Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Kupowałeś oficjalnie golda za 150 złotych od 2006? :teehee:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Kupowałeś oficjalnie golda za 150 złotych od 2006? :teehee:

Nawet taniej można było wyrwać :teehee:

Opublikowano

Widzę, że Observer to drugi po Mendrku użytkownik tego zacnego forum, który w dobie internetu robi zakupy growe w Empikach, Saturnach itp. i przepłaca za wszystko 100%.

Opublikowano

Nikt nie wpadł na to, ze może liczba graczy w GT5 na serwerach jest tak samo mała jak w Resistance?

ty se żarty stroisz?

Opublikowano

Ja podaje oficjalną cenę, tak jak przy cenach nowych gier podawałem 200 złotych, a nie cenę przy cebulowaniu w 5 z PSN. Co ma "można taniej wyrwać" do cen Microsoftu?

Opublikowano

Ja podaje oficjalną cenę, tak jak przy cenach nowych gier podawałem 200 złotych, a nie cenę przy cebulowaniu w 5 z PSN. Co ma "można taniej wyrwać" do cen Microsoftu?

Heh, tylko, że cebulowanie na 5 jest sprzeczne z regulaminem PSS/PSN, a znalezienie lepszej ceny w legalnym sklepie (130 zł zamiast oficjalnych 200 zł), to zwykły zdrowy rozsądek. 

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ja pjerdole. Kolejny sie znalazl, ktory bedzie przekonywac, ze za lajwa trzeba placic 200zl. Mialem XBL do konca 2012 i nigdy nie zaplacilem wiecej niz 140zl, zwykle bylo to ok 120zl. No ale Observer zapewne kupuje gry w empiku.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ja pamiętam jak raz cena XBL na rok spadła do 89 PLN na alledrogo muehehhe ;D

Opublikowano

Nikt nie wpadł na to, ze może liczba graczy w GT5 na serwerach jest tak samo mała jak w Resistance?

ty se żarty stroisz?

Moim zdaniem to jest gamingowy rodzyn co najmniej ostatniego miesiąca :P Najpopularniejsza marka Sony zrównana przez jednego z największych fanów PS, z serią, która skończyła jako gratis dodawany do bundle packów. 

Opublikowano

No XBL można było wyrwać bardzo tanio. Nie wyobrażam sobie kupić tego za 200 zł, to frajerstwo czyste po prostu.

Opublikowano

Sam kupowałem czasem na 3 lub 1 miesiąc na promocjach z dashboardu, raz kupiłem 12 miechów+2 gratis za 129zł a czasami 2 tygodniowe lub 48h zdrapki czasem się kupowało za jakieś 1zł bo czasu dużo nie było na granie. No ale 1600zł. 

Opublikowano

Co do wyłączania serwerów GT5 to dla mnie zgrzyt, choć nie gram w tego typu gry, to wiem że dużo znajomych wciąż szarpie. Ja rozumiem, że Japońce jak im zamykają serwery poprzednika, to rzucają się na sequela, ale GT5 jest nadal popularne poza Japonią i nie wypada robić takich psikusów. Cóż, Sony chyba pomaga PD zarobić na siebie, może dzięki temu nie umrą z głodu do czasu wypuszczenia GT7 :)

Co do XBL! to sorry, jakbym miał obie platformy i miałbym płacić za Golda, mając obok dobrocie z PS+, to czułbym się jak ktoś kto kupił w sklepie telewizor, a w sklepie obok do tego samego TV w zbliżonej cenie dorzucaliby jeszcze nowego tableta, 14 filmów i prostytutkę na jeden wieczór ;)

Opublikowano

Wszystko fajnie ale po co zmieniasz temat ? Byla mowa o 1600zl z kosmosu, nikt nie porownywal uslug, wiec po co dyskutujesz sam ze soba ?

Opublikowano

Fajnie mendrek, że masz plusa od 2006 roku.

Opublikowano

Xbot nie wliczył ceny live w lata grania po sieci, udając że live jest za darmo, ja podałem 1600 według cen MS - nawet jak legalnie cebulujesz na promocje pod biedrą i zapłacisz 1200, to i tak nie jest to za darmo, jakby niektórzy tu chcieli wmówić. Na to zleciały się inne boty, że przecież można wycebulować kradzione live na allegro i jest za(pipi)iscie :turned:  A tyle było śmiania się ze składkowiczów, a tu nagle rok live za 59 zł jest kupowany i nikogo nie obchodzi skąd to jest. Skoro kupowanie live za cenę ponad 2 razy niższą niż oficjalna od szarych typów z allegro nagle się stało ceną Live uznawaną przez forumowiczów, to dodajmy do wojny konsol argument, że gry na PS3 są dwa razy tańsze niż na xboxa, bo się składać można.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

jeszcze wroce do marudzenia na prędkość psn

właśnie zasysam patcha do darmowego borderland 2 jakiego dali w plusie 590mb poszło w jakieś 4-5 minut, to daje ponad 100mb na minute to daje ok 2MB/s , niby moj net ma 30Mb/s więc powinno być nieco szybciej, ale kurde, naprawde ponad 100mb w minute to jest powod do marudzenia?

może i prędkość jest różna zależnie od tego co sie sciąga, ale ja może z raz miałem przypadek że coś sie wlokło w trakcie kilku lat używania ps3, dlatego dziwi mnie to marudzenie i przekładanie czyjegoś prywatnego wolnego transferu na całe PSN i wieszanie psów na sony bo komuś sie coś wolno ściąga

Opublikowano

Skoro kupowanie live za cenę ponad 2 razy niższą niż oficjalna od szarych typów z allegro nagle się stało ceną Live uznawaną przez forumowiczów, to dodajmy do wojny konsol argument, że gry na PS3 są dwa razy tańsze niż na xboxa, bo się składać można.

http://www.keye.pl/games/product/id/90/XBOX-Live-Live-Gold-12-Miesi%C4%99cy-PL/EU/US

Moim zdaniem to alter Mendrosława :P

PS. A ja się zastanawiałem skąd się biorą ludzie, którzy nawet na Allegro kupują gry po 200 zł podczas gdy w tym samym czasie na kilkunastu innych aukcjach są nówki np. po 140 zł. Już mam odpowiedź, Observery i Mendrki ISTNIEJO :)

Opublikowano

Obsever przestań to jest zbyt śmieszne. 

Opublikowano

Odkryłem spisek, największym szarym typem interneta jest niejaki Amazon - w USA Gold oficjalnie kosztuje 60$, a ten szemrany cinkciarz non toper sprzedaje je po 35-40$ ;)

Opublikowano

że przecież można wycebulować kradzione live na allegro i jest za(pipi)iscie

Nie no, to musi byc alter Mendrka.

Opublikowano

Z tym gt5 jest o tyle smiesznie ze caly multi w gt5 dziala na zasadzie p2p. Wiec praktycznie wylaczaja tylko wyszukiwarke polaczen.

Opublikowano

Xbot nie wliczył ceny live w lata grania po sieci, udając że live jest za darmo, ja podałem 1600 według cen MS - nawet jak legalnie cebulujesz na promocje pod biedrą i zapłacisz 1200, to i tak nie jest to za darmo, jakby niektórzy tu chcieli wmówić. Na to zleciały się inne boty, że przecież można wycebulować kradzione live na allegro i jest za(pipi)iscie :turned:  A tyle było śmiania się ze składkowiczów, a tu nagle rok live za 59 zł jest kupowany i nikogo nie obchodzi skąd to jest. Skoro kupowanie live za cenę ponad 2 razy niższą niż oficjalna od szarych typów z allegro nagle się stało ceną Live uznawaną przez forumowiczów, to dodajmy do wojny konsol argument, że gry na PS3 są dwa razy tańsze niż na xboxa, bo się składać można.

Mam prośbę jakbyś mógł wkleić tutaj cytaty w których rzekome xboty wmawiają wszystkim ze gold jest za darmo.

Jedyne co pamietam to całe legiony sonoklapow którzy wszędzie głosiły ze dostają gry za darmo od kochanego sony, firmy która jako jedyna dba o dobro graczy xD

Opublikowano

Kolejny po mendrku dla którego keye.pl jest nielegalne. Pewno ukradli kody jak te wypadły z TIRa.

Widać niektórzy "dorośli" dalej nie są w stanie zrozumieć, że hurtownicy kupujący jednorazowo kilka tysięcy cyfrowych kluczy pozyskują je od pierwotnego dystrybutora dużo taniej od zwykłego detalisty, do którego kierowana jest cena sugerowana  :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.