Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Przecież konsoli nie kupuje się dla tytułów startowych, no sorry easey ale tak samo MS może postąpić - tj. wydać dużo tytułów na start i potem przerwa. Na to nie ma reguły.

Niemniej przecież dużo tytułów wychodzi na start, będzie dużo multiplatform, będzie w co grać. Poza tym nie wiem skąd ten hejt Driveclubu, Infamousa i Killzone'a. Pierwszy tytuł robią goście od niesamowicie miodnego Motorstorma i bodajże część ludków od PGR, nosz to się nie może nie udać. Drugi to przecież kolejny Infamous, jeden z najlepszych tytułów obecnej generacji, a Sucker Punch pokazało co to znaczy progres - zresztą ufam im bardzo, bo powiedzieli że nie zrobią nowej części, jeśli nie będzie wystarczająco nowych pomysłów na kolejną grę, więc widać że odgrzewalizm im obcy. No i Killzone kolejny, zapewne graficzny majstersztyk i przecież przyjemne multi. 

Ostatecznie radzę poczekać do premier tych gier, do recenzji i wideo z gameplay'ów, a potem wybierać.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Easye, przez te 2-3 lata dostałem motorstorma, heavenly sword, ratchetta, warhawk, resistance, uncharted, little big planet, formula one. Zagrałem w każdą z nich i nie narzekałem, co niektóre okazały się świetnymi grami. Więc nie, nie uważam, że Sony nie dało dobrych gier.

O gry na ps4 jestem spokojny, nie wiem jak można myśleć inaczej. A driveclub wygląda coraz lepiej, a że lubię takie klimaty, wolę to od drętwej forzy czy GT. Forzą się zainteresuję mocno, jak zobaczę horizon 2 w nazwie :)

Opublikowano

W multi KZ3 mozna kogos znalezc, czy raczej sa puste serwery? Bo zastanawiam sie nad kupieniem tego dla multika wlasnie

Driveclub mnie nie zainteresowal, mimo tego, ze lykam samochodowki w kazdej postaci. Mam nadzieje, ze sie myle i wyjdzie konkretna wyscigowka. Za to multiplatformowy The Crew zapowiada sie konkretnie. Infamous tez mi powiewa, bo jedynka znudzila mnie w polowie i przez to mam uraz przed zaczeciem dwojki ;/

Opublikowano

Lepiej pograć w kz2, graczy jest sporo, więc bez problemu się pogra. No ale interesuje cię kz3 i tak, gracze w to grają, w warzone prawie zawsze trafiam na pełny serwer

Opublikowano

grałem dzisiaj w Uncharted 3 u kumpla jakieś pół godzinki, jak na start zapowiadała się naprawdę fajna giera

a grafika pierwsze liga, naprawdę propsuję, jak tylko będe miał okazję to ogarnę szpilę więcej

Opublikowano

Jak mazzeo mysli ze gra bedzie wygladac jak na tych screenach to powodzenia moze na xbox 4.

Jak YETI wrzucał tego bullshota

killzone-shadow-fall-5.jpg

to gdzie byłeś z tym samym tekstem hipokryto?

I jak te screeny z FM5 mają nie być z gry? Co w nich jest tak niewiarygodnego jak na next gena?

A Ty? Przecież twoje screeny pokazują jak świetne jest oświetlenie w FM5, nic ponad to.

Premiumy z GT5 wyglądają owiele lepiej niż to, tak?

Ale czym wy chcecie przekonać ludzi,że Xone jest dobra konsola?

Śmieszna bijatyka?Samograjem? Shooterem na silniku Source?

Wiadomo, teraz jedynie gry warte wzmianki to open world RPG albo gierki które oferują niezapomniane #experience

Za to bijatyki czy samochodówka, bez których kiedyś konsola nie mogła się obejść teraz #nikogo

Maz, jesli porownac GT5 i FM5 w tym samym pomieszczeniu i wykonac taki samo zdjecie jak Ty dales to tak,samochody beda wygladaly tak samo,roznicy w poza lepszym oswietleniu w FM5 nie zobaczysz.

Owszem jest wiele detali ktore juz lepiej wygladaly w FM4 niz w GT5 ale jako ze jak patrze na screeny ktore umiesciles z uparciem jak to one powalaja detalami (mimo ze pokazuja glownie oswietlenie) to dochodze do wniosku ze pojecia nie masz o czym mowisz wiec nie bede sie dalej znizal do Twojego poziomu by prowadzic ta rozmowe na rownym poziomie.

Opublikowano

A w U2 grałeś?

nie, tylko w U1 rok temu, ale zupełnie mi się nie chciało w to grać

no nie powiem, eksy macie całkiem całkiem

Opublikowano

eX4cT_PL

Jak możesz się zniżać do jego poziom skoro sam już dawno osiągnąłeś dużo niższy ? 

Mówiąc choćby o tym że GT6>FM5 czy pamiętna akcją z goldem jako to by bez niego nie można było nic zrobić na marketplace.

Obu gier jeszcze nie ma ale obie można było zobaczyć w ruchu i sorry nie wiem jakim to trzeba być nie ogarem, że by twierdzić, że GT6>FM5 i jak w ogóle można porównywać pastgena do nextgena. Screeny to się brało pod uwagę jak człowiek żył tylko prasą a teraz w dobie internetu to się gameplayami żyje. 

U2 najlepsze bez dwóch zdań. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Prawda jest taka, ze m$ na wlasne zyczenie juz teraz przegral nastepna generacje.

Naprawde jestem w szoku, ze tak bardzo lubicie byc ruchanymi w dupe.

No, ale powodzenia, juz za 2 lata premiera w polsce xd

Caly swiat powiedzial dosc, a forumowy beton (5 osob z easye na czele) smaruje dupe wazelina.

Mimo, ze ms przegral w zasadzie na kazdym polu na jakim mogl.

Zdumiewajaca sytuacja.

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

Jaczes powiedz mi co Ci się stało ? Czy Twój zdrowy rozsądek został wypalony razem z ostatnimi szarymi komórkami w Twojej głowie? 

Już dawno o tym pisałem, Xone będzie traktowany tak jak teraz traktuję PS3 będzie bo być musi ale tylko do exów i do multiplayera bo jednak pad robi swoje. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

sam jesteś ruch,any w du,pę, kiedy Sonyboty kupowały konsolę za grubo ponad 1000 zł ja kupiłem sprzęt na którym znaczna większość multiplatform radziła sobie lepiej, a i kilka fajnych eksów się znalazło za 700 zł (nowa konsola + 2 pady + 3 gry, z czego jedna to nowość)

teraz jedynie ostatni rok (na konsoli starszej o rok btw) jest posucha, a Wy się zachowujecie, jakby konsole wyszły w marcu

zapomnieliście już chyba jak zabawne eksy były w pierwszych kilkunastu miesiącach życia PS3, hehe

Opublikowano

Dokladnie.

I kogo obchodzi premiera w Polsce, skoro wycofali sie z blokad regionalnych ?

Beda konsole, beda gry - tak jak to mialo miesjce z 1 Xboxem, Xboxem 360 przez pierwsze 3 lata, itp.

Roznica tylko taka, ze w koncu z kazdej uslugi bedzie mozna korzystac na polskim profilu i gry kupowac wszedzie.

Pomijam juz fakt, ze poki co wyglada na to, ze mamy powtorke tych pierwszych kilkanastu miesiecy z PS3.

Edytowane przez easye

Opublikowano

He, co oni mają z tym ru.cha.niem w du.p.ę pewno jakieś kompleksy....

Jak można skreślić coś co jeszcze nie ujrzało światła dziennego ? no jak qrva? I jeszcze pisać coś o dymaniu -_- 

Opublikowano

drm i potrzebę bycia online ma rozwiązać dopiero patch?

Opublikowano

O czym Ty człeniu piszesz? 

Opublikowano

tak - przy pierwszym podlaczeniu konsoli soft dostanie aktualizacje.

Opublikowano

O czym Ty człeniu piszesz? 

O tym by pozbyć się sprawdzania gierek co 24h trzeba będzie pobrać łatkę , przynajmniej dotyczyć będzie to partii konsol rzuconej na start.

Opublikowano
Caly swiat powiedzial dosc, a forumowy beton (5 osob z easye na czele) smaruje dupe wazelina.

Mimo, ze ms przegral w zasadzie na kazdym polu na jakim mogl.

Zdumiewajaca sytuacja.

no dla mnie konsole to przede wszytskim gry i uslugi sieciowe.

Nie widze narazie, by MS dostawal na tym polu ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

easye, a pamietasz jak mowiles, ze forza 4 jest nudna i nie chce ci sie w nia grac? xD

I sprzedales kierownice razem z gra? XD

Polecam GT, naprawde fenomenalny szpil.

Opublikowano

juz nawet szpile Ci sie pier(pipi)a. Mowilem tak o 3ce.

w 4ce nawalilem na kierownicy 3razy wiecej sezonow niz u poprzednika, dodatkow regularnie gralem online. Tryb Rivals byl fantastyczny, podobnie jak wyzwania Turn10. Kierownice sprzedalem dopiero po ukonczeniu Horizon, ktorego Ty nawet nie widziales, bo nowy "NFS go NISZCZYL" :teehee: Twoje zdanie pomalu nikogo Jaczes.

PS. Grales juz online ? ^^ Swietny matchmaking zrobili, co ? :sorcerer:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Klam dalej.

A pamietasz jak miesiac temu mowiles, jakie GeOW:J jest (pipi)owe na maksa?

Edytowane przez Jaczes

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.