Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

nie no jak stary chłop siedzi zgarbiony przed konsolą to to jest super powazne...

A jakby był wyprostowany, zmieniłoby to postac rzeczy?

a jakbym napisał,że siedzi w fotelu przed konsolą to byś zapytał, czy gdyby to była kanapa ,zmieniłoby to postać rzeczy?

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Granie na konsoli tylko przy kieliszku wina.

i na grzybach 

Opublikowano

da sie wylaczyc powiadomienia, da sie wylaczyc je z profilu, by nie byly widoczne, dla nikogo poza Toba - droga wolna.

ale ja ich też niechce widzieć, da się tak, żeby zniknęły trofea z mojej konsoli, żeby się nie nabijały, nie powiadamiały, nie wyświetlały, żeby ich nie było ?

narzekacie na pucharki? są kolesie którzy z nich żyją

902048_10153585023430580_1639893482_o.jp

475$ za platynki w God of War

500$ za platynki w Dead Space

więcej tutaj http://www.pssite.com/publicystyka-855-wywiad__hakoom___najbardziej_oddany_lowca_trofeow.html i http://hakoom.net/trophy-service/

ale że co, że ktoś płaci i ten mu gre przechodzi, czy mu te pucharki do profilu dodaje ? No bez jaj, przecież to jest tak głupie, że aż nie śmieszne

Opublikowano

da sie wylaczyc powiadomienia, da sie wylaczyc je z profilu, by nie byly widoczne, dla nikogo poza Toba - droga wolna.

ale ja ich też niechce widzieć, da się tak, żeby zniknęły trofea z mojej konsoli, żeby się nie nabijały, nie powiadamiały, nie wyświetlały, żeby ich nie było ?

Nie.

Ale jakby mozna bylo to bym zaczal szanowac marke.

Opublikowano

@ścierpła mi noga

Ale to ktoś każe Ci wbijać te pucharki? Ustaw sobie prywatność, że nikt ich nie widzi, wyłącz komunikat o zdobyciu i ciesz się normalnie graniem jeżeli tak Cię wkurzają.

Opublikowano
ale że co, że ktoś płaci i ten mu gre przechodzi, czy mu te pucharki do profilu dodaje ? No bez jaj, przecież to jest tak głupie, że aż nie śmieszne

Nom, są ludzie, którzy płacą, by ktoś im wbijał pucharki na profil.

Opublikowano

jaki ból dupska że raz na 5h wyskoczy okienko z trophy,myślałem że szanujecie playstation...myliłem się :/

Opublikowano

Głupota?! Co ja czytam... Aż niewiarygodne. Macie ból dupska, ze nie potraficie ich wbić czy o co chodzi?

Opublikowano

ale nie, serio ktoś tutaj ma jeszcze neta jeden megabit? ja taki miałem w 2007 :/

Opublikowano

Wy to w tych swoich małych mózgach cały czas macie blokadę. Czytanie książek, oglądanie filmów, słuchanie muzy czy chlanie - ok, #styl, 'jestem gitem'. Granie w gry - obciach, dziecinada i w ogóle. Niby chcecie by to hobby było traktowane jak każde inne a jednak sami się blokujecie. Ja naqurviam trofki, bo mnie to jara. Mam pracę, zayebistą laskę, ziomków i nawet czasem wypije piwsko. I co terasssssssssssssss? :D

Opublikowano

I ch.uj jesteś nerdem bo tak powiedział popek 'szanuj marke' z forum psx extreme.

Opublikowano

A co z agentem? xD

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Ta strona TLG jest w PSS już od ponad roku.

OX3S.png

Opublikowano

poszperam ustawie, ale domyślnie powinny być wyłączone, bo to głupota

Domyslnie powinno byc wlasnie wlaczone. Do mnie tez idea pucharkow nie trafia (choc kiedys namietnie wbilem ok 20 platyn, dopiero kiedy zrozumialem ze powoli zaczynam grac tylko dla pucharkow przestalem sie tym interesowac i zmienilem konto PSN) jednak do znacznej wiekszosci juz tak. Cos co jest ustawieniem domyslnym ma raczej trafiac do tej szerszej grupy, jedyny kompromis na jaki mogli pojsc to przy podlaczaniu pierwszy raz konsoli dac nam opcje podobna do tej z uzywaniem imienia i nazwiska.

Opublikowano

I ch.uj jesteś nerdem bo tak powiedział popek 'szanuj marke' z forum psx extreme.

Głupi jesteś i tyle.

Opublikowano

Zrobiłem jedną platynkę i na tym się skończyło. Jestem za słaby żeby za pierwszym razem calakować gierki, a drugi raz rzadko co dany tytuł ogrywam. Mam te powiadomienia wyłączone, ale po przejściu gry z ciekawości wbijam sprawdzić co mi wpadło i jakie inne osiągnięcia były.

Opublikowano

Na ebay.com poszło już 65 tysięcy PS4 i 33 tysiące Xbox One. 

Looks like around 65k PS4s and 33k Xbox One's have sold on http://ebay.com  to-date $EBAY #PS4 #XboxOne

https://twitter.com/Colin_Sebastian/status/415107092081434624

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Głupi jesteś i tyle.

szanuj markę i wszystko jasne...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.