Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Ile GT5 poszło sztuk, 8-10mln? W tym miesiącu wyszedł następca i od razu dla tych milionów nabywców wyłączą sieć xD

BORZE JAKIE DOBRE SONY chce żeby ludzie się przenieśli na GT6 i kupili sobie autka w mikrotransakcji.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

No lepsza grafika to rzeczywiście definicja nextgenu. Meh.

A co innego? Co generację tak jest.

Opublikowano

Ojj jaka afera byłaby jakby wyłączyli sieć w Forzie 4. Figaro by dostawał spazmów, Yeti cisnąłby beke w statusach, Mendrek uznałby że MS za pare miesięcy wyłączy XBL dla Xboxa 360, 3 newsy na ppe i 435 komentarzy jadących po MS.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

No, czyli tak jak Ty teraz xD. 

Opublikowano

Wyłączyć serwery w jednej z najpopularniejszych gier na PS3 (GT5 - ponad 10 mln sprzedanych kopii), to chyba tylko szaleniec mógł wpaść na taki pomysł.

Opublikowano

Ale ja nie gram w GT5 po sieci więc nie mam bólu dupy.

a kto mówi o bólu dupy? chodzi o  bekę

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Ale ja nie gram w GT5 po sieci więc nie mam bólu dupy.

Idąc tą retoryką Mendrek czy Yetimchyba też nie gra w Forze...

Opublikowano

Nie wiem może coś unikalnego, coś czego nie było wcześniej na poprzedniej generacji.
Opublikowano

Ja nie kumam jak piszecie od razu, że to szaleństwo. Fanatycy M$ w momencie premiery dawali gify z Fory i GT5 jakoby Forza jest mocniejsza a jak nagle po trzech latach od premiery Sony daje info, że za pół roku wyłączają serwery to pyerdolicie, że to madness i w ogóle.

Żaden z Was nie grał online w GT5 a burzycie się jakbyście od trzech lat nie wyjmowali nośnika GT5 z konsol. Jak mają utrzymywać ze $ serwery 5 to niech je zamkną i zaczną dopakowywać GT6. 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Nie wiem może coś unikalnego, coś czego nie było wcześniej na poprzedniej generacji.

Lepszej grafiki  :sorcerer:  

Dobrze wiemy, że głównie rozchodzi się o aspekty techniczne, bo dzisiaj na jakiekolwiek innowacje w gameplayu pozwalają sobie praktycznie tylko twórcy gier indie. Takie czasy.

Opublikowano

A ja mimo calkowitego zachwytu nad The Last of Us, jednak przyznaje tytul gry generacji znienawidzonemu Ubisoftowi, Assassin's Creed 2 w mojej glowie spedza o wiele wiecej czasu niz Ellie z Joelem. Cudna gra i seria, ktora zostala zniszczona przez pezernosc wydawcy.

http://www.youtube.com/watch?v=qfFvOt5GPr8

O tak ACII piękny tytuł jedyny mój AC zrobiony na maxa :) i jedna z lepszych gier a może i najlepsza ! ciężko powiedzieć!

Opublikowano

Dla mnie najlepszym Asasynem jest wciąż Revelations - za najlepszego Ezio, zayebisty Konstantynopol i dobrą fabułę na dwóch płaszczyznach.

Opublikowano

Ja nie kumam jak piszecie od razu, że to szaleństwo. Fanatycy M$ w momencie premiery dawali gify z Fory i GT5 jakoby Forza jest mocniejsza a jak nagle po trzech latach od premiery Sony daje info, że za pół roku wyłączają serwery to pyerdolicie, że to madness i w ogóle.

Żaden z Was nie grał online w GT5 a burzycie się jakbyście od trzech lat nie wyjmowali nośnika GT5 z konsol. Jak mają utrzymywać ze $ serwery 5 to niech je zamkną i zaczną dopakowywać GT6. 

Lol, przecież ten temat to jedno wielkie toczenie beki z rzeczy, z którymi nie ma się do czynienia, więc? :D

Ja się śmieje bo Sony ponoć kocha graczy.

Opublikowano

No niby tak ale czasem takie spiny tutaj są, że brakuje już tylko ringu i rękawic w przeglądarce, żeby się napjerdalać między nickami xD.

Opublikowano

Jak mają utrzymywać ze $ serwery 5 to niech je zamkną i zaczną dopakowywać GT6. 

Zamykają serwery GT5 bo GT6 sprzedaje się o kilkadziesiąt % gorzej od GT5, a nie dlatego, że kasy na serwery potrzebują. GT5 sprzedając się w ilości ponad 10 mln sztuk zarobiło na swoje serwery do końca istnienia Sony ;)

Wątpię by to w rzeczywistości przeszło, shitstorm będzie nieziemski i posiadacze GT5 pewnie zaspamią skrzynki Sony i PD dziesiątkami tysięcy e-maili. To nie jest jakaś giereczka z kosza Caritasu.

Opublikowano

Wyłączyć serwery w jednej z najpopularniejszych gier na PS3 (GT5 - ponad 10 mln sprzedanych kopii), to chyba tylko szaleniec mógł wpaść na taki pomysł.

Ale markę to ty szanuj.

Opublikowano

Nikt nie wpadł na to, ze może liczba graczy w GT5 na serwerach jest tak samo mała jak w Resistance?

Opublikowano

Nikt nie wpadł na to, ze może liczba graczy w GT5 na serwerach jest tak samo mała jak w Resistance?

Chyba na głowę upadłeś :P

Opublikowano

"boże nie... sony nie może być takie złe, na pewno mają swoje powody, pewno w gt5 po sieci gra 3 osoby, wylaczaja servery po to by psn na nadkonsoli działał lepiej, tak, to na pewno to, jacy oni wspaniałomyślni"

http://www.gtplanet.net/over-100000-people-play-gran-turismo-5-every-day/

Opublikowano

Tymczasem w Forza 2 (2007), Halo 3 (2007), Gears of War (2006) nadal ludzie mogą grać online ;)

Zapomniałeś dodać, że jak ktoś gra w Gearsy od 2006 roku, to za możliwość gry online zapłacił przez te lata łącznie ok. 1600 złotych. Taki dobry MS, że pozwala ludziom nadal płacić, przecież to z ich czystego dobra musi wynikać, bo przecież sami nic z tego nie mają :rolleyes:

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Nie martw się, Sony przy nadkonsoli będzie tak samo dobre!

Pewno nadal na PSS do kupienia jest online pass do Resistance 3, borze jakie dobre sony.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Tymczasem w Forza 2 (2007), Halo 3 (2007), Gears of War (2006) nadal ludzie mogą grać online ;)

Zapomniałeś dodać, że jak ktoś gra w Gearsy od 2006 roku, to za możliwość gry online zapłacił przez te lata łącznie ok. 1600 złotych. Taki dobry MS, że pozwala ludziom nadal płacić, przecież to z ich czystego dobra musi wynikać, bo przecież sami nic z tego nie mają :rolleyes:

8x150=1200zł nie wiem skąd ci to 1600, ale ok lubicie wyolbrzymiać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.