Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

BTW, EA widzę mocno się stara, by znowu być najgorszą firmą roku. Ciekawe tylko kiedy gracze się nauczą, że może czas wreszcie przestać kupować ich gry.

Mimo wielu bledow, nie ma lepszej galy na nextgenach niz FIFA 14, lepszego fpsa niz BF4 i lepszych arcadowych wyscigow niz Rivals.

Wiec niestety - ja im wciaz bede dawal zarobic.

(Rivals i FIFA w zasadzie nie maja bledow)

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

No... jak jest 10 gier na next-geny, po jednej na każdy gatunek (i trzy FPS-y) to ciężko, by każda z nich nie była najlepsza w swoim gatunku. Przy okazji są też najgorsze ;).

Opublikowano

Mimo wielu bledow, nie ma lepszej galy na nextgenach niz FIFA 14, lepszego fpsa niz BF4 i lepszych arcadowych wyscigow niz Rivals.

Niezła desperacja, no ale przy takiej ilości sensownych gier na nowe pudełka jakoś mnie to nie dziwi :teehee:

Opublikowano

Niezła desperacja, no ale przy takiej ilości sensownych gier na nowe pudełka jakoś mnie to nie dziwi :teehee:
Ja wiem czy desperacja?

Majac PS3 wybralbym GT6 zamiast Rivalsow ale hejterom tez by to nie odpowiadalo bo to GT5,5.

Najlepsze multi? BF4 i (pipi) ze wywala do menu, taka cena marketingu i nic sie na to nie poradzi jak lubi sie taki gatunek gier.

A sportowka? Albo nba2k14 albo Fifa 14 w dodatku na nowej generacji i nba i fifa duzo lepsze od wersji na ps3.

Wiec takie wasze glu pie pierd. olenie,NFS to dobry tytul bo mam, a BF wystarczy mi do kolejnego Battlefielda.

Opublikowano

Jak ktoś woli wyścigi arcade, to chyba oczywiste, że wybierze Rivals czy też Drive Club zamiast GT/Forzy. Można się spierać która gra jest ładniejsza itp, ale gustu innych nie pokonasz.

Opublikowano

Wiec niestety - ja im wciaz bede dawal zarobic.

(Rivals i FIFA w zasadzie nie maja bledow)

I lepszego platformera niz Knack. <minuta_ciszy>

Opublikowano

Ja (pipi)e - na starych konsolach także nie ma lepszej pily niż FIFA i gry która w jakikolwiek sposób stanowilaby konkurencje dla BF.

No dobra - jest HALO, które mimo wszytsko ma zupełnie inny klimat.

Mam zatem w CODa grac, bo BF przez pierwsze tygodnie wymaga patchy ?

Kupując go obecnie raczej już nie powiniscie mieć z nim zadnych problemów, a gra na NextGenach urywa dupe. Tego nic nie zmieni i wolałbym jednak dostawać w przyszłości kolejne części BF, bo sama gra wyprzedziła konkurencje o lata świetlne. Dlatego hejtowanie firmy, która dostarcza tyle za(pipi)istych tytulow w swoim gatunku jest z lekka nie na miejscu, nawet jeżeli wymagają one przez pierwsze 2-3tyg. patchy.

Pomine już gry pokroju Dead Space, Mirrors Edge itp.

Edytowane przez easye

Opublikowano

mega nudny odcinek.

No... jak jest 10 gier na next-geny, po jednej na każdy gatunek (i trzy FPS-y) to ciężko, by każda z nich nie była najlepsza w swoim gatunku. Przy okazji są też najgorsze ;).

To napisz mi, co Ci sie takiego w Rivals nie podoba, bo dla mnie to chyba najlepsza czesc serii.

FIFA to najlepsza odslona jaka sie do tej pory ukazala.

Jeszcze nigdy nie mialem okazji pograc w BF, ktory wyglada jak na wypasionych pecetach, wsrod pozostalych 63 graczy. Dzwięk, grafika, multi urywa dupe.

Jezeli to sa najgorsze gry gatunku, to polec inne, bo wedlug Twojego rozumowania NBA 2K14 jest najslabsza koszykowka ever, przez to, ze tuz po premierze wymagala sciagniecia 2 GB poprawek...

Edytowane przez easye

Opublikowano
To napisz mi, co Ci sie takiego w Rivals nie podoba, bo dla mnie to chyba najlepsza czesc serii.

Rivals najlepszy

NKAyO2L.png

Ja rozumiem, wow next geny, Sony krulem polski i słowacji <3 ale Undegrounda to ty szanuj

Opublikowano

Ja rozumiem, wow next geny, Sony krulem polski i słowacji <3 ale Undegrounda to ty szanuj

źle przeliterowałeś Hot Pursuit (mówię o tej oryginalnej części)

Opublikowano

Mazzeo, to Ty graj w Underground, a ja będę pocinal z kumplami w Rivals. Dla mnie najlepsza czesc serii, swietny online, otwarty swiat, zmienne warunki pogodowe, przeza(pipi)ista grafika, jeden z nielicznych NFS które nie dość ze chce mi się skonczyc, to jeszcze z przyjemnoscia scalakuje.

Soundtrack i udzwiekowienie także jest na najwyższym poziomie.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Synu o czym ty do mnie. Romulus 3, trasa Hometown i jazda

NFS najlepszy XX wieku, Undeground 2 najlepszy NFS tego wieku.

S.Y.N.U.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Kocham cię Figaro.

jeden z nielicznych NFS które nie dość ze chce mi się skonczyc, to jeszcze z przyjemnoscia scalakuje.

Jedyna pozostałość po dobrym xbocie którym byłeś ;( teraz tylko magia Sony cię owładnęła.

Opublikowano

Dobra, wasz gust muzyczny mało kogo interesuje. Może z zamkniętymi oczami fajnie by się gralo w te czesci, ale niestety proby czasu tego typu giery nie pokonają.

Rivals to nie multiplatforma ? Pisze o grze, a nie konsoli ?

Na Xbox One pewnie tez wymiata...

No chyba ze zrobili ja w 720p  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dla mnie nic bardziej nie pasuje do tego typu scigalek niż mocne progresywne dzwieki.

Zreszta wśród tych trzydziestu paru trackow mam wrazenie, ze muzyka jest bardziej zroznicowana niż piszesz.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jaki tam subiektywny gust. Każdy wie że ost do Underground 1 na ps2 był najlepszy.

1. Overseer – Doomsday
  2. The Crystal Method – Born Too Slow
  3. Rancid – Out of Control
  4. Rob Zombie – Two-Lane Blacktop
  5. BT – Kimosabe
  6. Static-X – The Only
  7. Element Eighty – Broken Promises
  8. Asian Dub Foundation – Fortress Europe
  9. Hotwire – Invisible
  10. Story of the Year – And the Hero Will Drown
  11. Andy Hunter – The Wonders of You
  12. Junkie XL – Action Radius
  13. Fuel – Quarter
  14. Jerk – Sucked in
  15. Fluke – Snapshot
  16. lostprophets – Ride
  17. Overseer – Supermoves
  18. FC Kahuna – Glitterball
  19. Blindside – Swallow
  20. Lil Jon i Eastside Boyz – Get Low
  21. Mystikal – Smashing the Gas (Get Faster)
  22. Dilated Peoples – Who’s Who
  23. Nate Dogg – Keep it Coming
  24. X-ecutioners – Body Rock
  25. Petey Pablo – Need for Speed
  26. T.I. – 24’s

I nie mów że nie!!!!!11

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Tryb Overwatch...

Jeżeli działa to bez zarzutów to jest to o wiele lepszy bajer niż ta cała chmura w Forzie 5 :D A tak z ciekawości, da się to wyłączyć?

The Crew, też ma działać na podobnej zasadzie?

Jest opcja w menu ze mozesz jezdzic bez tego , ja juz jednemu znajomemu cisnienie podnioslem co chwila zakocajac radar na zmiane z blokada drogowa i helikopterem doslownie w odstepach kilkunasto sekundowych . Najgorsze (najlepsze?) bylo to ze on za kazdym razem dostawal stosowne info ze to "specjalna pomoc" ode mnie :) 

Opublikowano

Tryb Overwatch...

Jeżeli działa to bez zarzutów to jest to o wiele lepszy bajer niż ta cała chmura w Forzie 5 :D A tak z ciekawości, da się to wyłączyć?

The Crew, też ma działać na podobnej zasadzie?

tak, idzie być "always offline"

Opublikowano

Ja tez nie rozumiem hejtu lecacego w strone ea. Wydaja kupe gier, przy ktorych spedzam wiekszosc swojego czasu przy konsoli (FIFA, BF, ktore z reszta sa najlepsze w swoich gatunkach), a takze sa wlascicielami uniwersum Mass Effect, wiec z miejsca stawiam ich wyzej, niz Activision. A Ubisoft po E3 2013 mega mnie zaskoczyl i czekam na ich gry z wywieszonym jezorem. 

#teamea pjontka easye

Opublikowano

Śmieszą mnie osoby, których kręcą pucharki i jakies zabawy w "scalakowanie" mające na karku powyżej 26 lat. Czy ze mną jest cos nie tak? Jak starego chłopa moze takie cos bawić? <masakra>

Edytowane przez pop

Opublikowano

Niektorzy lubia wymaksowac gre, ktora im sie podoba, tyle. 

Opublikowano

Dokladnie, jezeli dodatkowo nie ma tam osiagniec z dupy, ktore w ogole nie sprawiaja przyjemnosci to lubie zaliczyc wszytskie wyzwania, ktore przewidzial tworca. Takiego NFS, FIFE, czy BF zalicze z przyjemnoscia.

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.