Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Chodzi o zachowaniu ludzi i o to, że hejters gona hejt co by się nie działo, skąd i po co ta nie nawieść każdy ma prawo do upadku nawet Ci najwięksi !

Grunt to wiedzieć, że się upadło i wstać jak człowiek, po za tym wszystko jest takie fajnie jak się stoi po stronie tych którzy się śmieje a nie po stronie tych którzy są wyśmiewani.

@Yano

Po pierwsze daj sobie siana z tym poprawianiem mnie a po drugie teraz to tylko SONOKLAPY hejtują i dalej kręcą bekę.

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Cichosza nie zrobią tego więc nie ma problemu , wałkowanie tego w tym momencie nie ma sensu każdy ma swoje zdanie i tak pozostanie , bez względu na użyte "argumenty".Ciekawe czy ludzie teraz każdą inicjatywę MS związaną z XONE będą oceniać przez pryzmat "niedawnego badania rynku" ?.

@Soul poważnie myślisz że gdyby Sony wywinęło taki numer nie było by mu to wytykane ? serio myślisz że jest tak tylko dla tego że zrobił to MS ?

Edytowane przez Karas

Opublikowano

@Soul

Moze powinienes sobie odpuscic ten temat skoro tak powaznie do tego podchodzisz, bedziesz zdrowszy.

Tutaj nie ma strony ktora by sie wysmiewala caly czas, teraz byla sluszna beka z MS (co sie dzialo po updaku PSN juz nie pamietasz?), wkrotce pewnie bedzie beka z Sony, "neverending story", suck it up or leave.

PS. Co do spacji, mam pro-tipa, jesli nie jestes pewien, napisz najpierw bez spacji i sprawdz czy sie podswietli na czerwono.

PPS. I nie robmy z MS malego placzacego dziecka XDD, tu trafniejsze jest przyrownanie do gwalciciela z ktorego wszyscy leja bo mu nie stanal podczas proby gwaltu.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ale Ty, Soul kaleczysz język polski...

Edytowane przez Emet

Opublikowano

proponuje tydzień odpoczynku dla Soula, bo mu zaraz coś pęknie

Opublikowano

Chodzi o zachowaniu ludzi i o to, że hejters gona hejt co by się nie działo, skąd i po co ta nie nawieść każdy ma prawo do upadku nawet Ci najwięksi !

Grunt to wiedzieć, że się upadło i wstać jak człowiek, po za tym wszystko jest takie fajnie jak się stoi po stronie tych którzy się śmieje a nie po stronie tych którzy są wyśmiewani.

@Yano

Po pierwsze daj sobie siana z tym poprawianiem mnie a po drugie teraz to tylko SONOKLAPY hejtują i dalej kręcą bekę.

Dzizas, Soul wyluzuj poslady.

keep-calm-and-fuck-microsoft-2.png

Opublikowano

Jakimi to ludzie qrvami są to szkoda słów, zrobią wszystko, że by się z kogoś po nabijać i jeszcze czerpią z tego satysfakcję i przyjemność  po gratulować!

po pierwsze pisze sie "pogratulować" - jak zwykle bez spacji

po drugie - złapałeś wielkiego bulwersa, a nie widzisz że xboty też bez przerwy jadą po sony i wyśmiewają sie ile wlezie ? do tego służy ten temat 

Pokaż mi tych xbotów kręcących bekę z Sony, I dare you. Jedyne co widzę to bul dupy sonoklapów na niektórych ucieszonych z decyzji M$, NO BO TO JAK <tutaj poetyczne porównanie do gwałcicieli czy innych dzieci> i odpowiedzi xbotów na ten ból dupy (ja tylko widzę chłopaków borniących się, to sonyboje ciągle są w natarciu na bogu ducha winnych fanów hejlo i forzy :/). Sami się nakręcacie.

Oby tylko nie skończyło się jak z tymi grami, co bez instalacji nie chodzą na X360, bo do teraz czekam na choć jeden tytuł :/.

Opublikowano

Jakimi to ludzie qrvami są to szkoda słów, zrobią wszystko, że by się z kogoś po nabijać i jeszcze czerpią z tego satysfakcję i przyjemność po gratulować!

po pierwsze pisze sie "pogratulować" - jak zwykle bez spacji

po drugie - złapałeś wielkiego bulwersa, a nie widzisz że xboty też bez przerwy jadą po sony i wyśmiewają sie ile wlezie ? do tego służy ten temat

Pokaż mi tych xbotów kręcących bekę z Sony, I dare you. Jedyne co widzę to bul dupy sonoklapów na niektórych ucieszonych z decyzji M$, NO BO TO JAK <tutaj poetyczne porównanie do gwałcicieli czy innych dzieci> i odpowiedzi xbotów na ten ból dupy (ja tylko widzę chłopaków borniących się, to sonyboje ciągle są w natarciu na bogu ducha winnych fanów hejlo i forzy :/). Sami się nakręcacie.

Oby tylko nie skończyło się jak z tymi grami, co bez instalacji nie chodzą na X360, bo do teraz czekam na choć jeden tytuł :/.

Daddy

Opublikowano

nie nawieść

po za tym

nienawiść (razem i bez "e")

poza tym

teraz możesz sie denerwować, ale zobaczysz że te poprawki przydadzą ci sie na maturze

Grunt to wiedzieć, że się upadło i wstać jak człowiek

o czym ty gadasz, wyobrażasz sobie że MS jest jak feniks który wstanie z popiołów i z wielką skruchą oddaje sie w ręce ukochanych graczy?

przecież to banda korporacyjnych krwiopijców którzy chcieli wyruchać ludzi lepiej niż donald tusk, nie udało im sie bo okazało sie że nikt nie chce kupić ich konsoli, więc klnąc pod nosem wycofali sie i czekają na następną okazje do ataku

nie rozumiem jak można ich postrzegać jako niewinne zreformowane aniołki 

Butthurt-Butthurt-everywhere.jpg

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Jeden z redaktorów Stickskills.com, rozmawiał dziś z praciwniczką GameStopu (która jednak wolała nie podawać swoich danych). Dzięki rozmowie dowiedzieliśmy się jak wielką rolę odegrała ta sieć sklepów w sprawie wycofania DRM-u.

"Powiedzieliśmy im, że nie będziemy brali więc Xboksów One. Z racji tego że DRM ma bezpośredni wpływ na nasz kapitał, musimy zmniejszyć nacisk na inwestowanie w ich nowy system i nieco bardziej inwestować w PlayStation 4. Bez wątpienia nasza decyzja miała jakiś wpływ na zmianę ich polityki o 180 stopni.

http://www.ppe.pl/news-22912-gamestop_odegral_ogromna_role_w_wycofaniu_przez_microsoft_drm_.html

We love gamers, we love games! And $$$$$$$!

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Panowie ja jestem spokojny tylko człowiekowi się nie chce pewnych rzeczy tu czytać bo ludzie zwyczajnie zaniżają poziom tego forum oczywiście nie wszyscy, wszystko ma jakieś swoje granice, chciał bym prowadzić rozmowę na poziomie widocznie tu się nie da i tyle.

Dziękuje dobranoc.

Opublikowano

Chciałeś na tym forum porozmawiać na poziomie? Człowieku, gdzie ty żyjesz? Wysmiewany PS3site poziomem wypowiedzi bije to forum na głowę.

Opublikowano
teraz możesz sie denerwować, ale zobaczysz że te poprawki przydadzą ci sie na maturze

Gdy ją pisałem nie zwracali mi na to uwagi, tyle mam Ci do powiedzenia.

ps nie fafikuj bo tego nie lubię.

Ale ja ich w taki sposób nie postrzegam, przyznali się do swojej głupoty robiąc to co SONY zrobiło na E3 i tyle w tym temacie, dla mnie to dobry news który rozwiązuje ten supeł na nie.....

Chciałeś na tym forum porozmawiać na poziomie? Człowieku, gdzie ty żyjesz? Wysmiewany PS3site poziomem wypowiedzi bije to forum na głowę.

Parę lat temu jeszcze było to możliwe, no cóż czasy się zmieniają.

Edytowane przez Soul

Opublikowano
chciał bym prowadzić rozmowę na poziomie widocznie tu się nie da i tyle.

no heloooł, "widocznie tu sie nie da" ? no oczywiście - to jest console wars, temat który ma na celu dać upust wszystkim najgorszym instynktom żeby ludzie nie śmiecili gdzie indziej

to tak jak byś dał fotke na "pokaż twarz" i potem spinał poślady że ktoś powiedział że jesteś brzydki 

ps nie fafikuj bo tego nie lubię.

haha to teraz lecisz już w groźby?

może serio odpocznij chwile i sie wyluzuj 

http://www.ppe.pl/ne...osoft_drm_.html

We love gamers, we love games! And $$$$$$$!

hehe - akurat news pasuje do tematu - jak widzicie miłośnicy xboxa - to nie szczera miłość do was spowodowała zmianę stanowiska, tylko to że największe sieci nie chciały nawet sprzedawać tej konsoli

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Spójrz na nazwę tego tematu potem z niego wyjdź i sprawdź "normalne" tematy i jaki poziom jest w nich zanim zaczniesz za przeproszeniem (pipi)ić o wyższości PS3site :teehee:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Spójrz na nazwę tego tematu potem z niego wyjdź i sprawdź "normalne" tematy i jaki poziom jest w nich zanim zaczniesz za przeproszeniem (pipi)ić o wyższości PS3site.

Co tak sie spinasz? Tez widzę, ze podchodzisz zbyt poważnie do tego co sie pisze. Zluzuj portki.

Opublikowano

no heloooł, "widocznie tu sie nie da" ? no oczywiście - to jest console wars, temat który ma na celu dać upust wszystkim najgorszym instynktom żeby ludzie nie śmiecili gdzie indziej

to tak jak byś dał fotke na "pokaż twarz" i potem spinał poślady że ktoś powiedział że jesteś brzydki

Da się ale to już leży w waszej osobie i skoro się nie da to (pipi)owo o co nie których świadczy.....ten upust to co nie którym nieźle w bani narobił :teehee:

Porównanie z dupy nie pierwsze i ostatnie na tym forum.

haha to teraz lecisz już w groźby?

może serio odpocznij chwile i sie wyluzuj

Mówiąc Ci czego nie lubię odbierasz to jako groźbę ?

Nice! Wybacz, że nie lubię jak ktoś niepotrzebnie cwaniakuje... ;)

Opublikowano

patrząc na psychike co po nie których xbotów myśle ze microsoft nadawał całe lata jakies ukryte  fale zidiocenia w x360.

Opublikowano

Przyganiał kocioł garnkowi...

Opublikowano

jaka spina o jakieś zabawki dla dzieci  :teehee:

Opublikowano

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Opublikowano

Co tak sie spinasz? Tez widzę, ze podchodzisz zbyt poważnie do tego co sie pisze. Zluzuj portki.

Spinam gdzie ? wybacz zapomniałem o dodaniu na końcu poprzedniego posta :teehee: podchodzić poważnie do tego tematu :rolleyes: 

Opublikowano

jaka spina o jakieś zabawki dla dzieci  :teehee:

internet_serious_mf_business.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.