Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

279zł za GTA cyfrowe kontra powiedzmy 400 zł za 2 gry pudelkowe - marze sklepów, transport itp.

Tak myśle tylko kij wie.

Jedne 60$ vs 2x60$ śmiem wątpić, że zarabiają więcej na tej cyfrowej. 

Opublikowano

Ja bym jajec nie dał sobie za to uciąć.

Opublikowano

Biedaki który muszą sie zrzucać na grę albo dostawać je z plusa zawsze będą stękać, że xbla gów.no bo płatne, ale ciekawi mnie co zrobicie kiedy na ps4 przyjdzie wam płacić. 

Bez ps+ online na ps4 nie pograsz,wiec placisz za granie online.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Grajac wczoraj w singla BF4 wyebalo mnie z gry, pokazalo jakis blad i musialem odpalac gre od poczatku. To tak jakby ktos myslal, ze tylko Xbone ma takie jazdy.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

@UP

to nie wina ps4 tylko EA już tak było w BF3

Opublikowano

Grajac wczoraj w singla BF4 wyebalo mnie z gry, pokazalo jakis blad i musialem odpalac gre od poczatku. To tak jakby ktos myslal, ze tylko Xbone ma takie jazdy.

Bo to wina DICE, a nie PSN/Live.

Opublikowano

Wiedzialem, ze multi to sypiace sie kupsko, ale nie sadzilem ze singiel ma podobne objawy :)

PS. A tak swoja droga to w koncu wiadomo czemy wywalilo tego ziomka z Killer Instinct ?

Opublikowano

Mi 2 razy usunął sie save z kampanii w bf4 na ps4 wiec póki co odpuszczam, żałosne to dice że nie sa w stanie wypuścić gry w która można pograć,

Co do KI to ktoś dawał tu info że było to spowodowane tym ze gra nie była odpalono na koncie głównym czy cos takiego

Opublikowano

Mi 2 razy usunął sie save z kampanii w bf4 na ps4 wiec póki co odpuszczam, żałosne to dice że nie sa w stanie wypuścić gry w która można pograć,

Co do KI to ktoś dawał tu info że było to spowodowane tym ze gra nie była odpalono na koncie głównym czy cos takiego

dice to tylko ludzie, wina leży po stronie EA narzucajac takie terminy

Opublikowano

To nie wina EA, to przez kapitalizm.

Opublikowano

nie, to wszystko przez Call of Duty, muszą walczyć przecież o szybszą premierę

Opublikowano

od drugiego patcha ten problem znikną na xboxone 

Opublikowano

Problem z 720p i częstszymi spadkami fpsów też zniknął?

<trollface>

Opublikowano

Są tak kurevsko drogie bo wiedzą, że ludzie i tak się dzielą na pół.

to że Polacy bawią się w cebule nie znaczy że inni też. 

Co do wyłączenia serwerów GT5 to niezła kpina a usprawiedliwianie sony przez barona plejsztejszyn z Bełchatowa  :rofl2:   Koleś co kupuje Golda po 200zł też dobry bo ''oficjalna cena'' pewnie biedaczek w dzień premiery szuka gier sony po 240zl lub zasysa gry na ps4 po 300zl. Sonybociarnia w natarciu xD.

Opublikowano

Są tak kurevsko drogie bo wiedzą, że ludzie i tak się dzielą na pół.

to że Polacy bawią się w cebule nie znaczy że inni też. 

Tak, tylko w Polsce dziela konta na pol. Brawo.

Opublikowano

No ale co ma dzielenie do rzeczy ? Serio myslicie, ze ceny sa takie wysokie bo mozna zrobic skladke ? xDDD

PS. Zreszta cebula zostala uwalona na PS4 przecie, no chyba ze chcecie grac ze skladkowiczem na jednym i tym samym koncie (no chyba, ze o czyms nie wiem).

Opublikowano

Na PS4 wyglada to tak, ze jedna osoba ustawia sobie swoja konsole jako glowna na skladkowym koncie i placi wiecej, a druga placi mniej, ale musi grac na cebulowym koncie. 

Opublikowano

No to i tak to ukrocili. Malo znajdzie sie chetnych by kupowac gierki i nie grac na swoim koncie.

Opublikowano

Jestes chyba pierwsza osoba na forum, ktora przycebulila na PS4 ;P

Opublikowano

Dają możliwość dzielenia sie kontem to ludzie to robią. W czym rzecz? W czym problem?

Edytowane przez pop

Opublikowano

Czyli to wszystko prawda co pisali ludzie. Interfejs konsoli to niezła padaka i krok wstecz wzgledem tego xo było na 360. Mam nadzieje, że od momentu, w którym bede brał to wielkie pudło poprawią to patchami, bo momentami wyglada to żałosnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.