Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Hahahha czeski widzisz, zaplaciles za ta sama grę wiecej byleby patchy nie sciagac xD reszty nie skomentuje bo to oczywisty trolling, w forzie nigdy nie cofalem bo mam kierownice i byle zakręt nie sprawia mi problemu.

45 pln

haha - model jazdy na galce :D

Trasy lata swietlne przed Forza.

Jaczes - jestes kotem xD

pad od PS3 tez jest pewnie juz lata swietlne od tego z Xa ?

Faktycznie, jakby lepiej lezy w dloniach, po dluzszym obcowaniu.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

eX4cT_PL

Tak ja jestem betonem tyle, że to nie ja nie ogarniam na jakiej zasadzie działa gold w xboxie i nie ja jadę ludziom jakimi to tępakami są, bo się na to godzą na coś, czego nie ma

-_-  Myślisz, że jak zrobisz kupę na środku pokoju wytrzesz sobie dupę zasłonką  a później ją posprzątasz to będzie ok???  Ja wole dostać produkt kompletny, a nie samochody i trasy z tamtej generacji i że niby nic się nie stało to damy im zmienne warunki pogodowe może nie zauważą i na podstawie takich faktów śmiesz twierdzić, że jestem laikiem hę? dobre sobie. Póki co jedynie Ty udowodniłeś już nie raz podstawowe braki w swojej wiedzy na dany temat fafikując na lewo i prawo. Po za tym jak szukasz mega realizmu to ponoć trzeba go szukać na PC tak się wypowiada śmietanka racerów na forum bo ogólnie i FM i GT są siebie równe, jedna ma to druga ma tamto, ale to nie do mnie z tym, bo żaden znawca zemnie. Wybacz ale nie rozumiem jak można porównać a mało tego już teraz pisać herezje typu GT6>FM5, gdzie obu gier jeszcze nie ma, powiedzieć, że GT6 na starą generację na starym silniku jest lepsza od nextgenowej Forzy na nowym silniku, wybacz ale takich bzdetów nie jestem wstanie zaakceptować. Nic nie stawiam tylko racjonalnie mówię, za to Ty zachowujesz się jak niespełna rozumu i dajesz jakieś porównania z dupy i jeszcze chcesz mi wytłumaczyć, że tak jest.....

Loco Cycle bo Loco Roco to całkiem fajna gra na PSP(ah ta niewiedza po raz kolejny wychodzi z Ciebie laik) ogólnie lata mi koło siurka, 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Soul wielokrotnie juz mi mowil, ze ps3 jest o wiele lepsza konsola, co ci sie stalo Soul?

Na xboxa nie ma gier przeciez O_o

(pipi) jakies farmazony, a ja ogrywam GOTY/G

Taka prawda.

Ogrywam tez HR drugi raz, wspanialy tytul.

A niedlugo Beyond :))))))

Kochane sony, w odroznieniu od MS maja honor.

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

Mówiłem a nawet tu na forum pisałem, że ma lepszą grafikę, a nie, że jest lepszą konsolą.

Ogarnij się betonie :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Co za oszust :P

Ja i że PS3 jest lepsze dobre sobie :D

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Śmieszne jest to jak Soul, Maz, easye czy Dom jeżdżą po wszystkich wyzywając od sonybotow. A prawda jest taka, że to oni sieją największy ferment w tym temaciew

Opublikowano

Po wszystkich ? nie tylko po laikach. 

Opublikowano

Dokładnie! Nazywają wszystkich Sonybotami, a sami sa Xbox betonami. 100% poparcia dla Jaczesa. Trzymaj sie.

Edytowane przez pop

Opublikowano

Nie rozumiem was xboty. Ciagle smiejecie sie czy to z Gran Turismo (samochody z PS2) czy to z Uncharted (ze kapiszony). A prawda jest taka, ze to swietne gry.

Xboty moga sie smiac z Killzona, z Drivecluba. Natomiast Sonyboty nie moga. Bo Forza jest super, Halo tez. Ale zrozumcie w koncu, ze kazdy ma inny gust. Jeden woli Killzone'a, drugi Halo. Jest w tym jakis problem, czy raczej przeswiadczenie o tym, ze "Halo jest za(pipi)iste, gry na PS3 to (pipi)"

Nie bardzo tez rozumiem to wysmiewania tego, ze na PS4 nie ma gier (serio?) Akurat wy, xboty powinniscie byc ostatnimi osobami, ktore to wytykaja. Popatrzcie tylko jak Microsoft pozegnal X360.

Aa, takie pytanie: ile tych gier na premiere ma XOne? Duzo wiecej niz PS4?

Opublikowano

Śmieszne jest to jak Soul, Maz, easye czy Dom jeżdżą po wszystkich wyzywając od sonybotow. A prawda jest taka, że to oni sieją największy ferment w tym temaciew

Zauważ ze my wszyscy mamy PS3, ilu z tych którzy ciskają tutaj od MS i wspominają o dymaniu w ogóle ma xkloca? Protip: to pytanie retoryczne

Opublikowano

tak, dlatego wiekszosc z nas ma\miala wszystkie konsole. Kinappa, pop - daj jakis cytat, gdzie tak po kims jezdze, bo jezeli chodzi Ci o dyskutuje z osoba, ktora swoja przygode z konsolami zaczela od PS2, Xboxa nigdy na oczy nie widziala, a pozniej jeszcze pisze, ze nie kojarzy zadnej gierki, to o czym tu rozmawiac ? Jestem betonem, bo bardziej lubilem Xboxa niz PS2, czy dlatego, ze mam odmienne zdanie niz wy ?

Nie rozumiem was xboty. Ciagle smiejecie sie czy to z Gran Turismo (samochody z PS2) czy to z Uncharted (ze kapiszony). A prawda jest taka, ze to swietne gry.

No tak - i wciaz nie zmienia to faktu, ze tworzac dana gre przez 5 lat nie powinni wsadzac samochodow z PS2, jak i tras z zeszlej generacji. Wydadza GT6 na PS4 to beka bedzie jeszcze wieksza...

Uncharted 2 to jedna z najlepszych gier jakie gralem na tej generacji. Singiel stawiam przed wszytskimi czesciami Gearsow, ale nie zmienia to faktu, ze sama mechanika strzelania ssie pale! Dla Ciebie jestem Xbotem, bo stawiam multi w Gearsach nad Uncharted ? Chocby dlatego, ze sam feeling strzelania jest pare razy lepszy ?

Ty pewnie nie masz zadnego porownania, wiec musisz ograniczac sie do idiotycznego kateryzowania graczy...

Nie bardzo tez rozumiem to wysmiewania tego, ze na PS4 nie ma gier (serio?) Akurat wy, xboty powinniscie byc ostatnimi osobami, ktore to wytykaja. Popatrzcie tylko jak Microsoft pozegnal X360.

I znowu ? Wiem jak pozegnal - dokladnie tak samo jak Xboxa 1.

Wiem tez jaki start mial Xbox 360 przez pierwsze 1,5 roku w porownaniu do PS3.

Wysmiewam pisanie ze Xbox One jest VHSem w momencie, gdy w samym 2013/2014 zapowiedzieli juz 13 exow.

PS4 poki co lacznie zapowiedzialo chyba 3 gry. Zdaje sobie sprawe, ze po pewnym czasie sytuacja sie wyrowna, ale osobiscie co bedzie 2 lata po premierze mnie nie interesuje bo jako fanboy i "xbot"   :teehee:  (zapewne w przeciwienstwie do Ciebie) do tego czasu bede mial obydwie konsole.

W ogole nazywanie kogokolwiek fanboyem danej marki w przypadku, gdzie gdyby nie ograniczenia finansowe pod Tvikiem stalyby wszytskie konsole juz na starcie jest zalem. Nawet nowe Wii bym kupil, bo ma pare tytulow, ktore na prozno szukac na innych konsolach...

Czytajac zas wypowiedzi niektorych widze, ze ograniczaja sie wylacznie do jednej marki i najchetniej widzieliby kleske pozostalych, zapominajac jak duzo dobrego daje nam zwykla konkurencja.

Edytowane przez easye

Opublikowano

A w U2 grałeś?

nie, tylko w U1 rok temu, ale zupełnie mi się nie chciało w to grać

no nie powiem, eksy macie całkiem całkiem

Wczoraj albo przedwczoraj pytałem czy grałeś w U2 i U3, że twierdzisz, że tombraider jest ciekawszą grą i stwierdziłeś, że grałeś we wszystkie części. Teraz widzę, że edytowałeś tego posta wstawiając zamiast tego jakieś śmieszne bluzgi na mnie. Grałeś w końcu czy nie, bo już się chyba sam pogubiłeś?

Opublikowano

Klamliwy xbot?

Jestem w szoku!

Opublikowano

Zauważ ze my wszyscy mamy PS3, ilu z tych którzy ciskają tutaj od MS i wspominają o dymaniu w ogóle ma xkloca? Protip: to pytanie retoryczne

Skoro pytanie jest retoryczne to odpowiedzd na nie jest oczywista - nie maja xkloca bo nie daja sie dymac M$.

Opublikowano

A w U2 grałeś?

nie, tylko w U1 rok temu, ale zupełnie mi się nie chciało w to grać

no nie powiem, eksy macie całkiem całkiem

Wczoraj albo przedwczoraj pytałem czy grałeś w U2 i U3, że twierdzisz, że tombraider jest ciekawszą grą i stwierdziłeś, że grałeś we wszystkie części. Teraz widzę, że edytowałeś tego posta wstawiając zamiast tego jakieś śmieszne bluzgi na mnie. Grałeś w końcu czy nie, bo już się chyba sam pogubiłeś?

Od Raven_Raven

ani razu nie napisałem, że grałem we wszystkie Uncharted, edytowałem posta by usunąć literówki (niech sobie porówna czas posta i edycji, głupia minuta różnicy)

Edytowane przez SzewczykDratewka

Opublikowano

eX4cT_PL

Tak ja jestem betonem tyle, że to nie ja nie ogarniam na jakiej zasadzie działa gold w xboxie i nie ja jadę ludziom jakimi to tępakami są, bo się na to godzą na coś, czego nie ma

-_-  Myślisz, że jak zrobisz kupę na środku pokoju wytrzesz sobie dupę zasłonką  a później ją posprzątasz to będzie ok???

XD i mówi to potencjalny nabywca X1? Ahahahahahaha XD widzę że po wywrotce szamba jakie M$ wylało u Ciebie w pokoju to nawet smrodu już nie czujesz.
Opublikowano

tak, dlatego wiekszosc z nas ma\miala wszystkie konsole. Kinappa daj jakis cytat, gdzie tak po kims jezdze, bo jezeli chodzi Ci o dyskutuje z osoba, ktora swoja przygode z konsolami zaczela od PS2, Xboxa nigdy na oczy nie widziala, a pozniej jeszcze pisze, ze nie kojarzy zadnej gierki, to o czym tu rozmawiac ?

No tak - i wciaz nie zmienia to faktu, ze tworzac dana gre przez 5 lat nie powinni wsadzac samochodow z PS2, jak i tras z zeszlej generacji. Wydadza GT6 na PS4 to beka bedzie jeszcze wieksza...

Uncharted 2 to jedna z najlepszych gier jakie gralem na tej generacji. Singiel stawiam przed wszytskimi czesciami Gearsow. I co to zmienia, skoro sama mechanika strzelania ssie pale! Jestem Xbotem, bo stawiam multi w Gearsach nad Uncharted ?

Ty pewnie nie masz zadnego porownania, wiec ograniczasz sie jedynie do idiotycznego kateryzowania graczy...

I znowu ? Wiem jak pozegnal - dokladnie tak samo jak Xboxa 1.

Wiem tez jaki start mial Xbox 360 przez pierwsze 1,5 roku w porownaniu do PS3.

Wysmiewam pisanie ze Xbox One jest VHSem w momencie, gdy w samym 2013/2014 zapowiedzieli juz 13 exow.

PS4 poki co lacznie zapowiedzialo chyba 3 gry.

To co znowu bedzie 2 lata po premierze mnie nie interesuje bo jako fanboy i "xbot" :teehee: (zapewne w przeciwienstwie do Ciebie) do tego czasu bede mial obydwie konsole.

Nie wiem czemu mnie atakujesz. Napisalem tylko, ze nie rozumiem jak mozna smiac sie z dobrych gier. Ale oczywiscie, ty od razu mnie atakujesz, ze wyzywam was od xbotow, tylko dlatego, ze uwazacie ze multi Gearsow jest lepsze od tego z Uncharted. Tutaj pana zaskocze, nie wypowiem sie na ten temat. Nie gralem ani w multi GeoW, ani w multi U.

Co do tego, ze ty bedziesz, miec 2 konsole, a ja jedna. Byc moze. PS4 kupie na pewno. Xboxa? Moze, zobaczymy jak sie zycie potoczy. Krotko mowiac na konsoli Sony mam wiecej gier, ktore mnie interesuja.

Nie interesuje mnie Halo (krotko mowiac, uniwersum mi sie w tej grze nie podoba). Zadna symulacyjna Forza mnie nie interesuje (zreszta, Gran Turismo rowniez). Natomiast w Horizon bym zagral z mila checia.

Poza tyn wiem, ze Sony mnie nie zawiedzie. Dostarczy mi duzo dobrych gier. A o to przeciez chodzi, nie?

Opublikowano

Tak myślałem, że odpisze drugi pecetowiec podobna sytuacji jak zarzucam coś daddy odpisuje sterydo. Tak napisałeś, że grałeś we wszystkie części inaczej bym się wgl nie przyczepił do tego posta.

Opublikowano

Skoro pytanie jest retoryczne to odpowiedzd na nie jest oczywista - nie maja xkloca bo nie daja sie dymac M$.

To skąd wiedza jak to jest byc wydymanym skoro sami się nie dali :O

Opublikowano

Tomb Raider jest lepszy i ciekawszy niz Uncharted 3.

W multi zas to takie samo g(pipi)o.

do U2 nie bede porownywal, bo singiel w tej grze po premierze to dla mnie mocna dycha.

Ludwes - masz racje, moje slowa powinienem kierowac bardziej do uzytkownikow pokroju Pop, czy kidnappa.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Uncharted 3 multi (pipi) no nie spodziewałem się, że to napiszesz easye!

Opublikowano

To skąd wiedza jak to jest byc wydymanym skoro sami się nie dali :o

Tej ale zeby wypowiadac sie o dymaniu trzeba dac sie samemu wydymac? Albo jesli dyskusja ma byc o zlodziejstwie to trzeba dac sie okrasc? Zadzwiajace.

X360 to fajna konsola tylko, ze firma matka ujowa.

Opublikowano
XD i mówi to potencjalny nabywca X1? Ahahahahahaha XD widzę że po wywrotce szamba jakie M$ wylało u Ciebie w pokoju to nawet smrodu już nie czujesz. 

Rozumiem, brak dobrej odpowiedzi, to się ratujemy innym tematem, czego tu się spodziewać? 

Niczego niestety. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Wroce jeszcze na moment do dyskusji na temat słabych exow Xbox One.

Nie będę się powtarzal o Drive Club, który poki co prezentuje się gorzej niż Forza Horizon, ale odkad mloce na Wii zaczalem przegladac nadchodzące platformowki.

http://www.youtube.com/watch?v=QfzLCFVICdA&feature=player_embedded 

To kolejna nextgenowa gra która powinna być rozdawana za darmo, bądź za 30 zl w PS Store.

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.