Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Obsever przestań to jest zbyt śmieszne.

To zejdz wreszcie z tego taboretu i zacznij trzeźwo myślec.

Leże na kanapie. I CO TERAS?

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

To teraz złap pada do ręki i delektuj sie gra.

Opublikowano

Delektujac się nie zapominij o winie i cygarze

Opublikowano

To teraz złap pada do ręki i delektuj sie gra.

No skończyłem najlepszego slashera na przestrzeni kilku lat. Markę MGS szanuje. 

Opublikowano

Tylko Xbox. Sorry popek nie szanuje w takim razie.  

Opublikowano

Ej Mazzeo ale ja szanuje Podlasie.

Opublikowano

Fajnie mendrek, że masz plusa od 2006 roku.

No tym bardziej jakbym miał Golda od 2006 roku, to po wprowadzeniu KGOZ Plusa czułbym się jakbym tydzień siedział okrakiem na osinowym palu. Bo bym zrozumiał, że nie dość że dało się za darmo, to za opłatę można wielokrotnie lepiej.

A niektórzy to chyba myślą, że MSP to z nieba spadają, albo sadzi się je w ogródku i potem można taniej sprzedawać, i stąd się tanie punkty MSP biorą :) Jakbym był złodziejem MSP, to bym je spylał po 120-130, i nikt by się nie czepiał, bo przecież wtedy są legit. No ale to w sumie i tak nie ma wyboru i pewności nigdy, bo to MS sprowokował swoją pseudo-walutą falę kradzieży i paserstwa...

Opublikowano

Fajnie mendrek, że masz plusa od 2006 roku.

No tym bardziej jakbym miał Golda od 2006 roku, to po wprowadzeniu KGOZ Plusa czułbym się jakbym tydzień siedział okrakiem na osinowym palu. Bo bym zrozumiał, że nie dość że dało się za darmo, to za opłatę można wielokrotnie lepiej.

No gdybyś w 2006 roku odpalił Gears of War po multi to byś wyciągnął te groszaki z portmonetki mamy aby zapłacić 10zł miesięcznie aby pograć online w zaje.bistej usłudze z kolegami z neta. No, ale co ty możesz o tym wiedzieć skoro ps3 masz dopiero od 2010 roku i twoja pierwsza gra to Killzone 2. Znaczy wybrałeś dobrze bo przynajmniej miałeś w co grać a nie tak jak inni użytkownicy ps3 do 2009 nic praktycznie. 

Nikt nie sprzedaje MSP, tylko zdrapki oryginalne od microsoftu, które są subskrybcją golda za 120zł. Jezus doinformuj się trochę, chociaż wygoogluj zanim coś napiszesz.

Opublikowano

xbox live jest płatny

psn jest darmowy i ma Home

tu nawet nie ma o co walczyc

Opublikowano

xbox live jest płatny

psn jest darmowy i ma Home

tu nawet nie ma o co walczyc

chyba był darmowy

Opublikowano

A tyle było śmiania się ze składkowiczów, a tu nagle rok live za 59 zł jest kupowany i nikogo nie obchodzi skąd to jest.

59 na allegro = 129 na keye.pl

No to faktycznie odpowiedziałeś. :turned:

Pjerdol dalej. Nikt nie mówi o jakiś goldach za 59zł (skąd to wytrzasnąłeś? nigdzie czegoś takiego nie widziałem na allegro), tylko o 100-140zł. 5 lat temu kupiłem 14 miesięcy za 109zł, kiedy kurs dolara był niski jeszcze. Tak samo jak Mendrek, z dupy wziąłeś te 200zł chociaż od x lat można łyknąć sporo taniej takie kody od normalnych allegrowiczów którzy mają tysiące pozytywnych komentarzy. Nie mam pojęcia skąd wziąłeś szarych typów z allegro z rocznym goldem za 60zł, pewno widziałeś takie aukcje jak reklamy na XBL.

Opublikowano

W du.pe sobie ten Home mogą wsadzić. Przez 4,5 roku odkąd posiadam PS3 byłem tam aż JEDEN raz. Dla mnie to jest zbędny bajer i mogliby zamiast tego przeznaczyć kasę na lepszą strukturę Sieci. A problemów raczej nie brak. 

Opublikowano

W du.pe sobie ten Home mogą wsadzić. Przez 4,5 roku odkąd posiadam PS3 byłem tam aż JEDEN raz.

wiec skad mozesz wiedziec czy jest dobry czy nie?

kazdy tu pisze to samo - haha, home to gów.no, byłem raz przez 10 minut w 2008 roku

Opublikowano

Mnie to po prostu nie kręci i tyle. Tym bardziej kupowanie tam jakichś pierdół pokroju ubrań za całkiem realne pieniądze. Nie chcę wyjść na hejtera ale mogliby sobie z tym odpuścić. Szczerze? To dawno nie widziałem na portalach żadnych konkretnych newsów odnośnie Home, więc generalnie nie wiem czy mam po co tam zaglądać. A pewnie teraz same patche trochę ważą. 

Opublikowano

@Figaro

Czy ciągle trzeba pobierać setki MB aby wejść do nowo odwiedzanych lokacji? Jeżeli tak to Home dalej jest gównianą atrakcją.

@down

Oni już płacą przecież, posiadając PS+.

Edytowane przez Square

Opublikowano

Biedaki który muszą sie zrzucać na grę albo dostawać je z plusa zawsze będą stękać, że xbla gów.no bo płatne, ale ciekawi mnie co zrobicie kiedy na ps4 przyjdzie wam płacić. 

Opublikowano

Dobrze że na Plusa nie można się składać, to już by była cebula do kwadratu.

Tak samo z tą "aferą" o DRM w Xboxie i tym komunikatem podczas turnieju KI, klapki wychowani w cebulactwie nie mogą zrozumieć, że dzielenie się contentem na XBL takie łatwe nie jest.

Opublikowano

Te biedaki, które dostają gry z plusa płacą za niego i na ps4 dalej będą płacić tyle samo i dalej będą dostawać jakieś gry w tym abonamencie. Więc nie wiem co ktoś miałby zrobić z tym że przyjdzie mu płacić za online na ps4

Opublikowano

Pierwszy był Resogun, teraz będzie Don't Starve, co potem, znowu jakaś popierdółka? PS+ jest droższy od XBL więc w sumie wychodzi na to, że przez jakiś czas płacisz za online na PS4 więcej niż na klocku.

Opublikowano

Dobrze że na Plusa nie można się składać, to już by była cebula do kwadratu.

Mało wiesz o PSN i konsolach Sony, bo można się składać na Plusa :P

Opublikowano

Pierwszy był Resogun, teraz będzie Don't Starve, co potem, znowu jakaś popierdółka? PS+ jest droższy od XBL więc w sumie wychodzi na to, że przez jakiś czas płacisz za online na PS4 więcej niż na klocku.

Na Ps4 owszem lekka lipa. Tylko ze gro ludzi poza pewnie Ps4 dalej ma ps3 więc ci co płacili za plusa nie poczują różnicy i dalej poza miernota na Ps4 pograja chociażby w Borderlands 2.

Gorzej z tymi posiadającymi Tylko ps4 bo fakt plus na tylko tej konsoli jest pod wzgledem zawartości średnio opłacalny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.