Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

jakoś BF może mieć zniszczalne otoczenie i jest 100 razy lepszy od niezniszczalnego CODa, a w titanfall tak jak w BF są "pojazdy" o dużej sile rażenia, to jak to będzie wyglądać gdy strzelamy mechem jakimś wielkim działkiem a wystarczy schowiac się za drzwiami i robot nic nie może zrobić, wtf?

no ale to titanfail, tego nie pomalujesz

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Gada się z tobą jak z betonem, nie dociera do ciebie , że większość gameplayu to poruszanie się po tych budynkach ? I ty żądasz by w grze z takim patentem można było "tworzyć" płaskie mapy ? To jakby nagle w gearsach czy U stracić system osłon bo "można wszystko zawalić i zniszczyć" i biegać po "pustyni". A tak btw, ciągle gadasz jak to nie lubisz strzelanek multi a masz najwięcej o nich do powiedzenia. (pipi)enie by tylko (pipi)ić bo nima na Sony. Na pewno brakuje większej destrukcji z demolką ale o kompletnym niszczeniu nie ma nawet mowy.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

To ze wiekszosc jest teraz wtornych i nudnych nie znaczy ze ich nie lubie.

Opublikowano

Czyli mamy odmużdżający, zręcznościowy szuter, z mizerną liczbą graczy, z botami, na małych, niezniszczalnych mapach. Na dodatek bez grafiki. No cóż, w CoD'ach czasem przynajmniej kampania dawała radę, więc może chociaż pod tym względem Titanfall nie zawiedzie. Oh, wait...

Opublikowano

Trollek pup odnalazł hasło do starego konta ? Cóż, każdy po playtestach mówi coś całkiem innego, ale rozumiem , że to dzisiejsze pokolenie kupionych casuali. Ja tam widzę naprawdę sporo ciekawych patentów i smaczków : np. wskakiwanie na grzbiet Tytana i niszczenie jego wewnętrznych podzespołów i wtedy inny członek grupy musi kooperacyjnie zdjąć taką małpę albo ostatnią emocjonującą ucieczkę do statku pod koniec tury, sporo można wymieniać. I każdy po plateście to wymienia, ale najwięcej oczywiście wiedzą... ci co nie grali i nie mają zamiary zagrać , ponieważ nie mają dedykowanego sprzętu. inFamous to za to poważna, taktyczna, nieodmóżdżająca gra i można szczać w pory.

PS : Kupować COD-a dla kampanii , dobry przypał.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Właśnie skończyłem za(pipi)isty mecz w TLoU, gdzie zostałem sam z wrogiem i najpierw mu zdjąłem kamizelkę snajperką, a później zaciukałem maczetą, geniusz multi, a wy co nadal jaranko titanFAIL, które będzie wymagało od graczy tyle samo umiejętności co CoD? Okłamujcie się dalej, że to będzie dobry fps, hahah.

Ja kiedys mialem piekny mecz.

Szwaby zniszczyly szybko cala moja druzyne na Liceum i zostalem sam. Na moje szczescie rozdzielili sie.

Przemieszczalem sie powoli i zdjalem 7 z ukrycia. Piekne chwile, na koniec meczu darli sie ze madafakin John Rambo :D

Wczoraj pogralem po polrocznej przerwie i skill mocno polecial ;/

Na szczescie gra sporo ludzi, a po premierze left behind na pewno dojdzie nowa (i stara) krew :)

Opublikowano

ci co nie grali i nie mają zamiary zagrać , ponieważ nie mają dedykowanego sprzętu.

faktycznie, niewiele jest ludzi co maja kompa ktory pociagnie gre z x360

Opublikowano

Jutro bede mial nowe mapki - gramy wieczorem/ w nocy oporowo w najlepsze multi na ps3? 

Opublikowano

ci co nie grali i nie mają zamiary zagrać , ponieważ nie mają dedykowanego sprzętu.

faktycznie, niewiele jest ludzi co maja kompa ktory pociagnie gre z x360

No jak, przecież tutaj PC do gier to większy szatan dla psycholi niż Xboxy więc nikt się nie odważy. Sprawdzone info. Jedyny słuszny, dedykowany sprzęt to od Sony.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

...ponieważ nie mają dedykowanego sprzętu.

Nie mają dedykowanego sprzętu, bo nie polecieli do sklepu po podkonsolę jak muchy do gówna? Komp i schowana na dnie szafy 360-tka się nie liczą, bo w świadomości botów Titanfall to ex i wychodzi tylko na jedynego :woot:

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Jutro bede mial nowe mapki - gramy wieczorem/ w nocy oporowo w najlepsze multi na ps3? 

YES

Opublikowano

Właśnie skończyłem za(pipi)isty mecz w TLoU, gdzie zostałem sam z wrogiem i najpierw mu zdjąłem kamizelkę snajperką, a później zaciukałem maczetą, geniusz multi, a wy co nadal jaranko titanFAIL, które będzie wymagało od graczy tyle samo umiejętności co CoD? Okłamujcie się dalej, że to będzie dobry fps, hahah.

Ja kiedys mialem piekny mecz.

Szwaby zniszczyly szybko cala moja druzyne na Liceum i zostalem sam. Na moje szczescie rozdzielili sie.

Przemieszczalem sie powoli i zdjalem 7 z ukrycia. Piekne chwile, na koniec meczu darli sie ze madafakin John Rambo :D

Wczoraj pogralem po polrocznej przerwie i skill mocno polecial ;/

Na szczescie gra sporo ludzi, a po premierze left behind na pewno dojdzie nowa (i stara) krew :)

Ja też wczoraj miałem piękny mecz... w World of Tanks :D

Zacząłem na wzgórzu, ściągnąłem 3 czołgi przeciwnika, które jechały w dolinie, po jakimś czasie w mojej drużynie zostałem ja i jeszcze jedna maszyna vs ostatni czołg przeciwnika, nie mogłem namierzyć. Postanowiłem zjechać ze wzgórza i zająć bazę moich adwersarzy. Jadę wąską drogą i nagle BUM! straciłem gąsienice, czołg stoi, po lewej stronie przepaść, facet mnie namierza, Gustlik leży zakrwawiony, Szarik skoczył w krzaki, co robić co robić!? Postawiłem wszystko na jeden strzał modląc się by nie było rykoszetu po nachylonym pancerzu wieżyczki armaty. Celny strzał, jestem unieruchomiony, ale wygraliśmy.

Dołs emołszyns XD

Opublikowano

Faktycznie jesteś rozpaczliwy, takie dinozaury podrzucać dawno omówione. Wymyśl coś świeższego. Może zrób porównanie zdjęć z Titana z PC ( wtedy udającym XO ) a teraz aktualnej wersji z XO, chętnie zobaczę i troszkę pogrzeje z X-a.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Faktycznie jesteś rozpaczliwy, takie dinozaury podrzucać dawno omówione. Wymyśl coś świeższego. Może zrób porównanie zdjęć z Titana z PC ( wtedy udającym XO ) a teraz aktualnej wersji z XO, chętnie zobaczę i troszkę pogrzeje z X-a.

screeny stare, tweet świeży, chrum. już się tak nie obrażaj za tamten post ;*

Opublikowano

MS chyba przyjal taktyke Sony z 2006.

Tylko zamiast cella jest OLMAJTY KLAUUUUUD !

Opublikowano

nie napisałem tak wprost. w nieco szerszym ujęciu, żeby tych segmentów tak nie porównywać.

któraś tam wariacja atari ? no mi w głowie utkwił motyw, że grami interesujesz się tak na dobrą sprawę od generacji ps2 xboc gc. kiedyś wspominałeś. no i kiedy wspominane są starsze tytuły, to zwykle siedzisz cicho . nie pamiętasz ?

Jaki Ty smutny jesteś. No to chyba dobrze, że jak jakiejś gry nie znam to się nie wypowiadam, radzę się tego nauczyć. Kiedyś grałem głównie w RTS'y na PC. Na konsolach gejming się nie zaczyna ani nie kończy.

No sorry, ale czytając wiekszość ludzi w tym temacie to chyba jednak się kończy. Po przecież taborek, bo kompy nikogo. Hóy, ze daną grę może każdy zagrać na kompie, to sie nie liczy, to jest ex i tyle, bo nie ma na PS.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

MS: dodajemy kientka do każdej konsoli przymusowo!

xboty: o MS taki kochany, kinekt taki dobry!

sonyboty: chyba sufit wam na łeb spadł... przecież na to (pipi) nawet nie ma jednej dobrej gry

xboty: no to co z tego! kinekt taki dobry! nawet jak nie ma gier to będę mógł sterować telewizorem jak w raporcie mniejszości bo jestem taki upośledzony że nie umiem znaleźć pilota! kinekt taki dobry!

MS: wiecie co , a może byście jednak kupili pilota? http://www.ppe.pl/news-26826-wyplynelo_zdjecie_i_cena_oficjalnego_pilota_do_xbox_one.html pilot taki dobry!

xboty: take my money!

Opublikowano

Haha! Jaki szajs :huh: Za taką cenę mogliby tam przynajmniej jakiś taczpad i klawiaturę wcisnąć.

Opublikowano

Wiecie co najlepsze w takich spustach nt. taktycznych możliwości gameplay'u? Że najczęściej i tak te akcje będą robione przez jeden, dwa dni, a potem ludzie znajdą sobie te najbardziej skuteczne i będą na nich jechać. 

To jest normalne, w każdej grze tak się dzieje.

Opublikowano

Obejrzalem gamepleye I steam z TitanFalla I jak ma tak wygladac swieze podejscie I mesjasz multi to ja wysiadam. Grafika bieda, mapki to jakies pole z domkami jak osiedle w Simsach. Wnetrza bardzo ubogie jakis stolik, szafa I okno ale spokojnie moze przyjac 6 takiet z Titana I nic sie nie stanie. Jakbym mial 360 to bym kupil ale ani mysle brac dla tej gry Xbona.

Mam jakies dziwne uczucie ze jakby Evolve bylo robione przez Respawn to by byly ohy I ahy ze 4vs1 I sterowanie potworem :S

Opublikowano

nie wiem po co te narzekania na grafikę w TF, przecież nawet podstarzała wersja na X360 da więcej funu niż te wszystkie exy Sony razem wzięte, no ale słaba grafa!

gdzie fani PS4 byli przez te ostatnie 8 lat? teraz nagle grafika taka ważna? heeej, na PC i tak gry wyglądają lepiej i chodzą nawet w większej liczbie FPS (nie potrzeba nawet kompa za 5k), i jakoś żaden fanboj nie sra się o to w co drugim poście czy newsie na śmiesznych portalikach dla gimbazy

no ale jak nie ma gier na PS4, to pozostaje tylko argument większej ilości pikseli w kilku grach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.