

#butthurt #cebulak #Polska czwarty świat

Mój boże...

sad-baby-162lprg.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.