Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

dzisiaj widziałem jak ziomek na mojej ulicy biegł z xboxem bo wszyscy rzucali w niego kamieniami, dlaczego?

widocznie przyjaźnisz się ze złodziejem ;/

Opublikowano

Też tak macie, że jak czytacie ten temat to w 99% przypadkach wiecie, co dany user napisze na dany temat?

Opublikowano

ja nawet wiedziałem że sie o to spytasz

Opublikowano

Dzisiaj 1wszy dzień Steamowej wyprzedaży, uprzedam więc blacharską propagandę

Tomb Raider - Steam Summer Sale: 25$, Ultimate XBL Sale - 1360MSP (ok 45zł)

http://www.amazon.com/gp/product/B007VFHGZ4 ($12,5)

No i jeśli koniecznie musi być Steam: http://store.steampowered.com/agecheck/app/203160/ (12,5 euro)

I taki bonus, czyli wszystkie Tomb Raidery jakie w ogóle były http://store.steampowered.com/sub/26663/ (17,5 euro)

Poczekaj do *końca* Summer Sale i się okaże, że wszystko co wymieniłeś zostało przebite, nie mówiąc o tym, że na SSS są dosłownie setki gier, nie 10.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Tomb Raider jest akurat nawet wart pełnej ceny. Gra kompletna.

Ograj uncharted przed Tr bo potem bedziesz sie nudził grajac w uncharted

Opublikowano

miałem odwrotnie. wszystko co widziałem w uncharted 2 (2009r.) i uncharted 3 (2011r.) robiło na mnie wrażenie. w Tomb Raiderze dostałem praktycznie to samo i z butów mnie nie wyrwało.

Opublikowano

No jak dla mnie TR bije kazda czesc Uncharted totalnie. Uncharted przy dziele Crystal Dynamics wypada totalnie zalosnie.

Opublikowano

Uncharted przy wszystkim wypada żałośnie więc to żadne porównanie ^^

Opublikowano

Tomb Raider ( 1996 ) - 10/10

Tomb Raider ( 2013 ) - 6/10

Opublikowano

jeżeli Uncharted wypada żałośnie przy TR to chcę wiedzieć czym Was tak TR miażdży czego nie ma w Uncharted.

Opublikowano

Design, wieksze przestrzenie, klimat, wymiana ognia, zagadki (slabe, ale i tak lepsze od U) no i przede wszystkim glowna bohaterka, a nie jakis pedal.

Opublikowano

Próbowałem grać w Uncharted prawie rok temu, nie wytrwałem nawet dwóch godzin. Nie miałem wtedy za bardzo ochoty i czasu na gry, trzeba dodać, ale sama sztuczność wymiany ognia mnie odrzuciła. Może kiedyś dwójkę i trójkę ogarnę, by zobaczyć, czym się tak zachwycali/co tak hejtowali niektórzy. Spokojnie, do tego czasu dawno wspomnienia z TR wywietrzeją. Zakupu PS3 nie planuję w najbliższym czasie, a na przygodę mam ochotę, to kupiłem i gram :>.

Opublikowano

jeżeli Uncharted wypada żałośnie przy TR to chcę wiedzieć czym Was tak TR miażdży czego nie ma w Uncharted.

W uncharted Nie mozna walic headshota z łuku!

Edytowane przez SzewczykDratewka

Opublikowano

Nie zapominajmy, że Uncharted to ex Sony więc dla niektórych od razu -4 do oceny końcowej :)

Opublikowano

Ins już wiemy, że dla Ciebie Uncharted to (pipi). Ile można?

Opublikowano

Ja tam dobrze wspominam Uncharted jedynie 3 cześć trochę ssie :) ale i tak idzie dobrze sie bawić zwłaszcza ze za małolata uwielbialem Indiana Jones i chciałem byc taki jak on :))

Opublikowano

Nie zapominajmy, że Uncharted to ex Sony więc dla niektórych od razu +4 do oceny końcowej :)

fixed

Opublikowano

girsy identyko, drętwe, jak z kapiszonów, bez jakiegokolwiek odrzutu strzelanie przez całą gre, czym się tu jarać, nawet grafa gorsza od uncharted

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Tylko sonoklap chcacy ratowac chłamczarted, pisze o kapiszonach w gearsach. Ignorancja wkroczyla na nowy poziom.

Ins już wiemy, że dla Ciebie Uncharted to (pipi). Ile można?

Jak nie beda ludzie pisac o tym crapie w tym temacie to tez nie bede nic na temat tego kupska wspominal.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

No, ale co z tego, że strzela się niby fajnie (jakoś tego nie odczułem), skoro gameplay jest strasznie drętwy i bez polotu.

Opublikowano

Idz odbanuj Szprote, a pozniej pisz o swoim spaczonym guscie ;P

Opublikowano

ten temat to jest jedno wielkie pierdolenie o szopenie :confused:

czasami tu wchodze ale serio... jak może tyle ciagnąć AŻ TAK jałową dyskusje?

jedni pokazują plusy sony, drudzy plusy MS.. nikt sie  znikim nie zgadza, ten temat jest gorszy niż "religia" - ale osobniczy piszący są podobni - każdy wchodzi tu z własnym zdaniem, i nikt nie zamierza wyjść z innym niż wszedł, więc wszelakie argumenty (i te sensowne i te głupie) są jak grochem o ściane

serio

tylko donsterydo na tym zyskuje bo kasa leci na konto za reklamowanie xboxa, reszta userów tylko traci tu czas

Edytowane przez Yano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.