Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

KI to jedna z takich gier, która przyciaga nawet największych amatorow bijatyk. Animacja i efekty dzwiekowe, miod wylewający się z ekranu. Wiec tak, na sali pewnie zgromadzila się rozhisteryzowana banda Sony gimbusów. 

Szkoda, bo giera prezentuje się zacnie !

Poza tym zgadzam się z kubsonem - z Xbox One największe problemy maja przeważnie ludzie, którym nigdy przez myśl nie przyszlo by go kupic....

Edytowane przez easye

Opublikowano

dokładnie.

Po samych gameplayach widać, ze ta gra nawet MK zdetronizuje.

http://www.youtube.com/watch?v=bIYvk0xWVAw&feature=player_embedded 

co nowsza wersja gry to jeszcze lepsza, mega szybka, brutalna, w automatowym stylu, jak sobie odpaliłem ostatniego MK dla porównania to wyłączyłem po 5 minutach  ;p

true,true.

Wciąż czekam by Sony w końcu zaprezentowalo/zapowiedzialo  swoje gry...

Poza tym - MS prezentuje najlepszego racera na nowa genercje. Nikogo to nie interesuje.

KI zapowiada się na najlepsza tlucznie - wolicie MK z PSX'a.

TitanFall zgarnia wszystkie nagrody targow, a wstępne recki pokazuja, ze mamy za(pipi)ista gre multiplayerowa na start - tekstury się nie podbaja - lepsze Killzone ze swietna grafika i usypiającym dennym gameplayem poki co.

A później czytam liste exow nad która wszyscy klaszczą uszami z PS3 a w tym tytuły pokroju MLB 13 THE SHOW. :teehee:

Nawet Ryse daje rade, jak tylko zrezygnują z niesmiertelnosci.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Premiumy z GT5 których jest 300 wyglądają zdecydowanie lepiej od samochodów w forza 5.

422_469231413151201_15571203_n.jpg

e32013-12.jpg

wziąłeś dzisiaj tabletki?

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

poza tym ej - naprawdę, co z tego ze 300 samochodow wygląda swietnie, jak w karierze kaza mi się scigac ze standardami na trasach wyjętych z PS2. (pipi) ta gre robili cala obecna generacje - CALE 7 lat!

Jak ktoś liczy ze GT7 na PS4 zarzadzi to gratuluje.

Opublikowano

Ludzie buczą na pokazie KI.

sonyboty na sali ? czy może chodzi o coś innego ?

Killet Instinct był na tym turnieju do pogrania i ludzie go bardzo chwalą. Z resztą to kolejny turniej na którym się on pojawia i można wyczytać same pozytywne opinie. Wystarczy popatrzeć na gameplaye. A buczenie wyjaśnić można tylko sonoklapami i ogólnie buractwem, niczym więcej.

Nie pierwszy raz z resztą banda fanów Sony odwala trzodę :]

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

ide o zakład ze sytuacja Xbox One raczej diametralnie by się nie zmienila u większość osob tutaj piszących, którym szpile MS "akurat nie trafily w gusta i nawet gdyby MS nie zaliczyl takiego faila, kosztowalby tyle samo co PS4 ze swoja kamerka, miał 3 razy więcej gier przez pierwsze 3 lata to najbardziej zagorzali fani Sony i tak kupiliby konsole z Japonii.

Ci najwięksi krzykacze w ogole mam wraznie na gry nie patrza, a wybieranie konsoli na start przez pryzmat "za 3 lata sytuacja znowu będzie taka sama" jest dla mnie glupota.

Przeciez jak kogos nawet za specjalnie nie stać na 2 konsole, zawsze dana może sprzedać i wymienić.

Tak czy siak, nadal ten zhejtowany dekoder (nawet przeze mnie) ma poki co giery obok których ciężko mi przejść obojętnie, Sony niestety nadal nie zaprezentowalo TOTALNIE NIC.

Edytowane przez easye

Opublikowano

ta reakcja może też być trochę związana (nie mówię, że w całości, no ale jednak) z typową mentalnością ludzi interesujących Evo. Pamiętam, że jak Mortal Kombat debiutował na Evo, to twitch był zasry.wany komentarzami

GDZIE JEST KU.RWA MAHVEEEL

DAWAĆ SFIV

specyficzna grupa graczy po prostu

Opublikowano

Nowy Banjo na XbO kiedy ma wyjśç , wiadomo coś ? Z gier zapowiedzianych to dla mnie razem z Forza 5 największy must have na nwego klocka.

Opublikowano

Ale czym wy chcecie przekonać ludzi,że Xone jest dobra konsola?

Śmieszna bijatyka?Samograjem? Shooterem na silniku Source?

Mam obie konsole na tej generacji i uważam 360 za spoko konsole ale xbone..

Chcieli wyruch.ac freda to fred wyrucha was,Moich pieniędzy ms nie zobaczy

Opublikowano
Tak czy siak, nadal ten zhejtowany dekoder (nawet przeze mnie) ma poki co giery obok których ciężko mi przejść obojętnie, Sony niestety nadal nie zaprezentowalo TOTALNIE NIC.

No właśnie CI to nie znaczy że każdemu ludzie mają rożne gusta jak byś zapomniał i coś co ciebie ekscytuje u kogoś innego może wywoływać reakcje typu meh. 

Opublikowano

no pewnie - bo dla mnie ta smiszna bijatyka to giera która bym kupil, ten shooter na silniku Source miał w sobie 3 razy więcej miodu niż gameplay Killzone z E3.

Z całym szacunkiem, jeżeli Xone nie ma gier poki co, bądź wywoluje meh, to co można powiedzieć o PS4 i jego 3 tytułach na krzyz ?

Nie wiem dodatkowo jak będą wygladac ich usługi sieciowe, wiec poki co start tej konsoli zapowiada się jeszcze gorzej niż PS3.

Jedynie cena przekonuje.

A ten temat zas pelen jest hipokrytow pokroju.

FORZA 5 - meh !

GT 5.1 PRZEKOT ! :teehee:

Co do Ryse - zobaczycie ze podniosą poziom trudności i nie będzie to już taki samograj.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Premiumy z GT5 których jest 300 wyglądają zdecydowanie lepiej od samochodów w forza 5.

422_469231413151201_15571203_n.jpg

e32013-12.jpg

wziąłeś dzisiaj tabletki?

A Ty? Przecież twoje screeny pokazują jak świetne jest oświetlenie w FM5, nic ponad to.

Opublikowano

Tego sie czytac nie da co mnie obchodzi co ci sie podoba powtarzasz sie 20 raz. A mi sie podoba noy killzone i co teraz. Jak mazzeo mysli ze gra bedzie wygladac jak na tych screenach to powodzenia moze na xbox 4.

Opublikowano

no nic - bierz PS4. Tyle ze to kolejny FPS, ma konkurencje na innej konsoli, no i to przecież to Xbone ma gierki meh - bo tylko "pif paf new gen" 

Ty dla Killzona weźmiesz PS4, inni sa w stanie kupic Xbox One wyłącznie dla HALO.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jak mazzeo mysli ze gra bedzie wygladac jak na tych screenach to powodzenia moze na xbox 4.

Jak YETI wrzucał tego bullshota

killzone-shadow-fall-5.jpg

to gdzie byłeś z tym samym tekstem hipokryto?

I jak te screeny z FM5 mają nie być z gry? Co w nich jest tak niewiarygodnego jak na next gena?

A Ty? Przecież twoje screeny pokazują jak świetne jest oświetlenie w FM5, nic ponad to.

Premiumy z GT5 wyglądają owiele lepiej niż to, tak?

Ale czym wy chcecie przekonać ludzi,że Xone jest dobra konsola?

Śmieszna bijatyka?Samograjem? Shooterem na silniku Source?

Wiadomo, teraz jedynie gry warte wzmianki to open world RPG albo gierki które oferują niezapomniane #experience

Za to bijatyki czy samochodówka, bez których kiedyś konsola nie mogła się obejść teraz #nikogo

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Powiem szczerze że dla mnie ex'y na start przygotowane przez obie firmy nie specjalnie interesują i zachęcają do przesiadki na ich nowe konsole. Gdyby MS walnął QB na start to kto wie czy nie był bym jednym z pierwszych posiadaczy XO w pl. U Sony argumentem do zakupu PS4 dla mnie na razie jest kombo K:SF i I:SS mimo że nie są to wybitne serie to je po prostu lubię i w duecie mają wystarczającą "moc" bym wyłożył kasę na nowy kawałek plastiku u MS dla mnie nie ma takiego nawet jednego tytułu na chwilę obecną. Nie mowie że line up MS to słabe gierki bo tak nie jest tyle że najzwyczajniej w świecie nie interesują mnie na tyle (lub też wcale) abym myślał o kupnie konsoli MS już teraz. Mam ją kupić ze względu na gierki które wyjdą kiedyś tam ? u Sony mam dwa tytuły w przeciągu 6 miesięcy od premiery w które zagram z przyjemnością więc wybór jest dla mnie prosty.Każdy ma swój gust i wybierze to co go bardziej interesuje więc nie próbujcie ludziom wmawiać że powinni postąpić tak jak wy bo dla was konkurencja ma ciekawsze gierki.

Ps. Dla tego tez PS4 kupię dopiero jak zarówno K:SF jak i I:SS będą na rynku czyli w okolicach 1Q 2014 :yes:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Osobiście aktualnie najbardziej z exów podoba mi sie Driveclub, wolę takie gry od GT czy forza. KI nie jara mnie w cale, wolę Mortala. Titanfall pogram na pc. DR i ryse wyglądają kiepsko. ( nie chodzi o grafikę ) A tak głównie czekam na battlefield 4 i destiny.

Konsole kupuje się na lata, nie tylko dla gier na start, a wiem, że Sony będzie wspierać swoją maszynkę lepiej od Microsoftu. Gry od Sony po prostu lepiej trafiają w moje gusta. To przesądza wynik starcia.

Opublikowano

Ludzie buczą na pokazie KI.

sonyboty na sali ? czy może chodzi o coś innego ?

Buczą tylko na wypowiedziane słowo Xone, napis Microsft i logo Xone, fajnie.

Opublikowano

DriveClub wygląda poki co tak ubogo, ze gdyby nie dawany za free naprawdę nie wiele osob by o nim mowilo.

Otoczenie i trasy wygladaja o wiele słabiej niż w Forza Horizon.

Moldar - konsole kupujesz na lata - okej, ale gdyby się okazało ze PS4 ma taki start jak PS3 to będziesz czekał na największe hity 2-3 lata ? Bo ja wtedy już wolalbym nawet dolozyc do XOne i po jakims czasie wymienić na PS4. Nie wiem tez czy nie będzie na odwrot, bo do PS4 najbardziej przekonuje mnie cena.

Jakos nie widzi mi się wydawanie 2500 zl za konsole MS, tylko dlatego, ze wymyślili sobie kinecta, którego produkcja jest tak samo droga jak sama konsola. :blink:

(o wlasnie - bo nie było)

Xbox One's Kinect costs almost as much as console, integral part of experience

http://www.examiner.com/article/xbox-one-s-kinect-costs-almost-as-much-as-console-integral-part-of-experience

To już wiem skad taka roznica cen.

Edytowane przez easye

Opublikowano

@ easye w euro rtv agd 2090 zł za xone więc nie 2500, ale i tak bym nie wziął, bo jestem sonoklapem i wole 3 gry na krzyż niż wszystkie z xone za darmo

Opublikowano

dzięki - taka roznice moglbym doplacic, jak się okaze, ze Sony z tymi 3grami pozostanie przynajmniej do polowy 2015...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Najwiekszym exem nextgenow, dla ktorego jestem gotow kupic nowa konsole to FIFA 14. Pozniej jest Destiny (prawdopodobnie tez na PC), Forza 5, Titanfall i BF4. Exy Sony nie grzeja mnie na tyle, zeby kupic PS4 na premiere (jedynie The Order zapowiada sie na prawde ciekawie). Jednak nextgenowe multiplatformy (albo Forza 5) moga przesadzic o kupieniu ktoregos z pudel. Po ostatnich doswiadczeniach ze Steamem nie wykluczam tez zlozenia nowego peceta, chociaz jest to raczej watpliwe, bo nie potrafilbym wytrzymac bez FIFY

Opublikowano

Śmieszna bijatyka?

Weź rozwiń.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.