Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

no wiesz, co jak co ale czegos od nextgenow sie wymaga...

Mi tam na 360tce zawsze brakowalo killerow graficznych.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

LOL, Sony naprawdę do tych pudeł wrzuca jakieś substancje odurzające. Kolejny klapek detected. Na X360 nie było żadnych killerów graficznych xD.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Brakowalo =/= Nie bylo... - Gearsy i HALO 4 (tu glownie przez ostra jak zyleta grafe w multi) to troche malo.

Cos przeoczylem ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Forza 3

Opublikowano

Gearsy sa za(pipi)iste graficznie I gamepleyowo I tego wymagam od gier AAA - zeby byly kompletne, wypalaly oczy I dawaly fun. Plus wiekszosc multiplatform. W ogole w poprzedniej generacji byl tylko jeden prawidlowy wybor - 360. Jak ktos od poczatki mial ps3, gral w (pipi)owe multiplatformy na (pipi)owym padzie I cala generacje strzelal bumperami to mi jest poprostu szkoda :(

Tylko 360 ♡

Opublikowano

no, no, jak na 8 lat, to troche malo, ale ten temat zatacza kolo wiec go zostawiam.

Beka bedzie jak sie okaze, ze TytanFall na 360tke wyglada nie wiele gorzej niz na One.

Opublikowano

Gearsy i HALO 4

Czyli standardowa lista ex'ów, nie wiem czemu ale zawsze mnie to śmieszy ciekawe jak będzie z Xbone. Czy znów 3 serie katowane przez całą generację, a może tym razem czymś zaskoczą i oprócz pif paf będzie coś innego.

Opublikowano

Nie maja innego wyjscia. Hejtowana konsola, z gorszymi multiplatformami - tylko mega exy moga ich uratowac.

Edytowane przez easye

Opublikowano

no, no, jak na 8 lat, to troche malo, ale ten temat zatacza kolo wiec go zostawiam.

Beka bedzie jak sie okaze, ze TytanFall na 360tke wyglada nie wiele gorzej niz na One.

Zapominasz o TDU, Oblivionie, Bioshocku. Zanim M$ zaczął inwestować w Kinecta i nie wypiął się na korowych graczy, to było całkiem fpytkę na X360.

A i tak po 2010 roku wyścig na grafikę na konsolach przy tym, co oferował PC to jak wyścig dwóch kalek, gdzie raz jedna, a raz druga prześciga się o krok.

Opublikowano

Póki co mega ex'ów brak. No ale to początek więc mnie to wcale nie dziwi,pewnie za rok zaczną wypluwać na nowe pudła jakieś sensowne gierki.

Oblivionie, Bioshocku.

Multiplatformy więc po co je wypisywać. W dodatku Oblivion z tego co kiedyś sprawdzałem z wersji konsolowych najlepiej wyglada na PS3.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Takie parcie na grafę, a PC tutaj nikogo. Na PS3 wszystko chodziło gorzej i "brzydziej", ale i tak było Sony forever nawet jak konsola kosztowała 200$ więcej od konkurencji (a nawet 300$ w stosunku do podstawowego modelu X360).

Czego tu brakuje? 

Tej, no, hmm... wiem! Logiki.

:)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Póki co mega ex'ów brak. No ale to początek więc mnie to wcale nie dziwi,pewnie za rok zaczną wypluwać na nowe pudła jakieś sensowne gierki.

Tegoroczne e3 powinno pokazać jak będzie wyglądać najbliższa przyszłość , jeśli chodzi o podejście obu firm do ex'ów...

Opublikowano

Takie parcie na grafę, a PC tutaj nikogo. Na PS3 wszystko chodziło gorzej i "brzydziej", ale i tak było Sony forever nawet jak konsola kosztowała 200$ więcej od konkurencji (a nawet 300$ w stosunku do podstawowego modelu X360).

Czego tu brakuje? 

nazwa tematu

Opublikowano

Czego tu brakuje? 

nazwa tematu

Jeżeli chodzi Ci o "Console" to w takim razie temat jest od dawna nieaktualny skoro wymieniając jako ex'y na X360 chociażby ME1 czytało się w kontrze w co drugim poście "ogram na PC".

Później, że PC jednak nikogo i tak w kółko ;)

Jeśli na X360 będzie 640p-720p, 60 FPS i tak samo 6 vs 6, to beka z Respawn albo z MS, że skopali sterowniki do dev kitów.

W sumie to ten zonk z oprogramowaniem wydaje mi się coraz bardziej prawdopodobny - weźmy takie ACIV, na next genach jedyna praktyczna różnica to wyższa rozdzielczość, Xone ma 8x razy więcej pary od X360, a i tak nie ma 1080p.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ja rozumiem ten argument, wole ograc gre na pc jak juz moge, niz specjalnie kupowac konsole za 1000zł.

Opublikowano

pc tylko xboty nie uznaja bo inaczej to wiekszosc ich exow przestaje nimi byc.

Opublikowano

pc tylko xboty nie uznaja bo inaczej to wiekszosc ich exow przestaje nimi byc.

Jeśli tak, to klapki uznają wtedy kiedy im to pasuje. Zupełnie jak z listami ex'ów, heh.

Opublikowano

Tak samo jak Alan Wake nie jest exem juz na x360, tak god of wary 1,2  przestaną byc zaraz exami ps2 i ps3.

Sony trzyma swoje exy pod spodnica, nikt nie napisze ze pogra w uncharted ani mgs4 na pc.

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

1. Nie na grafę, a na rozdziałkę/FPS, w końcu po coś się kupuje nową konsolę, zwłaszcza że to inwestycja na kilka lat. Moim zdaniem bardzo dobrze się dzieje że tak się trąbi o tym 720p, żeby ludzie wiedzieli w co się pakują. Komu to yebie to i tak kupi.

2. Nie spotkałem się jeszcze tutaj by ktoś mówił że multiplatformy były lepsze na PS3 niż na 360. Sony jest chwalone głównie za gry.

3. Sytuacja się odwróciła - różnica w cenie jest na korzyść Japończyków. I co ? I teraz się pisze, że to nie ma znaczenia.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

No co tam PS4rkowi cebeluarze bo wiem ze napewno są xD

Posiadacze PlayStation 4, którzy nigdy wcześniej nie korzystali z dobrodziejstw PS+ mogą skorzystać z darmowego 14-dniowego okresu próbnego. Jeden z graczy odkrył, że z tej promocji można korzystać w nieskończoność (z poziomu PS marketplace) i w ten sposób przedłużył swoją subskrypcję do roku 2035 nie płacąc ani grosza.

Błąd polega na tym, że po akceptacji oferty, wprowadzeniu wymaganych danych osobowych (w tym numeru karty kredytowej) system nie blokuje możliwości ponownego skorzystania z tej promocji i tak odpowiednio długo klikając "X" można przedłużać swoją subskrypcję o kilka, kilkadziesiąt, kilkaset a może i kilkatysięcy lat.

IMG_20140212_192019_410.jpg

Jak na razie Sony nie wydało oświadczenia w tej sprawie.

http://www.grasz24.pl/newsy/blad-ps-na-ps-pozwala-na-darmowe-przedluzanie-subskrypcji,1,1,19628

Opublikowano

Zaraz im padną serwery xD

Opublikowano

Tak samo jak Alan Wake nie jest exem juz na x360, tak god of wary 1,2  przestaną byc zaraz exami ps2 i ps3.

Sony trzyma swoje exy pod spodnica, nikt nie napisze ze pogra w uncharted ani mgs4 na pc.

Niedługo będzie można grać ex'y Sony nawet na tablecie, sooooo... ;)

Opublikowano

No to własnie oznacza to co oznacza, tylko w PS now nie bedzie raczej swiezych exów,  a titanfall wyjdzie rownoczesnie na pc, pomijam ze wygladac bedzie lepiej.

Opublikowano

DonSterydo z tym swoim duposciskiem powoli zabiera tron MaZZeo w obronie XO.

Czuje ze TitanFall bedzie wygladal tak samo na X360 i XO ale wtedy bylaby beka XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.