Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

xD

To pewnie dlatego konsolomaniaki wrzucały tu jakieś milion gifów z pikselami na kablach w xbonowej wersji BF4, obrazki z 10 fps z DR3 i frametesty gierek, a 1080p nagle stało się tak ważne.

W przypadku next genów takie zachowanie jest więcej niż usprawiedliwione moim zdaniem. Imo, to podstawa by dokonać dobrego wyboru. A technologia ? Jak rozwinie skrzydła, to się zobaczy. Na ten moment to bardziej sztuka dla sztuki, żaden game changer ( mówię o tym PhysX )

@Figaro - czepiasz się Dona, a sam nie masz pojęcia o sytuacji w Amazonie. Mocno niesprawiedliwe i nieprzemyślane zachowanie.  Anyway, to miało się połączyć z moim poprzednim postem, ale Kruczy_Kruk się wepchał o sekundę wcześniej.

A później się dziwisz, że śmieję się z ,, sonyklapów ".

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

@Figaro - czepiasz się Dona, a sam nie masz pojęcia o sytuacji w Amazonie. Mocno niesprawiedliwe i nieprzemyślane zachowanie.  Anyway, to miało się połączyć z moim poprzednim postem, ale Kruczy_Kruk się wepchał o sekundę wcześniej.

A później się dziwisz, że śmieję się z ,, sonyklapów ".

No ja mówiłem o ogólnej dostępności, Ty o Amazonie. faktycznie, beqa i sonoklaperstwo.

Opublikowano

lepiej sie spuszczac do gier ktore oferuja technologie sprzed dekady? no sorry, ale 1080/60 nie jest moim szczytem oczekiwan od gier. moze bedzie jesli te parametry beda wspolgraly z jakas realna fizyka, efektami czasteczkowymi i oswietleniem. 

wole sie spuszczac do technologii,

na mnie poki co konsole szalu nie robia jeszcze poczekam ze swoim osadem 3 lata- wtedy sie okaze czy zapanuja nowe, pozytywne trendy, czy bedzie powtorka z rozrywki, gdzie najnizsza sila oporu pobijane byly wielokrotnie rekordy sprzedazy tego samego go.wna.

mow ze gadam smiesznie, to mi schlebia, wyraza to ogromna przepasc jaka dzieli nasze oczekiwania wobec gier ;)

Jest coś w tym co mówisz, ale :

- na ten moment ta technologia to bardziej wróbel na dachu, nic po technologii jak używa tego szczątkowa ilość gier

- oczekiwania że zmienią sie trendy w światku growym jest moim zdaniem nieco naiwne ( Call of Duty COD COD COD )

- moje oczekiwania co do gier są jakie są, przestałem śnić na jawie dawno temu. Czasem się nawet pozytywnie zaskoczę

- za 3 lata mówisz ? Sporo. Anyway, bajery graficzne nigdy nie były dla mnie aż tak ważne jak inne elementy gier.

Krótko - jeśli to się przyjmnie na konsolach, to OK, ale jeśli nie, to wciąż będzie to ciekawostka. Uber PC nie rządzą w tej piaskownicy, nieważne jak bardzo byś tego chciał. Ba, to one właśnie są zależne od tych wstrętnych konsol.

No ja mówiłem o ogólnej dostępności, Ty o Amazonie. faktycznie, beqa i sonoklaperstwo.

Żadna beka i sonoklaperstwo, bo po prostu teraz strzeliłeś Bogu w okno.

Guacamelle dostanie port na duże konsole z dodatkową zawartością. Vita is sooo dead.

PS4 w styczniu w Indiach. Worldwide shipping pełną gebą, tylko żeby znowu tych konsol nie brakowało..

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Powiem Ci tylko, że trudno by Xone (którego fizycznie nie ma na stanie) był na liście sprzedaży amazona wyżej od PS4, którego amazon właśnie dostał dostawę.

chyba w Ameryce, w Irlandii wchodzisz do sklepu i wychodzisz z X1 pod pachą.

PS4? nie ma szans dostać do lutego.

Opublikowano

Powiem Ci tylko, że trudno by Xone (którego fizycznie nie ma na stanie) był na liście sprzedaży amazona wyżej od PS4, którego amazon właśnie dostał dostawę.

Bingo, o Ameryce właśnie rozmawiamy, konkretnie o jednej dużej sieci . Fajnie że zauważyłeś.

Opublikowano

W UK to samo tylko Game porobil jakies bundle PS4 z 5 grami, padami I wszystkim co mieli na stanie po 600 funtow...niektore z nich sie wyprzedaly...

Opublikowano

Najlepiej jest na infolinii Saturna, od razu na wstępie jest informacja, że jak dzwonisz w sprawie PS4 to masz sobie dać spokój :D

Opublikowano

Strach się bać o dostępnośc jak wyjdzie DriveClub i Infamous

Opublikowano

Na Amazonie była ogromna dostawa PS4 i się właśnie wyprzedało. Dla porównania Xbonów jest ponad 400 na amazonie do zamówienia :P

Opublikowano

Na Amazonie była ogromna dostawa PS4 i się właśnie wyprzedało. Dla porównania Xbonów jest ponad 400 na amazonie do zamówienia :P

Fajnie że się sprzedaje. Odnośnie X1, czekamy na odpowiedź Dona :)

GT6 pobiło metascore Forzy 5. Fair enough.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Szkoda, że Figaro pominął, że "właśnie wyprzedało" zajęło PS4 prawie 15h (bo ta dostawa była wczoraj), a Xone dopiero co wszedł do sprzedaży, ze 3h wcześniej dostawa była na 29 grudnia i konsol nie było na stanie.

Ale wiadomo, FIgaro jedno oko zamyka, drugie otwiera i mówi co trzecie zdanie, heh.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Gran Turismo 6 ma już wyższą średnią na metacritic od Forzy 5. Obie gry mają po 62 recenzje.  Po pierwszych recenzjach Xkmioty strasznie się podnieciły a tu taki Zonk  :mocking:

Gran Turismo 6 81%

http://www.metacritic.com/game/playstation-3/gran-turismo-6

Forza Motorsport 5 80%

http://www.metacritic.com/game/xbox-one/forza-motorsport-5

Opublikowano

Szkoda, że Figaro pominął, że "właśnie wyprzedało" zajęło PS4 prawie 15h (bo ta dostawa była wczoraj), a Xone dopiero co wszedł do sprzedaży, ze 3h wcześniej dostawa była na 29 grudnia i konsol nie było na stanie.

Ale wiadomo, FIgaro jedno oko zamyka, drugie otwiera i mówi co trzecie zdanie, heh.

Na pewno? Jeśli tak to przepraszam, choc też zależy ile przyszło sztuk, skoro obecnie bundle PS4 z BF4 sprzedaje się szybciej niż zwykły goły Xbox One.

Opublikowano

Tak Figaro, na pewno.

Opublikowano

Nom, można samemu to sprawdzic :)

Update ilości dostepnych sztuk co kilka minut obu produktów:

PS4 BF4- 784
XBONE- 431

PS4 BF4-764
XBONE-427

PS4 BF4-757
XBONE-425

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Figaro nie w formie widać.

A może jednak xD ???? Ktoś tu kłamie, ale kto ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Przygarniał kocioł garnkowi. Ty akurat wiele lepszy nie jesteś.

Opublikowano

A może jednak xD ???? Ktoś tu kłamie, ale kto ?

No kto? Don który ma swój świat czy jasne cyferki, które każdy może sprawdzic na Amazonie. W końcu sam się oburzałeś, że chodzi o Amazon :P

Opublikowano

Ale będzie zabawa w CW, niech no tylko Don zajrzy :D Sprawdziłem te numerki i faktycznie masz rację, no nie wierzę żeby don taką plamę dał.

Opublikowano

W czym kłamię? Pisałeś głupoty to teraz chcesz kota ogonem odwrócić.

2-3 godziny temu nie było Xone na stanie, jedynie zamówienia z dostawą na 29 grudnia - prawda.

PS4 na stanie od jakiś 15 h - prawda.

Opublikowano

W czym kłamię? Pisałeś głupoty to teraz chcesz kota ogonem odwrócić.

2-3 godziny temu nie było Xone na stanie, jedynie zamówienia z dostawą na 29 grudnia - prawda.

PS4 na stanie od jakiś 15 h - prawda.

Ehh, tak, ja odwracam kota ogonem...

Opublikowano

Promocja na Killzone Mercenary i GTA V. Grubo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.