Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

@Figaro

Ja bym chętnie pograł :)

Ok! Ktoś jeszcze ma ochotę? Odwiedzimy stadion i ten "plac zabaw" :P

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Bo Trine to platformówka (chyba?) 2d, to możliwe że osiągną 4k.

Ktoś mi powie o fenomenie BP w multiplayerze? Ja to pozaliczałem wszystkie wyścigi w singlu, pozbijałem znaki drogowe, ale w multi dużo nie grałem.

Opublikowano

Bo Trine to platformówka (chyba?) 2d, to możliwe że osiągną 4k.

Ktoś mi powie o fenomenie BP w multiplayerze? Ja to pozaliczałem wszystkie wyścigi w singlu, pozbijałem znaki drogowe, ale w multi dużo nie grałem.

Fajnie jest w ośmiu poszalec po mieście, robic różne zabawy. Raz udało mi się bez słowa zasugerowac każdemu byśmy ładnie w rządku zaparkowali :P Fajnie to wyglądało. Taka swobodna zabawa online, co chwilę robi się co innego, lecz zawsze w tym samym paradajsie.

Opublikowano

BP byl spoczko, pocinanie z ziomkami na zlamanie karku przy tej muzyczce:

http://youtu.be/EjN6MalejQo

Bylo zacne.

Zreszta wg mnie kazdy Burnout to byla swietna produkcja, szkoda ze EA poslalo Crit do robienia tych dziadowskich NFSow.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

burnouty sa genialne, KAŻDY, poza tym paradise chodziło na jakimś magicznym silniku...pare dni temu z d.upy odpalilem i kurcze to wyglada lepiej niz np taki most wanted od tego samego studia - super stabilne 60fps, ogrom miasta, dynamiczna pora dnia....masakra jakas...a ta gra jest przeciez tak stara

Opublikowano

Dla mnie największym minusem BP był właśnie otwarty spójny świat.Osobiście wolę predefiniowane trasy,które są zróżnicowane pod względem settingu,więc po ograniu genialnego revenge na ps2 srogo się zawiodłem na BP.Niestety, najprawdopodobniej nie ma co liczyć na nowego Burnouta z zamkniętymi trasami przez niepojętą dla mnie modę na trzaskanie sandboxów gdzie tylko się da.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

burnouty sa genialne, KAŻDY, poza tym paradise chodziło na jakimś magicznym silniku...pare dni temu z d.upy odpalilem i kurcze to wyglada lepiej niz np taki most wanted od tego samego studia - super stabilne 60fps, ogrom miasta, dynamiczna pora dnia....masakra jakas...a ta gra jest przeciez tak stara

Plus wsparcie dla tej gry było genialne. Pełno darmowych dlc (w tym np. motory). A jak już wydali płatny dodatek to był on wart swojej ceny (dodatkowa wyspa plus buggy). Szkoda, że EA nie dało zielonego światła dla sequel'a :(

Opublikowano

No i to chyba także rekord pod względem ilości osiągnieć - jest bodaj 98 trofeów do wyrwania i zapamiętam jeszcze te darmowe DLC od Criterion. (pipi)e EA, najpierw wykupują znane studia, wchodzą w konflikty z ich szefostwem a potem powoli rujnują. Tak wyeliminowali sobie konkurencję w drugiej połowie lat 90. Pamietacie jeszcze Origin?

Wiem, że z Criterion było trochę inaczej ale pomału obawiam się też o losy Visceral. Niby nic nie słychać ale..

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

A właśnie, fajna ta wyspa jest? Ciągle mam zamiar kupic.

"Taka se". Nie wiem jaka jest jej obecna cena. Biorąc pod uwagę to, że obecnie to raczej single.. za jakieś 20zł można wziąć.

@up. Uncharted 3 z DLC ma 105 trofeów ;)

Opublikowano

Wiem, że z Criterion było trochę inaczej ale pomału obawiam się też o losy Visceral. Niby nic nie słychać ale..

Ja mam nadzieję, że Visceral "dokończy" projekt Star Wars 1313. W końcu na grach w klimatach science fiction już się trochę znają.

A właśnie, fajna ta wyspa jest? Ciągle mam zamiar kupic.

Mi się tam podobała. Mała wyspa, ale dużo atrakcji. Pełno miejsc do wyskoków, beczek i innych tego typu trików.

Opublikowano

Teraz to już DICE się zajmuje Battlefront III. 1313 (chyba) skasowano. Niech robią nowego Dead Space.

Opublikowano

w nowego battlefronta to bym przycisnął

Opublikowano

Big Surf Island oferuje właśnie masę skoczni i miejsc do trików jak wspomniał MBeniek. Jedynym jej minusem jest mała ilość wyzwań, bo tylko 10 szt.

@MaZZeo

W multi masz dostępny każdy tryb z singla, ale jego głównym trzpieniem są wyzwania w kooperacji. Nie raz ze znajomymi robiliśmy Marked Man, albo Stunt Run tylko na lotnisku, albo wyspie. Śmiechu co nie miara. No i oczywiście tworzenie własnych tras przejazdów do wyścigów. Trasa na 20 checkpointów czy ile ich tam można było zrobić i się jechało jeden wyścig 15 minut z masą zakrętów :D Główną atrakcją było też Around the World za kierownicą Rai-Jina, z tą różnicą, że jechało się na wstecznym ;)

Dodatek Robbs & Cops też jest świetny jak jest cała ekipa czyli 8 graczy.

Opublikowano

BP byl spoczko, pocinanie z ziomkami na zlamanie karku przy tej muzyczce:

http://youtu.be/EjN6MalejQo

Bylo zacne.

Zreszta wg mnie kazdy Burnout to byla swietna produkcja, szkoda ze EA poslalo Crit do robienia tych dziadowskich NFSow.

wszyscy srają na te NFSy a czy wiesz, że najnowsza odsłona tego tasiemca oferuje najbardziej nowatorskie i pomysłowe multi (ściągnięte żywcem z demon's souls ale jednak :P ) w samochodówkach ever? 

Opublikowano

Teraz to już DICE się zajmuje Battlefront III. 1313 (chyba) skasowano. Niech robią nowego Dead Space.

Sa jeszcze 1-2 gry star wars w produkcji. Jedna ma robic EA Canada a Visceral Games albo robi nowa gre albo pomaga przy projekcie EA Canada.

Opublikowano

akurat mam dwoch znajomkow z psn ktorzy na ps4 kupili tego nowego nfs i oboje zgodnie twierdza ze to o dziwo jedna z najlepszych gier w jakie mozna na next genach zagrac - sliczna, plynna i na prawde fajnie skonstruowana

Opublikowano

Generalnie jak ktoś chce, to doda jakieś tam smaczki, ale póki co, średnio to widać. Wyjątki oczywiście bywały, zgony w KZ2 były genialne

W tej samej grze chyba iskry również reagowały na otoczenie. Pomimo tego, że takie rzeczy się zdarzają w grach, to PhysX podnosi to na znacznie wyższy poziom, czego chciałbym w nowych konsolach.

KZ2; jedyny FPS tej generacji, który zbliżył się poziomem i klimatem do gameplay'a Black. :confused:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

EA raczej nie przejeło marki SW tylko po to aby robić Battlefronty. A 1313 cieszył się dość dużą popularnością, więc myślę, że EA to wykorzysta. Tym bardziej, że ostatni DS nie sprzedał się zbyt dobrze ani też nie zgarniał zbyt wysokich ocen więc wątpię że kolejna część jest w planach (przynajmniej w najbliższym czasie).

wszyscy srają na te NFSy a czy wiesz, że najnowsza odsłona tego tasiemca oferuje najbardziej nowatorskie i pomysłowe multi (ściągnięte żywcem z demon's souls ale jednak :P ) w samochodówkach ever? 

Jak już tak zachwalasz to może wytłumacz na czym polega ta innowacyjność/pomysłowość? Bo chyba nie chodzi ci o ten cały autolog, który jest już w NFSy od paru części.

Opublikowano

akurat mam dwoch znajomkow z psn ktorzy na ps4 kupili tego nowego nfs i oboje zgodnie twierdza ze to o dziwo jedna z najlepszych gier w jakie mozna na next genach zagrac - sliczna, plynna i na prawde fajnie skonstruowana

ta, ale ma 30 fpsów nawet na pc, totalbiscuit chciał sobie odblokować te 30 fps i niezła maniana się z tego zrobiła

Opublikowano

Jak już tak zachwalasz to może wytłumacz na czym polega ta innowacyjność/pomysłowość? Bo chyba nie chodzi ci o ten cały autolog, który jest już w NFSy od paru części.

Tryb Overwatch (coś jak tryb komandora w BF4) oraz multi, podobne do tego z Demon's Souls - nie wiesz nawet kiedy ktoś wejdzie do twojego świata gry i zrobi Ci mayhem na drodze. Dodatkowo piękne jest to, że w jednym świecie (lobby) każdy może przechodzić swoją kampanię (mijając się po drodze z innymi przechodzącymi swoje kampanie) lub w dowolnym momencie pomóc lub przeszkadzać innym w lobby. W skrócie - zamiast botów w grze możesz mieć prawdziwych ludzi, co daje wrażenie bycia w jakimś ©arcade mmo. Jak ktoś się dziwi skąd takie wysokie oceny dla Rivals, to multi jest odpowiedzią. Zyebac natomiast trzeba EA za to, że gra na PS3 ledwo chodzi, tnie, zwiesza się i ogólnie jest zrobiona tylko dla łatwej kasy i z obawy o słabą sprzedaż na PS4/X1

Opublikowano

ta, ale ma 30 fpsów nawet na pc, totalbiscuit chciał sobie odblokować te 30 fps i niezła maniana się z tego zrobiła

Te locki na gierki w wydaniach na piecyki mnie rozbrajają. Jeszcze na konsolach to rozumiem bo to zamknięta architektura i lepiej stałe 30fpsów niż spadki i wzloty w jakichś dziwnych wartościach. Ale kurcze na PC jak człowiek ma sprzęt na to pozwalający to te dałny to blokują.

Opublikowano

jezus, konsole dopiero wyszły, a już ograniczają PC-ty ;/

DZIĘKI

BTW, EA widzę mocno się stara, by znowu być najgorszą firmą roku. Ciekawe tylko kiedy gracze się nauczą, że może czas wreszcie przestać kupować ich gry.

Opublikowano

Tryb Overwatch...

Jeżeli działa to bez zarzutów to jest to o wiele lepszy bajer niż ta cała chmura w Forzie 5 :D A tak z ciekawości, da się to wyłączyć?

The Crew, też ma działać na podobnej zasadzie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.