Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

GT to pikuś przy Eye of the judgement. 

Opublikowano

GT to pikuś przy Eye of the judgement. 

NO GIMMICKS xD

a tak na serio, to ktoś w to gra w ogóle?

Opublikowano

Kupiłem to, za co do dzisiaj mi wstyd. Z grą spędziłem 12 godzin (11 patchowania i 1 grania), po czym sprzedałem na allegro. 

Opublikowano

Dzisiaj poznalismy rozpiske gier w Plusie na sierpien,jestem ciekaw opinii wyznawcow Xboxa co oni sadza o Plusie?

Opublikowano

Dla mnie slabo bo po raz pierwszy od dluzszego czasu nic mnie nie interesuje. Dodam tylko do kolejki bym mial na liscie pobierania, sciagac w ogole nie mam zamiaru.

Opublikowano

Sytuacja z FM5 może wydawać się śmieszna/żałosna (nie potrzebne skreślić) ale jaki wybór ma MS ?

Brak FM5 na start to była by potężna strata bo zostali by tak naprawdę z tytułami (KI dla nie siedzących w temacie bijatyk tytuł praktycznie nie znany , Ryse tytuł wielka niewiadoma co z niego będzie i DR 3 tytuł znany ale tez nie jakiś mega hit) które za (pipi) nie pociągną sprzedaży jak FM5 bo nie mają takiej "MOCY" to tak jak by u Sony miało zabraknąć na starcie K:SF (pff odpukać w niemalowane).

MS wybrał by tą opcje nawet gdyby trzeba było dossać 50% gry bo nie ma po prostu wyboru.

Mam tylko nadzieje że będzie to taka jednorazowa sytuacją i się to więcej nie przydarzy nie tylko w kontekście gierek od MS ale ogólnie wszystkich.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Dzisiaj poznalismy rozpiske gier w Plusie na sierpien,jestem ciekaw opinii wyznawcow Xboxa co oni sadza o Plusie?

brak trawy w Mafii 2 xDDDD

Opublikowano

Ze nawet 200zlotowy abonament Plusa nie sprawi ze wyrośnie trawa w Mafii?

edit kalafiozerca był pierwszy xD

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Brak trawy to faktycznie wielka strata, przecież to takie oczywiste, że nic innego  w grze nie robimy tylko jeździmy po trawie (w sensie takiej do zasiewu), nawet na Xboxie 360 jest EKSLUZYWNY DLC QUEST: "Zabij depczących trawniki", i jest także aczik: "Poobserwuj trawę przez 8 minut i ciesz się ekskluzywnym elementem Xbox Experience!" ;)

Opublikowano

Bo Panowie na PlayStation 3 to sie ciagle gra (w przeciwienstwie do X360, ktore juz dawno kona), a jak wiadomo na autostradzie trawa nie wyrosnie.

Brak trawy to faktycznie wielka strata, przecież to takie oczywiste, że nic innego  w grze nie robimy tylko jeździmy po trawie (w sensie takiej do zasiewu), nawet na Xboxie 360 jest EKSLUZYWNY DLC QUEST: "Zabij depczących trawniki", i jest także aczik: "Poobserwuj trawę przez 8 minut i ciesz się ekskluzywnym elementem Xbox Experience!" ;)

Podobno musieli wyciac misje z koszeniem trawy przez PS3 :<

Opublikowano

Ze nawet 200zlotowy abonament Plusa nie sprawi ze wyrośnie trawa w Mafii?

edit kalafiozerca był pierwszy xD

Gifki-Pukan-Batkhert-Popabol-777729.gif

Opublikowano

Spec Ops za darmo mógłbym przejść. Resztę miałem.

Szczerze mówiąc to zastanawiam się, czy w Plusie lub podobnych programach nie powinni właśnie skupić się na średniakach w stylu Spec Opsa. Szczególnie teraz, kiedy jest to usługa fakultatywna, wykupywana przez hardkorowych graczy, którzy sami zaopatrują się w hity w okolicach premiery.

Opublikowano

Jaki butthurt posiadaczy plusa haha. Ja tam Mafie 2 skończyłem od razu po premierze na PC bo widziałem jaką żenadę zaprezentowali na konsolach. A tak na serio to bardzo dobry rzut, zresztą jak co miesiąc, ale szczerze mówiąc jak dla mnie to nawet za dużo tych gier. Miałem plusa i ps3 i odpalałem, żeby tylko sprawdzić na chwile, a jeszcze do tego dochodzą gry pudełkowe, gry z promocji, że w sumie nie wiedziałbym za co się zabrać i grałbym w fife. 

Opublikowano

Tak wiemy mendrus,jakby Vito Scaletta dostal na PS3 ekskluzywny kapelusz i misje taksowkarska to ta wersja automatycznie stalaby sie lepsza.

Opublikowano

Jakakolwiek idea polegajaca na obecnosci internetu, zeby cos odpalic, to jest kretynstwo i zadne tlumaczenia tutaj nie odgrywaja roli. Microsoft wyruchał w gliniok, tym razem z nienacka, najpierw wkladajac palec, potem reszte. I bedzie tak robil dalej. Gdy bedziecie wracac z zakupow, gdy bedziecie ogladac film, gdy bedziecie isc do ubikacji, gdy bedziecie udawac sie spac po ciezkim dniu. Bedzie was ruchal, az nastapi rozerwanie odbytu, znieksztalcenie narzadow wewnetrznych i krwotok wewnetrzny, co doprowadzi do smierci. 

Opublikowano

Ty sobie lepiej szykuj margaryne do smarowania du.py a nie chwal sie tutaj jakimis gimnazjalnymi sloganami typu "mam internet" bo na tym mikrosoft niezaprzestanie.

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

Bedziesz myslal, bo wczesniej bedziesz mial X NONE i sie przyzwyczaisz do stanu rzeczy.

Opublikowano

To w takim razie, na poziomie podstawówki.

fix'ed

Opublikowano

Świetna inicjatywa

Opublikowano

To dzięki Xboxtem w ogóle coś takiego macie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.