Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Rockstar Toronto poszukuje osób do prac nad nowym tytułem na next-geny:

Now, besides preparing to release GTA V this September, the studio's Toronto division has posted a new job listing for an environment artist who'll work on an open world next-gen game.

The ideal candidate will design, build, and texture the game's world and "get the most from next-gen consoles."

http://news.softpedia.com/news/Rockstar-Toronto-Working-on-Open-World-Next-Gen-Game-for-PS4-Xbox-One-366981.shtml

GTA VI? Czy może nowe Red Dead albo jeszcze coś innego?

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

akcja z samolotem w wiadomo jakiej grze to najbardziej wyebany w kosmos skrypt jaki widziałem w grach.

znacie lepsze ?

gta4 i dlc to najlepsze dialogi jakie słyszałem w grach. w creditsach przewijał się jakiś dan hauser. to on wszystko wymyśla ? filmowy poziom. rozmowy podczas jazdy momentami jak z pulp fiction. jak zobaczyłem bassa ruttena w roli siebie samego, to niezłego lola miałem. ballada o geju jest kozakiem. luiz jest kozakiem. brucie i yusuf - uwielbiam. one love breda.

ZNACIE LEPSZE ???  

Opublikowano

Pamiętam jak to pierwszy raz pokazali na konferencji podczas E3. Szczena na samym dole. X360 w połowie złapałby rrod.

uncharted-2-falling-o.gif

Opublikowano

Fakt, ja też byłem pod wrażeniem i wtedy już po kilkukrotnym ograniu Killzone 2 zdałem sobie sprawę, że w PS3 drzemie moc. Może i skrypt ale cholernie dobry. Zresztą, takie Crysisy to praktycznie same efekciarskie przeprogramowane fajerwerki i też jest dobrze. 

Uncharted 2 to jedna z tych gier, które powaliły (prawie) każdego na kolana. 

Opublikowano

Pamiętam jak to pierwszy raz pokazali na konferencji podczas E3. Szczena na samym dole. X360 w połowie złapałby rrod.

uncharted-2-falling-o.gif

Kumplowi podczas tej gry wpadł YLOD.

Opublikowano

Singiel w U lepszy niż w gearsach??? Przecież jedynka to była miazga pod względem klimatu i ciężkości a z 2 strony mamy radosne i kolorowe strzelanie z kapiszonów i pedała draka xd

Opublikowano

A z trzeciej mamy kolejnego debilnego altera jakiegoś xbota xD

Opublikowano

Singiel w U lepszy niż w gearsach??? Przecież jedynka to była miazga pod względem klimatu i ciężkości a z 2 strony mamy radosne i kolorowe strzelanie z kapiszonów i pedała draka xd

jak bym chciał zobaczyć was ziomków od pedała drejka, jacy z was alpha male. było by pewnie troche śmiechu.

drejk jest spoko, zero gejozy.

Opublikowano

Now, besides preparing to release GTA V this September, the studio's Toronto division has posted a new job listing for an environment artist who'll work on an open world next-gen game.

The ideal candidate will design, build, and texture the game's world and "get the most from next-gen consoles."

http://news.softpedia.com/news/Rockstar-Toronto-Working-on-Open-World-Next-Gen-Game-for-PS4-Xbox-One-366981.shtml

Oby Bully 2.

Opublikowano

miazga pod względem klimatu

to będzie tu :

:woot:

Co do R to chciałbym by wraz z nową generacją uraczyli nas jakimś zupełnie nowym IP.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Oby Bully 2.

Weź mi powiedz co jest takiego dobrego w Bully? Nigdy nie ogarniałem ludzi którzy lubią tę grę. Parę fajnych motywów i tyle.

Chciałbym, że to się okazało całkowicie nowe IP. Najlepiej jakiś historyczny setting.

Opublikowano

Oby Bully 2.

Weź mi powiedz co jest takiego dobrego w Bully? Nigdy nie ogarniałem ludzi którzy lubią tę grę. Parę fajnych motywów i tyle.

Chciałbym, że to się okazało całkowicie nowe IP. Najlepiej jakiś historyczny setting.

Jest to najlepsza gra osadzona w realiach szkoły, najlepszy sandbox osadzony w realiach szkoły, zrobiony przez najlepszych twórców gier ever.

Opublikowano

Ta generacja będzie dla mnie ''najdziwniejsza'' - po wakacjach chce przejsc na PC granie, ale PS4 tez kupie. Co gorsza bede musial kupic tez WiiU dla sequela jednaj z 4 moich gier tej generacji - czyli Bayonetty. A to wszystko przez Sege. :(

Opublikowano

GTA na 90% nie, chyba że bardzo wstępne prace, RDR nie wiem czy ma z kolei potencjał na dobry sequel. To była kompletna gra, wyczerpująca moim zdaniem temat westernów na dłuższy czas.

Najchętniej bym zobaczył coś w stylu LA Noire, choćby nawet w innych realiach.

Opublikowano

ja bym z chęcią zobaczył nowego Midnight Club, tuning, supercary, zayebisty model jazdy, zmienne pory dnia, może jakiś dobry model zniszczeń, jarałbym się

Opublikowano

ja też nie ogarniam podjarki grą bully, to była napewno fajna gierka i jestem w stanie sobie wyobrazić że niektórzy lubili wtykać głowy do kibla kolegom, ale osobiście nawet nie przeszedłem jej do końca, w pewnym momencie bieganie po szkole przezstało być takie fascynujące

a co do tej tworzonej gry to mam nadzieje że będzie nowe RDR

pewnie rzeczywiscie za wcześnie na GTA6 , raczej poczekamy pewnie ze 3-4 lata jeszcze

Opublikowano

prace nad kolejna odslona GTA zawsze rozpoczynaly sie zaraz po premierze obecnej czesci.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Red Dead R..... (nie mylić z Redemption 2 bo na to raczej nie ma szans) jest rzekomo od dłuższego czasu w produkcji gdzieś kiedyś była wypowiedź pracownika R że już teraz (w momencie ukazania się tej wypowiedzi) wygląda świetnie.

Jak pisałem wcześniej liczę na zupełnie nowe IP od R.

Opublikowano

ja też nie ogarniam podjarki grą bully, to była napewno fajna gierka i jestem w stanie sobie wyobrazić że niektórzy lubili wtykać głowy do kibla kolegom, ale osobiście nawet nie przeszedłem jej do końca, w pewnym momencie bieganie po szkole przezstało być takie fascynujące

jakbyś pograł trochę dłużej to

następne etapy dzieją się praktycznie tylko w mieście

Opublikowano

w ciągu 2 dni sprzedazy fez ( -50%) na steam sprzedalo się ponad 105tys sztuk.

Jest to ilosc wieksza niz sprzedaz FEZ przez pierwszy miesiąc sprzedazy na XBLA.

Widać jak popularne są indyki na Xbox

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.