Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Śmieszą mnie osoby, których kręcą pucharki i jakies zabawy w "scalakowanie" mające na karku powyżej 26 lat. Czy ze mną jest cos nie tak? Jak starego chłopa moze takie cos bawić?

A co to za magiczna granica 26 lat? Wtedy właśnie przestałeś calakować i stałeś się dorosły?

Uwielbiam, kiedy ludzie na forum o gierkach próbują wmówić innym, że granie w grę X na sposób Y jest pedalskie/dziecinne. Mój sposób spędzania wolnego czasu jest jedyny właściwy a Tobie nie wolno go spędzać tak jak chcesz!!11

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Śmieszą mnie osoby, których kręcą pucharki i jakies zabawy w "scalakowanie" mające na karku powyżej 26 lat. Czy ze mną jest cos nie tak? Jak starego chłopa moze takie cos bawić? <masakra>

Idź się naj.eb jak prawdziwy polak :)

Tacy jak ten kogo cytuję mnie nielicho wk...

Opublikowano

Śmieszą mnie osoby, których kręcą pucharki i jakies zabawy w "scalakowanie" mające na karku powyżej 26 lat. Czy ze mną jest cos nie tak? Jak starego chłopa moze takie cos bawić? <masakra>

A mnie do lez smiesza chlopy majace powyzej 26 lat grajace gierki, udzielajace sie na forum o gierkach, bedace fanbojami plejstacji i wygarniajace innym, ze sa dziecinni.

Opublikowano

Dla mnie nic bardziej nie pasuje do tego typu scigalek niż mocne progresywne dzwieki.

Zreszta wśród tych trzydziestu paru trackow mam wrazenie, ze muzyka jest bardziej zroznicowana niż piszesz.

po rzuceniu uchem na tego ost, stwierdzam ze jeden slayer i jedna noisia z beggarsami to za malo, vby uznac ten soundtrack za zjadliwy. jest wrecz do bolu chu.jowy i komercyjny, kolorowy i plastkowy, gimbusiarski i dla ciot. no po prostu pasuje do filozofii gier casualowych.

i tutaj moze wyjde z mala refleksja: na leb dostaje od gier, ktorych tworcy zamiast zainwestowac i poprosic jakiegos jednego muzyka z ktorym by sie dogadali i zeby ost zostal wykonany z mysla o grze. operaja soundtrack o licencje znanych lub mniej znanych przebojow. to pojscie na latwizne. gdyby jeszcze te utwory byly perlami w swoim gatunku to ok, ale nie sa. najczesciej to popluczyny komercyjne, hity sezonu, i jak w przypadku rivals, niezjadliwa, wymieszana bez pomyslu papka.

mowi sie ze dubstep jest na fali, wiec z tego wniosku powinno byc go duzo w grach, i jest. ale tego gownianego. przez ostatni rok ogladajac zajawki battlefieldow, mass efectow i innych mozna bylo dostrzec jak tworcy ida po najnizszej linii oporu. no dobra, gra jest brutalna i jest duzo rozpierduchy, ale zeby od razu ladowac w co drugi trailer shitstepy? to kolejny element gier, ktory powinien byc kluczowy i dopracowany, a jest po prostu slaby i spie.rdolony. tyle sie narobilo muzy ze mocno zahaczyc o licencje i bedzie to rozsadny wybor, ale sie tego nie robi, z powodu jakiejs z dupy wzietej fobii, ze graczom sie nie spodoba gra, jesli muzyka bedzie mniej znana niz ta z radia. 

Nawiazujac juz ostatni raz do tego nieszczesnego dubstepu wsomne o soundtracku do DmC, ktore wlasciwie to byl dobry. byl spompowany, ale nie byl wsiurowaty, glownie dzieki samej noisii, ktora jest legendarnym juz zespolem na scenie muzyki bassowej, dlatego tez pasowal do tego wygietego klimatu (a szczegolnie do levelu w klubie nocnym).

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Najtmer, (pipi) mnie tez obchodzi Twoj gust muzyczny.

W ogole oceniacie gre po paru godzinach spedzonych z nia, czy po przesluchaniu muzyki jestescie juz gotowi wystawic koncowa ocene ? :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

dokładnie wszelkie pucharki powinny z gier zniknąć bo to beton nad betony, albo chociaż powinno się to dać w opcjach konsoli wyłączyć, żeby nie zawracało du*y

Opublikowano

da sie wylaczyc powiadomienia, da sie wylaczyc je z profilu, by nie byly widoczne, dla nikogo poza Toba - droga wolna.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Najtmer, (pipi) mnie tez obchodzi Twoj gust muzyczny.

W ogole oceniacie gre po paru godzinach spedzonych z nia, czy po przesluchaniu muzyki jestescie juz gotowi wystawic koncowa ocene ? :teehee:

gust muzyczny gustem muzyczny, ale ty napisales ze to dobra gra, z fajna muzyka, czym mnie oczywiscie nie kupiles, bo ta muza jest obiektywnie rzecz biorac po prostu cienka jak barszcz.

Opublikowano

Subiektywnie, subiektywnie Najtmer.

Chyba nigdy nie zdasz tej matury :(

Opublikowano

Pamiętam jak na Steamie wprowadzili jakieś ikonki symbolizujące levele czy coś w ten deseń i na Ebay'u ludzie płacili po kilkaset $ za jedną z rzadszych :P

Opublikowano

Dlaczego? Fajnie jest po przejsciu gry powbijać trofiki w ulubionym tytule,wymaksować tytuł. Trofiki/acziki przedłużają zabawe z danym tytułem i tak z 8-10h na tytuł robi się 20-25h. Nie rozumiem trochę osób narzekających na nie. Jeden z przyjemniejszych ficzerow 7 generacji :P

inb4 

platyna w haanie i terminatorze masz

Edytowane przez Szprota

Opublikowano

Co do ostatniej wymiany zdań Figaro i Dona.

The PlayStation 4 has been a hot item every time it goes on sale at any retailer, online or brick and mortar. The Xbox One is also selling at respectable numbers, but the trends have been pointing to Sony’s PlayStation 4 doing much better sales-wise whenever the console is in stock.

NeoGaf users have been all over the recent availability of the PlayStation 4 on Amazon, and have been comparing the numbers against the Xbox One’s units available over time. How? As long as the number of units available are under 999, one can add in any amount to their cart and see the left-over amounts showing actual quantities available. Doing this same method for any next gen consoles/bundles will give them enough available data to create some very interesting metrics.

PS4vsXboxOneAmazonStatsNG1.png

“WHAT? How is this graph being made? Is Amazon publishing per-minute stock availability? I apologize for asking. I have not read the entire thread.” – AstroNut325

“GAF has been keeping track of # of available units for each of those SKUs over that time period.” – Tsundere

This is quite the interesting revelation when using actual data available from Amazon. It gives us a concrete sample to see an actual trend of PlayStation 4 sales vs Xbox One on Amazon for the given time period.

http://www.spawnfirst.com/news/playstation-4s-selling-3-1-vs-xbox-one-amazon/

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Dlaczego? Fajnie jest po przejsciu gry powbijać trofiki w ulubionym tytule,wymaksować tytuł. Trofiki/acziki przedłużają zabawe z danym tytułem i tak z 8-10h na tytuł robi się 20-25h. Nie rozumiem trochę osób narzekających na nie. Jeden z przyjemniejszych ficzerow 7 generacji :P

mówisz, że Hana Montana tak cię wciagnela, że aż postanowiles przedłużyć zabawę i wbić platyne?

Opublikowano

Dobra gra nie potrzebuje trofików żeby ją maksować. W Galaktycznych Marianach zrobiłem 100% i bez tego. Trylogię Uncharted też uważam za ograną mimo braku wszystkch trofików. Sorry, ale nawet najza(pipi)istsza gra na świecie nie zmusi mnie do robienia kretynizmów typu zabij kolesia w określony dziwaczny sposób 20 razy z rzędu

Opublikowano

bana dostał na forumku to platynki zaczął wbijać ... no lajf pozostanie no lajfem, nawet bez forumka

Opublikowano

Synu o czym ty do mnie. Romulus 3, trasa Hometown i jazda

NFS najlepszy XX wieku, Undeground 2 najlepszy NFS tego wieku.

S.Y.N.U.

co wy wiecie o muzyce w NFSach, tylko:

http://www.youtube.com/watch?v=oK311jygFy4&list=PL54028FD9AAF91943

http://www.youtube.com/watch?v=NiiPXuW5jOY&list=PL54028FD9AAF91943

http://www.youtube.com/watch?v=QoqDAzDpqhg&list=PL54028FD9AAF91943

Opublikowano

Dokładnie, mając 25 lat wbijanie pucharków jest super zayebiste i przyjemne oraz uzasadnione, ale już w dniu 26tych urodzin, czar całkowicie pryska. Lubię jak ktoś używa metryk z wiekiem.

Opublikowano

Ty masz chyba 35 lat a siedzisz na forum o gierkach i pilnujesz by szanowano Sony, zadaj sobie podobne pytanie.

Opublikowano

Dla mnie trofiki to ciekawe urozmaicenie gry, ale nie jestem trophy hunterem, nie mam ani jednej platyny.

A trofea znajda jeszcze wiecej zwolennikow na PS4 dzieki dodatkowej klasyfikacji na rzadkie, bardzo rzadkie itd.

Opublikowano

Ja mam dwie platynki. The Walking Dead lol i Jak&Daxter. Tu platynka wpadła za 100% wszystkiego i takie powinny być platyny

Opublikowano

ftMAejp.jpg

Lewandowski jaka cebula, wziął 4 sztuki by o(pipi)ć na allegro za 2500

najpierw Błaszczykowski z biletami, teraz Lewy to...

Dalbym glowe ze trzyma 2 sztuki
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.