Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Oceniac grafike na podstawie filmu nagranego komórką/kamerką gdzieś z ukrycia ...

ale nie zmienia faktu ze taki knack to podobna klasa co ta pierdołka z motocyklem na xone

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Tu nie chodzi o grafę ale jak to się rusza ?:D OMG :D

Opublikowano

Premiumy z GT5 których jest 300 wyglądają zdecydowanie lepiej od samochodów w forza 5.

422_469231413151201_15571203_n.jpg

e32013-12.jpg

wziąłeś dzisiaj tabletki?

A Ty? Przecież twoje screeny pokazują jak świetne jest oświetlenie w FM5, nic ponad to.

Ten gosciu juz w temacie o GT6, pokazal, jakim jest fanbojem. Po pierwsze forza to jest next gen, a po drugie GT jest hooyowe. 

Opublikowano

Nie mam serca z kamienia, naprawde szkoda mi xbotow i ich wyeksploatowanych do granic mozliwosci anusow :(

Opublikowano

tak Szewczyk, bo w platformerach najwazniejsza jest grafa ^^

Cala gra prezentuje się zenujaco, dlatego z tej całej listy exow Knacka i motorek ciagnacy kierowce z Xbox One możemy spokojnie wykreslic...

Edytowane przez easye

Opublikowano

@easye

Jak na xbota ktory ma problem z sonoklapami ktorzy maja problem z Xbonem, masz strasznie duzo, o ile nie wiecej problemow z PS4.

W ogole co tu sie dzieje, gdzie jest mendrek, jak to tak ze tylko Xboty atakujO (co prawda desperacko) w CW ? Gdzie kontrofensywa, gdzie sony slejwy ja sie pytam ?

Edytowane przez Bansai

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Grają w gry.

Opublikowano

Po co wojowac, jak microsoft totalnie zmiazdzony?

Najwyzej mozna podobijac niedobitkow.

Opublikowano

tak Szewczyk, bo w platformerach najwazniejsza jest grafa ^^

Dlatego Mario Galaxy z 2006 wciąż jest lepszy niż Raymany i LBP razem wzięte.

Wrod crapow mamy zatem wstępny remisik ^^

nie miałem na mysli trialsów tylko do LocoCycle.

To i to crap nie warte wspominania w tym zacnym temacie

Opublikowano

Yaczes tylko obiecaj ze jak dadza te 12 giga ramu do X NONE i podkreca procek, to ze zostaniemy w obozie sony.

Opublikowano

Moga dac 300 gb ramu, a to nie zmieni faktu, ze ms ma polske w (pipi)e.

Opublikowano

No to jest mega smieszne - tyle wsadzili kasy w LiveLeuge, promocje Xboxa 360 w naszym kraju, turnieje co miesiąc gdzie nagrody były rzedu 6 tys zl, samochody do wygrania w Forze i nagle (pipi)! Zamykamy interes ^^

Szewczyk - szori, nie zczailem, za wolno edytuje na komórce.

@easye

Jak na xbota ktory ma problem z sonoklapami ktorzy maja problem z Xbonem, masz strasznie duzo, o ile nie wiecej problemow z PS4.

Z ta roznica, ze mój glowny problem to poki co mega slabo zapowiadajacy się start konsoli w nowej generacji, bo rozważam zakup tej konsoli.

Edytowane przez easye

Opublikowano

To kolejna nextgenowa gra która powinna być rozdawana za darmo, bądź za 30 zl w PS Store.

Z jakiego powodu?

Opublikowano

Jaaaczeeeeeeeeeeeeeeees, choonoooooooooo.

Opublikowano

To kolejna nextgenowa gra która powinna być rozdawana za darmo, bądź za 30 zl w PS Store.

Z jakiego powodu?

Bo czego innego spodziewam się od nextgenowych platformerow. Już ogladajac gameplay znudziłem się ta szpila. Nie ma tu totalnie nic ciekawego, monotonia, kiepawy design, brak jakiegokolwiek charakteru. Maja tak mocne konsole a tworza gre, której nawet z Plusa bym nie zassał. Podobno tworza ja niecaly rok, wiec pewnie wyjdzie gra koszmarek pisana na kolanie.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Exact, ale wiesz ze to Andrew napisal ze samochody z GT5 są lepiej wykonane niż w FM5 a ty zaczales pisać o czymś zupełnie innym, ogarniasz?

Chodziło mi o forze 4.

Opublikowano

Dlaczego z poziomu PC nie mogę wejść ani do sklepu ani obadać listę znajomków którzy grają? japoński szrot.

Bo wciaz tego nie zrobili.

W ogole mam nadzieje, ze przed nowa generacja troche podgonia konkurencje, nawet jezeli chodzi o takie (pipi)y, jak wysylanie maila do znajomych przez strone.

Opublikowano

Wroce jeszcze na moment do dyskusji na temat słabych exow Xbox One.

Nie będę się powtarzal o Drive Club, który poki co prezentuje się gorzej niż Forza Horizon, ale odkad mloce na Wii zaczalem przegladac nadchodzące platformowki.

http://www.youtube.com/watch?v=QfzLCFVICdA&feature=player_embedded 

Nam znudziło już sie powtarzanie ze DriveClub bylo ukonczone w 35% na prezentacji zreszta bylo tak napisane w narozniku gry.
Opublikowano

I? Na premierze trasy nagle beda wypelnione po brzegi pieknymi widokami i zmieniajacym sie otoczeniem? Zreszta jak dla Ciebie GT6>Forza 5, fury w GT 5 wygladaja tak samo jak w Forza 5 to i DriveClub pewnie jest w (nene)ke ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Premiumy z GT5 których jest 300 wyglądają zdecydowanie lepiej od samochodów w forza 5.

422_469231413151201_15571203_n.jpg

e32013-12.jpg

wziąłeś dzisiaj tabletki?

A Ty? Przecież twoje screeny pokazują jak świetne jest oświetlenie w FM5, nic ponad to.

Ten gosciu juz w temacie o GT6, pokazal, jakim jest fanbojem. Po pierwsze forza to jest next gen, a po drugie GT jest hooyowe.

Na szczescie byles tam Ty ktory nie jest fanbojem Forzy, Ty tylko ja lubisz przez co wszystko inne jest gorsze a Twoje slowa najswietesze bos jest najmadrzejszy,ciesze sie ze Cie poznalem - LoL

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

I? Na premierze trasy nagle beda wypelnione po brzegi pieknymi widokami i zmieniajacym sie otoczeniem? Zreszta jak dla Ciebie GT6>Forza 5, fury w GT 5 wygladaja tak samo jak w Forza 5 to i DriveClub pewnie jest w (pipi)ke ^^

Zmieniajace sie otoczenie? W swojej nextgenowej forzie masz cienie wypalone na obiektach a od konkurencji oczekujesz zmieniajacego sie otoczenia - LoL.

Swoją drogą jak już mieszasz tak mnie z błotem i razem z kolegami betonami smiejecie sie ze samochody w Forzie sa milion razy lepsze niz premium w GT5 to czemu zaden z was nie pokusi sie o porownanie zewnetrznych modeli z tymi z GT5.

Pomijam fakture lakieru bo przyznac trzeba ze wyglada to super.

No ale Maz dal screena Aventadora ktory to niszczy jako bryla ta bryle ktora mozna znalezc w GT5.

Opublikowano

@easye

eX4cT_PL po raz kolejny unika odpowiedzi na konkretne zarzuty zmieniając temat, napiszesz mu jak jest a on Ci zaczyna gadać o (pipi)e marynie. 

ps easye ale go zmieszałeś z błotem, Ty to jesteś ale zaraz gdzie Ty coś takiego w ogóle zrobiłeś ?

Forzie sa milion razy lepsze niz premium w GT5 to czemu zaden z was nie pokusi sie o porownanie zewnetrznych modeli z tymi z GT5.

Bo nikt tu takich stwierdzeń nie użył i nikomu się tak nie nudzi. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Z jakiego powodu?

Bo czego innego spodziewam się od nextgenowych platformerow. Już ogladajac gameplay znudziłem się ta szpila. Nie ma tu totalnie nic ciekawego, monotonia, kiepawy design, brak jakiegokolwiek charakteru. Maja tak mocne konsole a tworza gre, której nawet z Plusa bym nie zassał. Podobno tworza ja niecaly rok, wiec pewnie wyjdzie gra koszmarek pisana na kolanie.

Czyli jak coś ci się nie podoba, to powinno być za darmo, chociaż i tak byś wtedy nie tknął. Dobra logika.

Opublikowano

Logika ?  człowiek tyle lat się tym interesuję i w tym siedzie, że takie rzeczy po prostu widać, po takim Crashu, Jak i Daxterze i Ratchecie to prezentuje się żenująco, jak na nową markę, nie trzeba być jakimś mistrzem tematu, żeby użyć takich słów, to chyba najgorsza platformówka jaką było dane mi zobaczyć w ostatnich latach. Albo gra ma to coś i się człowiekowi podoba albo tego nie ma. Jest sterylnie pusto, animacja średnia ogólnie gdzie tu next gen ? może jedynie fizyka robi robotę ale cała reszta ? hmmm lipa, nie tego chce od next gena, może i bym w to pograł ale nie dałbym za to 200 pln+

Edytowane przez Soul

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.